Предсрочeн вот – най-добрият вариант за развитие

Липсва предвидимост на политическите решения, смята политолог
Обновена: 19 дек 2016 12:24 | 19 дек 2016 12:22, Екип на Bloomberg
3
Предсрочeн вот –  най-добрият вариант за развитие
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Преговорите между политическите сили, които се водят през медиите, нямат за цел да информират обществеността и да бъдат толкова прозрачни, а по-скоро да сондират мнение, да се видят реакциите на избирателите при приемането на едно или друго решение. Това коментира политологът Росен Стоянов в ефира на Bloomberg TV Bulgaria по повод шансовете за сформиране на нов кабинет.

По думите му става все по-невъзможно да се прогнозира с висока доза сигурност какво ще се случи на политическата сцена поради липсата на предвидимост и устойчивост в политическите решения.

"Все по-трудно можем да разграничим определена демаркационна линия между дясна и лява политика", допълни още той.

Според политолога най-добрият вариант за развитието на страната към момента е правителството да продължи да работи в оставка до смяната на двамата президенти, след което новият президент да назначи служебно правителство и то да подготви предсрочни избори.

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам какъв е,но съм съгласен със всичко което е казал.
2
3
 
4
 
! Отговори
anti преди 7 години
Какво има да коментираме, другаря-господин с червената ризка и брада ала -Маркс , Енгелс, .Еи карикатуро я ходи да си вземеш канчетата и марш в столовата за 1-во 2-ро 3-то,с любимите ти купони, дето такива като тебе цял живот хрантутстват ....
1
2
 
4
 
! Отговори
Андреев преди 7 години
Е какво като се гласува. Така се лигитимира корумпираната политическа класа. този спектакъл го гледаме от деситилетия. Всички партии са страни на една и съща монета - ДС. Единсвеният правилен ход е бойкот на изборите.На армията и дадоха инзвънредни пълномощия, които могат да се използват срещу политическата класа, ако има читави генерали.