Пазят Митьо Очите от атентат в болницата

От обкръжението му се опасяват от повторно нападение срещу него
13 юни 2016 07:00,
106
Пазят Митьо Очите от атентат в болницата
Снимка: Булфото

Шестима телохранители на Митьо Очите и 4-ма полицаи дават наряди в реанимацията. Автомобил на МВР без отличителни знаци и джипове с атлетични младежи стоят пред Спешното отделение.

Още по темата

От обкръжението на Митьо съобщили, че се опасяват от повторен атентат срещу него.

"Не е изключено убийците да опитат да довършат работата си", каза пред "Труд" полицай, позовавайки се на агенти в подземния свят.

Димитър Желязков-Митьо Очите бере душа в реанимацията в Бургас. Всеки ден лечение за пациенти в неговото състояние струва от 25 000 до 50 000 лв., заяви анестезиолог пред изданието. Желязков е на апаратно дишане след две операции.

На 8 юни той бе надупчен с 5 куршума в престрелка между неговия отряд и хората на Данчо Кравата в Слънчев бряг. Пред болницата денонощно стоят гардовете му, има и полицейска охрана. Неотлъчно до него е дъщеря му Станислава.

Първата операция на Очите продължила 9 часа. С нея били извадени 4 куршума от тялото му, петият, заседнал в гръдната кухина, е останал.

"Проблемът на пациента не е в куршума, а в това, че кръвоизливите му не спират. Има много артерии, разкъсани от куршуми", заяви лекуващ лекар.

Досега са му прелети над 50 банки кръв. В нощта на спешната операция линейка пътувала от Стара Загора за кръв. Още на следващия ден неговите хора се наредили на опашка като дарители пред Кръвния център, за да я възстановяват.

За консултация на бургаските лекари дошли уролози от Стара Загора. Те установили, че пикочният му мехур не функционира, но не препоръчали операция, докато не бъде стабилизиран. Хирурзи ще направят само реконструкция на кръвоносните му съдове.

 Хората на Божидар Кузманов-Данчо Кравата след кратко задържане са пуснати на свобода. Кравата е собственик на ресторант 4 you, пред който се разрази престрелката. В нея гардът на Очите - Александър Алексиев-Сашо Водолаза беше убит, а босът му и негов колега - Кольо Магарето, бяха ранени.

По призива на премиера “Тотална репресия за главанаците!” ченгета провериха 3 култови дискотеки в Слънчев бряг - “Оксижен” на Кравата, “Айсберг” и “Планета”. Проверени са документите на 51 служители. Извършени са обиски за дрога и алкохол без бандерол, но без резултат.

Съставен е акт на "Планета" за липса на пожарогасител и затворен евакуационен изход. На КПП Какао бийч за 3 дни са проверени 150 коли и 550 туристи.

Вчера бе погребан Сашо Водолаза. Сред опечалените беше и Станислава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
3
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
ПАЗЕТЕ! ПАЗЕТЕ! ТАКОВА СЪКРОВИЩЕ У ЕВРОПА ДРУГО Н Е М А !
95
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кокорчо да си знае , че "който нож вади, от нож умира"Сега пазят трупа му, утре ще го ексумиратВсичко това с нашите пари.Нали няма контрол.Къде е спящата опозиция.То тая *** Нинова като спящй красавица. Дума не обели.Нищо чудно и тя да заплаче за Кокорчо
94
1
 
4
 
! Отговори
Язе преди 7 години
Ай стига ни занимавате с тоя, е г а т и националния герой, ай сиктир
93
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не е в Мвр болниза?Какви 4 полицаи го пазят и защо?Така ли пазят в село Мечка?Каква е тази частна бургаска полиция.
92
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той си е направо един Mexit, по подобие на Brexit. Всички са се втурачили в него все едно светът ще свърши.
91
0
 
3
 
! Отговори
bai gui преди 7 години
Edni ochichki ostanaha ot kokorcho mai:D
90
0
 
4
 
! Отговори
65 преди 7 години
Преди малко прочетох в електронното списание ,,За жената''заглавие--животът на Митьо Очите е в ръцете на Господ.Дано БОГ си спомни колко деца умори с дрога, колко момичета са принудени да проституират,колко сапребити и малтретирани от Очите.Дано Бог му помогне само да оживее и да живее само за да гледа с очите си.Трябва да има възмездие.
89
0
 
2
 
! Отговори
777 преди 7 години
за да не избяга
88
3
 
1
 
! Отговори
Бакъря преди 7 години
Дано оцелее момчето ,за да рсздава и за напред така нужната за обществото ни справедливост.Докато Кьоравата Темида прогледне.
87
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нездравословен начин на живот водеше това момче и ето на какво му се случи
86
0
 
7
 
! Отговори
краси преди 7 години
Е нали беше махленска свада, за едно парко място, стана много сериозно или наистина има война за нещо по голямо
85
0
 
5
 
! Отговори
бургазлия преди 7 години
Ми от какво го пазят един труп не стига че НЗК му поема личението и на всичко отгоре и МВР е изградила денонощен пост.В същото време гоша Бъчварова се оправдава че не достигат полицаи за охрана на границата и малките населени места а откъде намери четири полицаи за охраняватМитю докато лекарите се борят за живота му.Т я МВР дава ли си сметка за нерегламентираните контакти волю неволю ще се установят между полицаите и тези от охраната му по време на съвместните дежурства.
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако бандитът не оживее, противниковият бандит минава метър с лакърдията за битова свада и самоотбрана и нещата излизат пито-платено.
83
0
 
4
 
! Отговори
do 84 преди 7 години
До БезАми сигурно, ама нерегламентирани, иначе как ще работи толкова време на открито.
82
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и Златко-баретата беше прострелян от снайперист пред Съдебна палата, ама кво от тва? Нещо да сте чули за него след това? Или да са хванали стрелеца? Сигурно само той си знае какво се случва. И човека, който го е поръчал.
81
0
 
17
 
! Отговори
Без преди 7 години
За тоя ли харчат парите ми. Няма да плащам данъци.Да го трепат, за какво го пазят да може да тероризира отново Слънчев бряг. Той всъщност плащал ли си е данъци?
80
0
 
6
 
! Отговори
do 81 преди 7 години
Нали ти казаха вече дете, че и лекарите имат полза от Митъо Очите - плаща им, ние като нямаме да плащаме като него по 20 000 лева на ден- да умираме. Ей, тук един от бялата мафия се подвизава и все разправя колко му било скъпо да ни лекуват. Та престъпници, престъпници, ама богати! Цялата държава, че и лекарското съсловие ги пази заради парите им.
79
0
 
4
 
! Отговори
don baro преди 7 години
Mitio i kravata ne sa faktor vecheShte ima prerazpredelenie na pazaraIdem!
78
0
 
9
 
! Отговори
Студент преди 7 години
А така,пазето го,пазете го това "злато " на България и хем още по-добре да го пазите,зер много ще ни липсва,да-а-а-а! Те такиви като него не са чак толкова много за една малка Българийка, но си е добро момчето-защо да си отива мърцина?!Пък за това,че отишли много пари по него - ами така се е случило,не че и за друг / престъпник от неговия ранг / няма да дадат повече - колко му е!А виж,за наш Коля не искат докторята да правят операция дорде не видят на куп шест хилядарки-ще го изпишат пак болнав
77
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какво се опасяват от атентат??? не си ли е преместил колата от спорното парко-място???