Кола падна в дере, джип удари две коли на "Тракия"

Пострадалите в катастрофата са четирима души
9
Кола падна в дере, джип удари две коли на "Тракия"
Снимка: Булфото, архив

Четирима души са пострадали при катастрофа  на магистрала “Тракия”, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – София.

Кола се е преобърнала в дере, а пътуващите в джин след нея са слезли, за да видят какво се е случило, но пък джипът е тръгнал на самоход, минал е през през останалите ленти и е ударил два леки автомобила.

Пътуващите в лекия автомобил, паднал в дерето са извадени и транспортирни в болнично заведение. За преглед са откарани и две жени от другите два автомобила, в които се е блъснал джипът.

Извършва се оглед на местопроизшествието, а движението в района се регулира.

То е ограничено само в изпреварващата лента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
R преди 7 години
До Анонимен 1 Добра е забележката, Анонимен, ама защо е на шльокавица. Поради що, ти, българино, се срамиш да пишеш на кирилица. Тука твоята става, дето виждаш сламката в чуждите очи, а не виждаш кола в собствените си.
6
2
 
1
 
! Отговори
Grigor преди 7 години
Трябва да се въведат глоби за ниска скорост на магистралите. Досега винаги когато съм минавал най-критичните ситуации са били заради някой изпръхнал *** трънтутещ се със 70, което означава че каращите със 100-110 се движат в лявата лента, а те са много. Това е абсурдно и опасно при положение че разрешената скорост е 140.
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Провинциалист с кола е като индианец в космическа ракета.
4
0
 
13
 
! Отговори
омаиния преди 7 години
от статията става ясно че съществуват джинове,даже има намесен такъв в тази ситуация,а дали е излязал от лампа??
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кола се е преобърнала в дере, а пътуващите в джин след нея са слезли, за да видят какво се е случило, но пък джипът е тръгнал на самоход, минал е през през останалите ленти и е ударил два леки автомобила.Що за изречение е това?! Все едно някой запъхтян осмокласник разказва какво е чул от някой си.Днес.бг, вие правите ли интервю, преди да наемете някой, или взимате който се навие?Поне половината ви статии са от хора, които въобще си нямат и идея от писане.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По магистрала да караш и да паднеш в дерето!??!?!?Ето това е чудо на чудесата! Разбирам да беше по някой третокласен път и да изправят някой завой и да се преобърнат в дере ДА! Ама на път с 3 платна да се вкараш в дерето акъла не ми го побира!!!!Спрете да продавте книжки бе селенжърите! Вие съвест и семейства нямате ли бе? Не си ли напълнихте пеликанските гуши за 26 години бе? Дано ви се случи някой с купена книжка да убие семействата ви!!!! гадове!!
1
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Da se smeesh li, da plachesh li?Shto za pravopis, imate li obrasovanie po bulgarski be jurnalisti...stavate za smiah pred chitatelite si....nauchete se da pishete pravilno, gramatichno i fonetichno...