Мистерия със смъртта на Веселина

Последните й думи: Запомни имената Велизар и Лора!
Обновена: 7 юни 2016 10:11 | 7 юни 2016 10:04,
49
Мистерия със смъртта на Веселина
Снимка: Facebook

Мистериозна смърт в Габрово. 19-годишната Веселина Тодорова почина след падане от 7-ия етаж на дома си в събота следобед. Прокуратурата оповести, че в кръвта на момичето има наличие на наркотици.

"Защо от полицията не са ме е повикали. Тя споделяше всичко с мен. Познавам всичките й приятели. Дрогирали са я. Гордееше се, че не взима наркотици за разлика от съучениците си", каза майката на 19-годишната девойка пред Нова тв.

Близките на Веселина подозират, че е убита. Прокуратурата също подкрепя твърдението на родителите, че става въпрос за убийство. Образувано е производство срещу неизвестен извършител.

Още по темата

Има обаче много неизвестни – защо е намерена полугола по бельо? Губят се часове къде и с кого е била. Резултатите от аутопсията показват, че в тялото й са намерени наркотични вещества. Все още няма задържани и повдигнати обвинения. Текат разпити. Дали се касае за убийство, или не - тепърва ще се установява.

Мистерията около смъртта на Веселина се задълбочава, когато става ясно, че в последните си часове тя изпратила SMS на свой приятел. В съобщението се казвало: "Запомни имената Велизар и Лора".

Въпросния Велизар заяви, че се е запознал с Веселина в петък вечерта. Твърди, че тя се напила и дрогирала и започнала да разказва, че била изнасилена. Имал информация, че SMS-ът е пратен именно на човека, който я изнасилил, но не е сигурен в това.

Роднините на Веселина недоумяват как, ако е изнасилена, тя е споделила това именно с него, а не с близките си. Майката е убедена, че това не се е случило, защото тя не знае нищо от дъщеря си. Според тях Велизар просто се чувства безпомощен и се оправдава.

Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kвото и да говорим... отишло си е момиченцето... Ужас!
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВЕЛИЗАР Я Е ИЗНАСИЛИ И ТО ГРУБО И ТЯ ГО Е ЗАПЛАШИЛА, ЧЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДЕ В ПОЛИЦИЯТА И И Е СВЕТИЛ МАСЛОТО НАРКОМАНА!!!!!
34
8
 
4
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
Защо "ние" трябва да сме виновни за това ,че някои се дрогират ?!?!! Аз как не взимам дрога?! Така и тя не трябва да взима. Никой не я накарал насила. Виновна е на първо място майката!!! , Че така е възпитала децата си. Все мрънкаме и търсим някой виновен или световна конспирация с американци и извънземните които точно в Габрово отишли.
33
4
 
17
 
! Отговори
Геноцидчо преди 7 години
До НАРОДЕН СЪДГеноцид е да пращаш в концлагери учители, художници, лекари, предприемачи, офицери, инженери и обикновени хорица или направо да ги разстрелваш защото не мислят като теб или са разказали един виц, а може и да не са с прическа удобрена от партията.Пък и няма банани.
32
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възможно е да се надрусала с ЛСД и да е получила халюционации. Това е честа практика на друсани с ЛСД да се хвърлят, виждайки примерно прозореца кто врата. Не казвам, че е така, а просто, че е възможен сценарий. Всеки си има право на мнение.
31
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема е винкела стърчащ от главата ти Пеуник!
30
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам дали наистина са затворени концлагерите у нас през 1962 година, но концлагера в Белене си действа с пълна сила през 80-те години. Няма как да отричате очевидните факти криейки се зад някакви скалъпени решения на бутафорни пленуми и конгреси.
29
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 19А-а, не ...това беше при тоталитаризма, *** сме го "забравили", та сега една козяшка фондация по КАНАЛ 1 ни порицава, че децата в училище не ги учим, че имало зверства и концлагери (до 1962!), *** не казват, че там 95 на сто бяха най-гадни криминални - убийци, изнасилвачи, садисти... дето сега се правят на "политически". Ама то сега е баш тоталитаризъм и терор - изтриват паметта и за турското робство и за фашизма с набучените глави, престъпно използват децата и ги правят наркомани
28
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НАРОДЕН СЪДБанани има. Гнилички или зеленички - като картоф. Но пък на хубава цена по 3.99 лв. Има-а-а-а, юруш на бананите-е-е...
27
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек не се хвърля от кеф самичък от 7-мия етаж. Нито пък просто се е събудила и такова и било настроението, да каже "днес ще се хвърля". За да се стигне до там, си има причини. Пък може и да са я хвърлили, не се знае, поне от нас и поне засега. Само дето ако мен ме изнасили някой и ако реша да се хвърлям или квото и да било... няма да пиша СМС и да го пращам на тоя дето ме е изнасилил. Какъв е смисъла? Да му подсказвам кой още да очисти за да заличи свидетели ли? Бих посочил виновните!
26
1
 
48
 
! Отговори
Жоро с моторо преди 7 години
Жалко е когато толкова младо същество си отиде по нелеп начин...
25
20
 
7
 
! Отговори
До 27 преди 7 години
Аз съм от Перник. Що нещо проблем ли има
24
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я кажи ти 24 в кой град живееш?
23
11
 
18
 
! Отговори
До 24 преди 7 години
Бъркаш нещо града ни е хубав, но *** станаха в повече.
22
9
 
27
 
! Отговори
НАРОДЕН СЪД преди 7 години
Демокрация в действие. Гордеела се че не взима наркотици за "разлика от съучениците си " Какъв коментар да сложиш на това. ТОВА Е ГЕНОЦИД Евро-атлантизъм в действие. ОБАЧЕ ИМА БАНАНИ
21
22
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Габрово е един от най-неприятните градове за живеене. Няма пиминък. Има някакъв селски шовинизъм ли комплексарщина ли. И разбират смо от бой. Жалко за момичето. Града е толкова малък, че всичко се знае. Няма начин да не знаят в полицията какво се е случило и кои са убийците.
20
3
 
27
 
! Отговори
към коментар 21 преди 7 години
И ако е развила спомени, а са я дрогирали и е ползвана от някой известен... са и заличили спомените по друг начин. Момичета пазете се и внимавайте кои са ви приятелки и какви са техните приятели. Не живеем в безопасен свят, а вашите бъдещи мъже не искат да са ви орали всички страхливци с пари и по коварен начин. Да не говорим, и че остават психически травми след изнасилване с наркотици!
19
2
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някакъв, с който момичето се е запознало вечерта, преди да почине казва, че е наркоманка и всички зомбита, които не познават нито момичето, нито въпросния започват да я обиждат, че е такава... Българска работа!
18
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има наркотици за изнасилване и са хипнотици. Тоест вкарват жертвата в хипнотично състояние и тя изпълнява всичко. После няма и спомени! Прочетете за рохипнол, кетамин и др. Използват ги сводниците, за да изнасилват и склоняват към проституция. В схемата има винаги и момиче, което използват, за да стигнат до други момичета. Наи-известния такъв е митю пищова и сина му юлиян малкия пищов. Сред месните жители се говори и че някои хора от властта се уреждат по този начин с млада и пресна плът.
17
10
 
29
 
! Отговори
BUL преди 7 години
Ами всичко е ясно. Запознава се с Велизар и Лора в Дискотеката,напиват я с наркотици и я дрогират. По късно Велизар я еббе и изнасилва и тя се хвърля от терасата. Това е. Но преди да се хвърли е пратила СМС-а за да се досетиме какво и кой е виновният.