На вниманието на перничани: Ето го новият VW Golf

Обновеният модел е с нови двигатели и дигитално табло
24 авг 2016 17:22,
18
На вниманието на перничани: Ето го новият VW Golf
Снимка: AutoBlog

Седмата генерация на VW Golf излезе на пазара преди около 4 години, което означава, че е време за фейслифт. Обновената версия на най-добре продаваната кола в Европа ще бъде представена най-рано в края на годината, но холандското издание AutoBlog вече успя да се добере до снимки на модела.

Кадрите представят единствено екстериора на новия VW Golf, но пък от всички страни и във версии хечбек, комби и дори GTI.

Напълно очаквано моделът е претърпял само леки козметични промени, които имат за цел да му предоставят по-модерен и технологичен вид. Разлики се откриват най-вече при челните светлини, броните и стоповете. Нова е и изпускателната система, чиито тръби са интегрирани в бронята и имат форма на трапец.

Обновеният VW Golf ще може да бъде поръчван с изцяло LED светлини. В момента опцията е налична единствено за екологичните версии e-Golf и Golf GTE. Списъкът с оборудване ще предлага и дигиталното арматурно табло, което дебютира при по-големия Passat.

Промени ще има и в гамата от двигатели. Настоящите 1.4 TSI и 1.6 TDI ще бъдат заменени от напълно нови бензинов и дизелов двигатели с обем 1,5 литра, сочи информацията на AutoBlog. Въпросните агрегати ще предлагат сходна мощност с настоящите предложения, но ще се отличават с по-ниски разход и тегло.

Официалната премиера на обновения VW Golf трябва да се състои в края на тази година. По същото време се очаква да започнат и продажбите.

Вижте снимки на новия модел тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: VW Golf
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безлични пръчки, даже и новата корола вече ги бие по дизайн дето се слави със скучния си екстериор
12
0
 
0
 
! Отговори
golf преди 7 години
samo halogena (led) dolu e dobaven , i vynshno ima spoiler :)
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, един приятел си купи чистонов Пасатор и не същия не излезна от бокса. Немските коли бяха здрави, когато всички детайли се правеха в Германия. Сега даже и проблем с доставките на някои компоненти имат, та спират работа за дни.
10
0
 
6
 
! Отговори
Лелееее преди 7 години
Въй какви сме разбирачи само!!! *** от коли, жени и медицина най-много разбира. Те в Германия щото нищо не отбират от коли, затова Голф-ът е най-продаваната кола, следвана от Пасат. Виж при нас си е друга статистиката. Все пак Москвич и автобуси Чавдар сме правили, Грейт Уол сглобяваме... Аман от комплекси. Хората си купуват удобни коли за града и си карат по хубавите пътища, пък ние се друсаме с мнооооо здравите си коли 5-та употреба по дупките и в калта.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 250 ДАми, гледай сега, германецът иска да кара НОВА, комфортна, сигурна и разполагаща със съвременни технологии кола. И съвсем не го вълнува какво ще му се случи с колата след 150 хил. км., когато ще и е изтекла гаранцията и той ще си я е върнал там, откъдето я е купил, вземайки си по-новия модел. А ти искаш да караш Мерцедес на 100 години, т.е. искаш нов, но нямаш пари и затова караш стар и умуваш как е по-добър от новите "***", дето няма да ги спъваш до 1 млн. км.
8
3
 
11
 
! Отговори
250 Д преди 7 години
Истината е че почти всяка нова кола е ***. Правят ги така че да не издържат повече от 150 000. Все нещо се случва и чупи....безбожно скъп ремонт. Просто пилеене на пари отврат. Ай кажете ми как така моят мерцедес 124 250 дизел е на повече от 500 000км и мърка като коте. А такова блъскане и експлоатация как така и предницата е бетон здрава. Никоя нова кола не може да му стъпи и на ауспуха.
7
3
 
15
 
! Отговори
тролгеносен преди 7 години
Всеки който малко разбира от коли знае, че двигателя 1.4 TSI е пълна катастрофа. Челен удар с 200 км/ч.Срам за германците. Никой мотор от този тип не е изкарал повече от 150-160 000км.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предполагам и тази кола, ще влезе в ценовия спектър 45 000 - 50 000 лева.Иначе тези коли си се наложиха не само в Перник.Аз лично харесвам серия ГОЛФ но жена ми смята, че е грозна кола така, че пасувам.
5
0
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Във Враца всички ли сте полицаи, а цивилно население няма те ли?
4
0
 
33
 
! Отговори
винкела преди 7 години
найс, след 10 години ще си го купа нов внос
3
1
 
11
 
! Отговори
A преди 7 години
Отдавна минаха на БМВ
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е за Перничани , ние чакаме да видим какви коли са си накупували Европейците преди няколко години и кога ще решат, че вече не им трябват.
1
0
 
31
 
! Отговори
Врачанския преди 7 години
А новия опел астра кога ще го покажете? У врачанско само това признаваме. Враца е перника на астрите.