Почивка, покупки, имоти... Руснаците харесват България

Български фирми рекламират в руската търсачка Яндекс
5 апр 2017 16:23, Екип на Bloomberg
28
Почивка, покупки, имоти... Руснаците харесват България
Снимка: yandex.ru

Яндекс държи над 55% пазарен дял в Русия и се използват повече от Google. Това каза Денис Злобин от Яндекс в интервю на Яна Строй, Bloomberg TV Bulgaria, за предаването "В развитие".

Търсачката отдавна е на пазара и предимството й в самото начало се е изразявало във факта, че обработката на търсената информация на руски чрез портала е била по-добра.

"Езикът бе първата причина за успеха ни. След това, технологиите започнаха да се развиват толкова бързо, че ние, освен много качествено търсене, което всички харесват, добавихме и други услуги, които хората в Русия и в държавите от ОНД ползват за решаването на ежедневните си проблеми", поясни той.

"Има рекламодатели и от България. Когато с нашите аналитици разглеждахме търсенията, свързани с продукти и услуги от България, на първо място е туризмът", допълни Злобин.

"На хората от Русия им харесва да почиват в България. Изглежда те много харесват тази страна, защото второто най-търсенето запитване е "купуване на имот".

"Ако говорим за туризъм, България сега влиза в топ 5 дестинации за международен туризъм в Русия. Това показват данните ни. Това е и една от най-предпочитаните държави за закупуване на имот в чужбина", каза още Денис Злобин.

Кои са най-предпочитаните от руснаците и от рекламодателите в Русия приложения на Яндекс? Повече от разговора може да видите тук!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бежанската вълна от руснаци ще се увеличава !
21
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След пияните руски туристи следват пияните руски танкисти .След това започваме в петък да гледаме само руска телевизия .И накрая щастливи и доволни ставаме задунайска губерния. То пък кога ли сме преставали да бъдем. .... кааааалинка , калинка .... и тнт да живее водката ! :)
20
1
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Да нямате депресия ?
19
1
 
3
 
! Отговори
до 17 преди 7 години
Къв си ти та дъ казваш кой ша кара влакъ ?.
18
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РУСНАЦИТЕ /ЧЕЧЕНЦИТЕ/ ИДВАТ ДА ЗАВЛАДЯВАТ . ПОКУПКАТА СЕ ПРАВИ С МРЪСНИ ПАРИ.
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така, в прекрасните ни курорти трябва да бъдат допускани само милионери и милиардери, червиви с пари.С доказан произход на парите и бележка от НАП.
16
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като спрат да пукат бояришник и се ограмотят малко и като спрат да тероризират съседите си добре са дошли. Какво става със цената на газта или още не са ни докарали до просешка тояга за да се продадем напълно ?
15
4
 
13
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Принципно съм върл русофил,но голяма част от руските туристи идващи тук ,не са особено платежоспособни и са стиснати.Но са за предпочитане от надрусаните летящи британци и всякви други пияни западняци.Въпреки антируските изяви на неският Смешналиев, българо- руската дружба е здрава и вечна!!!!
14
10
 
2
 
! Отговори
атакист преди 7 години
Няма нищо по-хубаво от пиян руснак търкалящ се по плажа и пияни Наташки ръсещи срамни болести наляво и надясно, а немците са една *** и неграмотна нация искаща да ни пороби.
13
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 7Питай украинците покрай Одеса, дали са доволни, че вече не обслужват пияните руснаци, а обслужват вечно трезви хохли.
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде бе вървете да направите една блокада на курортите, какво се криете като мишоци! Айде, че руснаците ще ни изядат турските домати и новозеландските агнешко.
11
14
 
8
 
! Отговори
за 10 преди 7 години
И какво лошо има във военните бази посочи ми поне едно лошо нещо ? A като предпочиташ руснаците защо не отиваш във Русия, заминавай бе ! Тук все пак е НАТО и докато има патриоти - готови да ни продадат за 20 стотинки на руснаците ще има и американски бази. A сега чемадан - вакзал - Масква.
10
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Това Русия да ни отцепи територия с референдум или по какъвто и друг начин е по-малко вероятно, дори от това, черна дупка да погълне планетата!!! ""...............Те и жителите на Донбас и Крим мислеха така, а после като дойдоха чеченците на Путин и като почнаха да грабят и изнасилват местните вече беше късноПонякога си мисля, че точно това заслужавате българските селяни неграмотни !
9
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре, руснаци да си харчат парите тук, от колкото да предоставяме безплатно военни бази на американските оттрепки.
8
14
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
И украинците тъй казваха ама като тръгнеш да слугуваш на пияните руснаци, а те да се разхождат по плажа друга песен ще пееш. Как е цената на газта добре ли е или още трябва ? Добрия Путин още ли не ви събул гащите, че да се продадете по-набърже а патриоти ?
7
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Почивка, покупки, имоти... Руснаците харесват България ... ""..................ЛОШО ... !!!
6
5
 
11
 
! Отговори
do 5 преди 7 години
Това Русия да ни отцепи територия с референдум или по какъвто и друг начин е по-малко вероятно, дори от това, черна дупка да погълне планетата!!!
5
13
 
5
 
! Отговори
от Крим преди 7 години
Лека - полека ще изкупят л*орието ще се напълни с руснаци после едно референдумче и дрънц анексия. Жириновски преди време на кой каза че нас просто ще ни купят после ще чистите на братушките нужниците.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един свестен прецедент имахме и той за Америка замина, да варди паркинга на Пентагона.
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митодииииииии, къде си бе Митодииииии, абе окупират ни бе, къде дремете с Ал.Йо. и Минджев!?!

Спонсорирани публикации