Майката на Дешка също била съблазнила женен грък

Сега тръгва. Сам е в колата, пише в последния sms до полицая Карчев
Обновена: 11 окт 2017 07:19 | 11 окт 2017 07:00, Елка Василева
117
Майката на Дешка също била съблазнила женен грък
Снимка: Facebook

"Сега тръгва. Сам е в колата", пише българката Дешка в последния си sms до полицая Красимир Карчев, който вече чакал в засада гръцкия ѝ съпруг на остров Крит.

Полицейските служители, които са претърсили дома на застреляния лекар, са намерили мобилния телефон на съпругата му Дешка, която не е успяла да изтрие уличаващите съобщения, пише "24 часа".

В предпоследното съобщение 38-годишната жена пише на любовника си: "Може да се наложи да го отменим. Може да отиде и брат ми да вършат разни неща в кабинета му. Ще ти звънна да се махнеш. Ако е необходимо, не".

Още по темата

След като честитила рождения ден на 62-годишния си съпруг и го изпратила, Дешка веднага изпратила съобщението с указания на Карчев.

Решението на лекаря да отиде в кабинета си сам в събота слага началото на края му. Българинът, маскиран като ловец, го екзекутирал хладнокръвно.

"В последно време се страхуваше за живота си", казват негови приятели.

Според близки и роднини на лекаря напоследък д-р Христодулос Каландзакис започнал да подозира, че нещо не е наред със съпругата му, и се усъмнил в извънбрачна връзка. Започнал да се съмнява и за бащинството на детето, но така и не успял да дочака ДНК теста, тъй като майката държала детето плътно до себе си.

И така скандалите не стихвали и това разтревожило българката, която заедно с любовника си Карчев решила да пристъпи към сатанинското дело.

В същото време стана ясно, че майката на Дешка - Иванка Говедарова, е погребала преди 40 дни съпруга си, също гръцки гражданин, учител по професия.

Също като дъщеря си, която е работила първо като домашна помощница в дома на доктора, и тя е създала връзка с учителя, който бил семеен, развежда се и се жени за Иванка.

"В крайна сметка те доказаха, че целта им е да се женят за богати мъже и да се възползват от икономическото им състояние. Вероятно учителят е починал от естествена смърт поради възрастта си, а за съпруга на дъщерята, тъй като е по-млад, измислиха план за смъртта му", каза в национален ефир Манолис Цобанакис, зет на жертвата.

Според непотвърдена информация ДНК тестът за детето е направен и се чакат резултатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При толкова много знаещи за връзката вероятноста да го застрелят кардиолога в такова малко селце пък толкова богат като най-богатия доктор на острова подържащ такава връзка е по-голяма и някой от техните да е пак заради богатството тяхно да е.
80
2
 
0
 
! Отговори
Имаше една песен преди 6 години
и тежко въздишат.Има го навсякаде.
79
1
 
9
 
! Отговори
Село преди 6 години
Тоя полицай за два пръста напикано месо до къде се докара
78
3
 
9
 
! Отговори
МарияН преди 6 години
НЕ Е ВАЖНА НАЦИОНАЛНОСТА В СЛУЧАЯ ФАКТ Е ПЛАНИРАНО УМИШЛЕНО УБИЙСТВО. НЕ СА ПРАВИ И ГЪРЧОЛЯТА ДА ВМЕНЯВАТ ВИНА НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ОКОЛО ТЯХ.
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 91 Слез на земята!Българите в Солун през 1912г.,са 4ти етнос,след,турци,еврей,гърци,имало е още арменци,роми,власи,албанци.Реално са били около 15%.В областа Македония вярно са били най многобройни,но не 90%,както пишеш ,а около 55-57% ,тогава е имало много турци ,но са се изселили след Балканските войни и размяната на населението м/у Гърция и Турция през 20те и години 400х.турци срещу 1600000гърци
76
1
 
13
 
! Отговори
Кабалист преди 6 години
Какви вибрации излъчва името ГОВЕДАРОВА !
75
2
 
10
 
! Отговори
Истината преди 6 години
До Анонимен91...Абе историк виж картата на България от 1915г Беломорието и Македония са български земи след Османското робство България е огромна с двойно по голяма площ.%50 от територията си губим след Първата световна война .Гърците колят и гонят тракийците от Беломорска тракия ,а не турците -тогава сме в един съюз с османците....
74
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека тази жена да разкаже и тяхната версия.
73
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази е отнела човешки живот умишлено и дори не е с цел отмъщение,а просто за спорта.Този полицай е по-виновен и от нея,той си е мислел,да си понесат присъдите.
72
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е само този случай още колко много има но са така направени че да изглеждат естествено. Нужно ли е било да го убиват? Не беше ли по добре да му спретнат една екскурзиика и да умре в катастрофа. Точно такива случай колкото искате в Гръцко спретнати от наши тарикатки. Оди доказвай че не е катастрофирал! После като наследница му прибират имотите и мангизите и сега живеят като баровки млади на по 40 години. Ама за тая работа се иска акъл а тези са Умствено Ограничени!
71
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите в Солун и наоколо са били там,още преди Аспаруховите българи да създадат Дунавска България и така е било до преди стотина години.
70
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БургасСолун и околностите винаги са били населени предимно с българи до преди стотина години,а днешна Македония с около 90% българи .Войната между турците и азиатските гърци,завърва с провал за гърците и за да не ги изколят,гърците плащат рушвет на турците,за да ги пуснат да се изселят и се заселват в земите с българско население,налайки след това гърцизиране на българското население.А заради тази турско-гръцка война,ние също губим Одринска Тракия,когато българите са били клани и гонени,за
69
12
 
15
 
! Отговори
Бургас преди 6 години
До Анонимен".. скоро Солун отново ще бъде наш !"Това, че Солун е бил български град, е някаква неясна и необоснована легенда, която върлува сред по-необразваната част от българското население.Солун никога не е бил български.
68
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите били такива, били онакива... Глупости, глупости...
67
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига сте ср али в собственото си гнездо заради 2 *** яйца!..*** то други яйца няма бре!!!! Все запъртъци.
66
1
 
28
 
! Отговори
Teo преди 6 години
Единствения невинен в цялата история е бившата жена на гърка.Всички останали са си получили заслуженото или тепърва ще го получават.Какво му е трябвало на човека да си оставя женицата заради 20 години по-млада ***?То е ясно,че крушата не пада по-далеч от дървото,каквато и майката,такава и дъщерята-долни ***,но едната е и убийца.Е, сега ще си предава ковренските номера в затвора.Хем иска парите,хем любовника. Е, не става и това докрая и душата в рая. Да му мислят останалите ***!
65
1
 
3
 
! Отговори
Да не повярваш! преди 6 години
Как се пишат такива клюки с толкова много подробности???
64
0
 
41
 
! Отговори
знаещ преди 6 години
Имал съм възможност да се сблъскам с гръцкото правосъдие в областта на наказателното право. Адвокат съм, макар това да е без значение в случая. Ще трябва да си призная, въпреки моя скептицизъм и желание да правя аналогия с нашето правораздаване, гръцкото няма нищо общо. Тия на светлинни години преди нас ! Изобщо не цепят басма и раздават доживотни присъди като аспиринчета . Не съм чувал за корупция при тях !
63
0
 
33
 
! Отговори
Тцтцтцтц преди 6 години
Един невинен човешки живот беше отнет! Колко съдби се промениха след този случай? И заради какво? Заради алчна п...а вмири...а. Ей ся да седи доживотно в затвора. За какво си е мечтала, какво й дойде на главата. Алчна глупачка! Сега ще разбере, че не става "оная работа" в "оная" и душата в рая.
62
15
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Грък невинен нема!Не ми дреме за них.