Гърция залята от фалшиви банкноти от 50 евро от България

Качеството на банкнотите е изключително добро
Обновена: 19 апр 2014 18:20 | 19 апр 2014 16:41, Елка Василева
55
Гърция залята от фалшиви банкноти от 50 евро от България
Снимка: архив, Reuters

Търговците от остров Крит предупредиха чрез медиите за масово пуснати в обращение фалшиви банкноти от 50 евро. Качеството на банкнотите е изключително добро и само индикатор може да установи, че са фалшиви, предаде БНР.

Според експерти от Отдела за борба с икономическата престъпност банкнотите са направени в България и има пълно сходство с тези, които скоро бяха иззети от други части на страната.  Полицията е в готовност да арестува всеки, който направи опит да заплати с фалшиви банкноти.

Специалисти разследват пътя на пратката от България и дали част от фалшификатите не са пуснати в обращение на други места в страната.

Полицията в Крит арестува 30-годишен българин, който от години живее и работи на острова. В двора на наетата от него къща е намерена истинска „плантация” с канабис. Българският гражданин е обвинен в отглеждане и притежание на наркотични вещества. Води се разследване за евентуалното му участие и в разпространение на наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
диалектика преди 9 години
до ФАЛШ: Ето това не могат да разберат ***,които се изреждат да плюят върху българите,т.е,върху себе си.ЕЦБ заля гърците с нищо не означаващи хартийки,но прехвърли всички негативи от тази своя "благотворителност",върху главите на европейските овце и в частност,на нас.Никой тогава не изкрещя, срещу това убийствено деяние,за европейската и в частност,българската икономика.А сега крещят като ***,от пуснати няколко милиона подобни хартийки.Това показва овчия характер на "европееца".
48
2
 
3
 
! Отговори
Кикс преди 9 години
До Барба Янис, Циганакис европроблемакис - не булгаракис тях пращакис. И не всичко булгаракис мутракис.Честитос празнакис Христос воскресакис!
47
2
 
7
 
! Отговори
Барба Янис преди 9 години
До Кикс 47+Анонимен 45СЕГА РИВЕТЕ А? А ГА ЯДОХТЕ КИФТЕТАТА У НАС НЕ РИВАХТЕ! Ааа аркадаши. Работакис бре,по малко бла,блакис, иначе мизеракис.Не само да ни пращате кадъноруспу хоризонтал работакис и бебета продавакис.
46
1
 
8
 
! Отговори
ONASSIS преди 9 години
ХРИСТОС АНЕСТИ ! ХРОНИА ПОЛЛА ! Православни български братя и сестри.
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До КиксА ти гледай да си вземаш хапчетата редовно !Заради такива като тебе , навсякъде гледат българите със подозрение !
44
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
СПОКОЙНО ! Сега ще пуснем 500 милиарда евро и в България и стой та гледай!*** най - богатата държава в света.
43
9
 
5
 
! Отговори
Кикс преди 9 години
До ONASSISАаа елинакис! Узо смукакис, сиртаки танцакис, чиния чупакис и *** насиракис, масраф не плащакис. Стига плакакис - работакис бре!
42
0
 
2
 
! Отговори
Кикс преди 9 години
До Ф.С.ВТова за салатиерата е добро от практическа гледна точка! Не се бях сетил. Благодаря за идеята!Дали ще става и за микровълнова? Ще проверя и ще пиша по въпроса.
41
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАЩО ПЛАЧАТ ТЕЗИ БЕ? ХОРАТА ИМ ПОМАГАТ ДА СИ ИЗПЛАТЯТ МИЛИАРДИТЕ ДЪЛГОВЕ КАТО ГИ ПОДПОМАГАТ С ЕВРО НАПРАВЕНО С УБИИСТВЕН ТРУД А ТЕЗИ ПИЧ.И РЕВЪТ. АЙ СИКТИР БЕ МАЛЯКИ.
40
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И на нас ни писна от некадърни гръцки шефове, даващи мизерни заплати, но не ревем. А и за да се направят такива банкноти се иска акъл,а не само сиртаки и узаки. И откъде знаят,че са у нас, а не в Гърция направени? Или май са на принципа всичко хубаво е наше, всичко лошо- отвън.
39
2
 
19
 
! Отговори
ONASSIS преди 9 години
до 37 до JusticeНякои ченгенета са учили бъргарския, като втори език в турски медресета.
38
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Орешарски обеща "рестарт" на производството.Е тежка промишленост не можем,но поне лека печатарска,пак е нещо.
37
2
 
6
 
! Отговори
наказание преди 9 години
Някой има ли идея как може да се докладва подобно престъпление пред гръцките власти
36
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е дело на ***, взеха им митниците, хванаха белото ама те по гръб не падат! Турците пък си печатат оригинални долари и гърчолята си ги ползват. Ей гейберисти, да вдигнете качеството, та да не излагате Родината!)))
35
4
 
15
 
! Отговори
ONASSIS преди 9 години
Малко, вулгаракис граматикис!1.*** Василева: Гърция залята от фалшиви банкноти от 50 евро от България.2.ONASSIS: Гърция залята с фалшиви 50 евро банкноти от България.
34
3
 
18
 
! Отговори
до Justice преди 9 години
Пробвай да пишеш на български. Затова братята Кирил и Методий са създали писмеността ни.
33
2
 
25
 
! Отговори
Неграмотни преди 9 години
Абе пичове от Днес.бг, случайно да знаете, че обрЪщение се пише с буква "ъ" или , за да си журналист не се изискват такива познания?
32
3
 
6
 
! Отговори
Justice преди 9 години
Che kakva e razlikata m/u tezi Euro i USD-rite bez pokritie pechatani ot FED ?Vtorite sa "legalni".
31
0
 
20
 
! Отговори
Средношколец преди 9 години
"Гърция залята ОТ фалшиви банкноти ОТ 50 евро ОТ България"***, ОТкъде ги взе толкова много "ОТ"-а, ОТ образователната рефома ли? А пък, доколкото си спомням от шести клас, глаголът "заливам" върви с предлога "с", (т.е. "залята С фалшиви ...")
30
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига ревахте, помагаме с каквото можем.