Суперлуксозният Lexus LS дебютира в Детройт

Японската лимузина има 415 к.с. и заобикаля пешеходците сама
10 яну 2017 13:48, Красимир Ангелов
2
Суперлуксозният Lexus LS дебютира в Детройт
Снимкa: Lexus

Lexus използва автосалона в Детройт, за да представи петото поколение на своя луксозен седан LS.

Моделът е базиран на платформата GA-L, която се използва и от спортното купе – LC 500. Най-общо казано, новият LS e суперлуксозна лимузина, натъпкана с технологии, която е по-ниска, по-лека, има по-широка следа, както и по-нисък център на тежестта от своя предшественик.

Във визуално отношение моделът е носител на актуалния дизайнерски език на марката и има огромна предна решетка, елегантен профил и по-динамично излъчване от всякога. Стандартно купето стъпва върху 19-инчови джанти, но срещу доплащане от Lexus предлагат по-големи 20-инчови колела със специално покритие, което добавя блясък. Нещо повече, опционалните джанти имат кухи спици, за да се намали шумът, генериран от гумите по време на движение.

Японците са взели безпрецедентни мерки за обезшумяване на интериора, за да увеличат комфорта на неговите обитатели. На първо място инженерите на компанията са настроили изпускателната система така, че да звучи "авторитарно", но не натрапчиво.

Последвало е инсталиране на система за елиминиране на периферния шум, която автоматично засича нежеланите звуци и ги заглушава. Това се случва с помощта на високоговорителите, които започват да излъчват тонове, които човешкото ухо не може да улови.

Още информация за модела и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ДетройтLexus LS
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
водач на МПС преди 7 години
Навремето Трабант се смяташе за най - тихата кола всред останалите марки автомобили. Като влезнеш в купето, а то бе достатъчно малко, че пътуващите в него бяха принудени да се свиват, и то така, че коленете им се притискаха до ушите, в резултат на което двигателят не се чуваше... Хе, хе, много смешно.
1
18
 
3
 
! Отговори
Nedil преди 7 години
Kvo e tva - snegorin za troari i veloalei nova generacia?!