17-годишен стреля в двор на училище в Шумен

Момчето било с газов пистолет и изправило на нокти и учители, и ученици
22 май 2009 12:38,
30
17-годишен стреля в двор на училище в Шумен
Снимка: БГНЕС

17-годишен стреля с газов пистолет в двора на шуменско училище, съобщи МВР.

В сряда вечерта в местното РПУ постъпил сигнал, че момче с червена блуза стреля на площадката пред селскостопанската гимназия в града.

Патрулът, пристигнал на място, открил младеж с подобно описание.

Той е 17-годишен варненец, който учи и живее на квартира в Шумен. В него е открит газов пистолет.

Свидетели разказали пред полицаите, че момчето стреляло първо на двора.

Учителка му казала да спре, но той влязъл в общежитието на гимназията и стрелял отново. След това се върнал на двора и продължил да стреля.

Никой не е пострадал.

17-годишният "стрелец" е задържан за 24 часа и му е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
МИ преди 14 години
Същото е и когато те нападат кучета,когато те нападат за авторитет ти вземат документи нощем докато спиш,когато те махат от работа,че урочасан някой от някого,Когато ти леят куршуми против уроки,компютърни спецове най -почтентни,Когато набързо ти умрат родителите щото и у сред лето само човек може да стане изведнъж с температура на тялото осемнадесет градуса,Да ни пази господ,че ветровете са лоши,
28
0
 
0
 
! Отговори
hristohatov.blog.bg преди 14 години
Тази година - с пищов,догодина с ТОП!!!Тази година в небето,догодина-дай Боже - в...
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
СЕГА ЩЕ МУ СЛОЖАТ АУАН КОЙТО ВАРИРА ОТ 40-120ЛВ, И ТАКА ЩЕ Е РЕСПЕКТИРАН, ЧЕ ДРУГ ПЪТ НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА ХУЛИГАНСТВА.... СТРАХОТНИ ЗАКОНИ ИМАМЕ.... СУПЕР. ВСЪЩНОСТ 24-ТЕ ЧАСА В РПУ И АКО ИМА МАЛКО ШАМАРИ МОЖЕ ДА МУ ОКАЖАТ ПОВЕЧЕ ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА НЕПЪЛНОЛЕТНИЯ ГАМЕН
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
А да, да допълня, че такива като вас ако им се наложи наистина да го използват това "въоръжение", се *** от страх още преди да са го извадили.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
24. - 22.05 20:02 - -От: nqmaАбе *** то ако всеки почне да решава проблеми с пистолет, няма да останат хора. Това да не ви е дивия запад? Обзалагам се, че и оценките не са били от 3.50 нагоре...
24
0
 
0
 
! Отговори
nqma преди 14 години
golqmata rabota i az sam hodil vaorajen na u4ili6te. Da ne sam izpozlval tova koeto sam nosil no ne oti4am 4e bih ako se naloji. Vseki ima pravo da za6titi sebe si i dostoinstvoto si sprete s tiq tapi statii.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
da be,powe4e ludi ni trqbwat...to w taq strana samo ludi ostanaha,ti iska6 powe4e,malko ti se vijda sega6nata ludnitsa
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Таз година с газов-догодина с боен!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Първо-в Шумен няма такива магазини и второ Шише-Джам е в Търговище, а не в Шумен
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Газовото оръжие не е играчка .За съжаление всеки *** пубер може да го притежава,няма да се учудя ако видя да се продава в кварталния супер редом със салама и сиренето.МВР трябва сериозно да се размисли за ограничаването му.
19
0
 
0
 
! Отговори
t преди 14 години
do navu6vane na 18
18
0
 
0
 
! Отговори
от 13 преди 14 години
За магазините - няма такива, където пускат само турци, но повечето клиенти са им такива. А относно работните места си напълно прав - в този град ако не си турчин за теб почти няма работа. За съжаление това е положението! :(
17
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
brato bih te dopalnil,4e v 6umen imalo magazini,deto puskali smao turci da pazaruvat,otdelno pak v toq zavod.."6i6e djam" bili rabotli samo turski ***.Az misla,4e za takiva mesta-vliza6 vytre,razstel i posle puska6 edna bomba,4e da si siguren,4e nqma ni6to,ti kakvo misli6 po vaprosa?:)
16
0
 
0
 
! Отговори
Бивш учител преди 14 години
Луди, луди, но как лично ти би се почувствал, ако в някоя компания , където са и децата ти, например в някое заведение или на домашен купон, някой такъв луд извади газов пистолет с халостни патрони и се разгърми срещу тях? От халостен патрон ,изстрелян от близо също се умира, ако не знаеш.Може да се оглушее, като се скъса тъпанчето на ухото, може да ти избие окото струята, може даже да пробие черепа ти въздушната струя ако е от близо.Ако ставаше така, на децата в детската градина щяха да дават газови пистолети да си играят....Оръжието си е оръжие.Трябва да се вади само в краен случай , само ако си изчерпал всички други средства за убеждение и въздействие, и веднъж извадено да се употребява до победен край.Останалото е просто подражание на тъпите екшъни, дето промиха мозъка на децата.
15
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
бе къв ти е проблема със Шумен пък на теб
14
0
 
0
 
! Отговори
Бивш учител преди 14 години
Това, което пишете е хубаво, но го пратете на Дани Боцкавия.Държавата, в частност и министъра, са взели всички мерки за "оптимизация" на образованието, изключваща всички странични разходи.Така че кръжоци, спортни клубове и други такива дейности са ненужни екстри.Образованието трябва да е възможно най-евтино за министерството, с най-малко разходи за поддръжка на сгради, учителски заплати и вякакви консумативи.Честно казано, на Дани Боцкавия и МОН въобще не им пука какво ще стане от децата ни, за тях те са просто статистика, според която се финансира определеното училище.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ако някой изчисти Шумен от всички ***, повечето турци и всички бездомни *** няма да е никак зле! Ех мечтииииииииии!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Номер 1, ти си голям ***, бе! Да ти имам разсъжденията, по-точно да ти ги нямам.
11
0
 
0
 
! Отговори
сс27 преди 14 години
В Шумен дори и с картечницата на Рамбо да стреляш, пак ще е малко...
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
pak kato ne e strelql s voden