ЛиЛана и Мишо Шамара записаха песен със Snoop Dogg

Парчето Dime Piece и видеото към него излизат на 24 април
22 апр 2009 11:29,
37
ЛиЛана и Мишо Шамара записаха песен със Snoop Dogg
Снимка: Prime Time studio

Е, доживяхме!

Неочакваната, но доста добра комбинация между ЛиЛана, хип-хоп ветерана Мишо Шамара, и рап иконата Snoop Dogg вече е факт.

Слуховете за парчето се носят в пространството от месеци, но на 24 април, когато песента ще се появи в mp3.bg, ще чуем с ушите си и крайния продукт.

Името му е Dime Piece и в парчето за първи път български изпълнител записва песен със звезда от световна величина.

Участието на Snoop не е единствената международна намеса.

Музиката и аранжиментът на песента са на Ariel Rodriguez, eдин от музикалните продуценти на R.Kelly. В основата на парчето е сeмпъл от хит на шведска група от края на 90-те.

Текстът е на рапъра от Чикаго Reggie Ruckus и на Snoop Dogg.

Песента е миксирана от Slavic Livins, работил с Бийонсе, Корн, Бритни, Akon, T-Pain, Liquid Soul, R.Kelly, Кристина Агилера, Джил Скор и др. Песента е записана в студио MG Group в Чикаго и в L. A.

И това не е всичко!

Видеото, което също ще се излъчи премиерно в българския музикален ефир на 24 април, е заснето в L. A. от режисьора Morocco Vaughn, снимал клипове на Kanye West, R.Kelly, Twista и др.

Във видеото освен ЛиЛана, Snoop Dogg и Big Sha участва и един от най-близките приятели на Snoop – Dan Magic Juan (познат от клиповете на 50 Cent и Puff Daddy), както и Coldhard от Crucial Conflict.

Историята на колаборацията между изпълнителите започва, когато ЛиЛана се запознава с музикалния продуцент Ariel Rodriguez в Лондон, който й предлага да работят заедно.

Така идва идеята за работата й със Снуп и Мишо и след доста перипетии  Dime Piece вече е факт.

Дигиталната премиера на песента в САЩ ще се състои в началото на юни, а сингълът ще бъде издаден през септември. Тогава ЛиЛана ще гостува и в шоуто на Snoop Dogg по MTV, по негова покана.

През лятото предстои издаването и на видео към ремикс на песента, който в момента се подготвя от един от най-нашумелите DJ на световната сцена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
2
 
! Отговори
Nqkoq si преди 14 години
"В основата на парчето е сeмпъл от хит на шведска група от края на 90-те. " Коя е песента? Страшно ми е позната мелодията, а не се сещам .. Някои може ли да ми каже?
35
1
 
2
 
! Отговори
Васил Митов преди 14 години
Браво браво на нашите:) Клипчето е свежо като за лятото :) И е гууудд :) успех на нашите :) Друго си е да чуеш от устата на Снуп Доги Дог "България" :) кекек
34
1
 
2
 
! Отговори
преди 14 години
При DJ Bobo и Ира ставаше въпрос за нещо съвсем различно,дори не може да се нарече дует.Швейцареца беше раздал синбек на парчето до всички страни издаващи албумите му.За БГ това бе и продължава да бъде " Ka Music",по същото време те издаваха и Ира и затова тя записа парчето.
33
1
 
2
 
! Отговори
Martellus преди 14 години
Не харесвам ЛиЛана и Шамара, но тази песен е изключение и заслужават респект, че имат песен със Снупи. За мен продължават да са куци като изпълнители, но признавам, че тук са се справили повече от добре, а и ще се представим пред света. Евала, само не се излагайте както преди тук се изложихте и може да си променя мнението за вас (ЛиЛана и Мишо) :)
32
1
 
2
 
! Отговори
doggg преди 14 години
Snoop Dogg винаги е бил номер едно. Въобще не може да сръвнявате, дори да добижавате Coolio до Snoop-a, защото Coolio е на светлинни години назад. А отностно песничката с Шамара и Лилана, на мен не ми харесва. Лилана отново доказа че не става за певица, и трябва да се насочи в друга област. Браво на 3 в 1, песента може да не е мн добра, но рекламата ви е супер :)
31
2
 
2
 
! Отговори
Big Fan преди 14 години
Много си далече от хип-хопа, ако смяташ, че Coolio се доближава в каквото и да е отношение до Snoop... Явно си от онези заблудени фенове на Gangsta's Paradise, всичките песни на Coolio са някаква пародия на рап песен... Пък ако искаш някой мъж да ти прави вятър, си сгрешил адреса, понеже за разлика от теб не харесвам мъже...
30
1
 
2
 
! Отговори
Dimitar преди 14 години
Linka ne izlezna taka kakto go pusnah no kakto i da e se6tate se klipa e v youtube .
29
1
 
2
 
! Отговори
преди 14 години
coolio ne mogyl da se sravnqva sys snoop? xa-xa ! s typite si komentari samo mi pravish vetyr
28
1
 
2
 
! Отговори
Expert преди 14 години
ЛиЛана да не е измляскала мазна минюга на мазния брикет Снуп. Тая строши безброй паламарки. Мисля, че не може да даде отбой на пърдула си, щото нон-стоп там стои некоя паламарка на сгоден мъж...
27
1
 
2
 
! Отговори
Big Fan преди 14 години
Абе, ***, когато в началото на 90-те USA хип-хопа навлизаше у нас и се слушаха Goodie Mobb, EPMD, DAS EFX, Craig Mack, Funkdoobiest и т.н. (за които сигурно не си и чувал), вероятно все още си бил малко детенце, което си играе пред блока на криеница... Хип-хоп съм слушал и слушам много и у нас само Мишо се доближава до истината...
26
1
 
3
 
! Отговори
преди 14 години
НЯМА КАК СНУПИ ДА НЕ Е ТОПНАЛ ЧЕРНАТА ПИПЕРКА.ТОЙ НЕ ПРОЩАВА.
25
1
 
2
 
! Отговори
... преди 14 години
Абе Биг Фен-а - много си зле...Не е лошо да послушаш нещо по - различно от Шамарчето, та да видиш какво е хип - хоп...
24
1
 
2
 
! Отговори
= преди 14 години
Ако харесат Хамериканците Уиуана... преставете си ако чуят някоя певица от България :)))))На Снууп ще му окапят очите ако види ТВ Планета :) Порното му бледнее пред нея :))))
23
1
 
2
 
! Отговори
преди 14 години
Shamara e mnooogo mnogo golqm.Ne sym izprishten fen na bg hip hopa ama mnogo malko hora mogat da se pohvalqt s featuring sys Snoop Dogg. Tova e neshto kato zlaten medal na svetovno taka 4e ne govorete gluposti.Typ myp ama shte go vidi li celiq svqt?- DA
22
1
 
2
 
! Отговори
Big Fan преди 14 години
Хубава дискусия стана... Благодаря, успех и на теб и на всики БГ изпълнители...
21
1
 
2
 
! Отговори
Martellus преди 14 години
kakvo uvajenie kum hora kato Lilana i Mi6o 6amara deto ne mogat da peqt. Dano pone Snoop i horata mu sa napravili pesenta gotina, 4e tez dvamata na6te sa pulna skrub.
20
1
 
2
 
! Отговори
az преди 14 години
Ochakvam Vanko 1 i montanskata "Metallica" a.k.a. ***. Kristali da napravqt 1-2-5 parcheta i 10tina klipa :)Samo KRISKO feat. 100 Kila.... padat buchki ...
19
1
 
2
 
! Отговори
Run DMC преди 14 години
Вместо да се гордеем и да кажем по 1 хубава дума, че бг изпълнител /няма значение кой/, е направил песен със Снуп, злобеете. Няма просперитет за БГ
18
1
 
2
 
! Отговори
преди 14 години
бе не баш *** няма значение - за мен истинския хип-хоп навсякъде, не сабо в България е на изкуствено дишане от десетина годиниуспех на теб и на Мишо и евалата
17
1
 
2
 
! Отговори
Big Fan преди 14 години
Анонимен, от там си почнал, но явно там си и спрял и не си видял какво стана след това...