Спипаха спортни стоки менте в Стара Загора и Раднево

Иззети са над 500 изделия
3
Спипаха спортни стоки менте в Стара Загора и Раднево
Снимка: Reuters, архив

При полицейска акция са намерени и иззети над 500 фалшиви анцузи, тениски, панталони и колани, с изписани на тях световноизвестни марки, в нарушение на правата на интелектуалната собственост на правопритежателите, съобщават от полицията в Стара Загора.

Фалшификатите са намерени върху 10 маси, подредени в базар в квартал "Казански". Надписите и стоките са свързани с провеждащото се във Франция европейско първенство по футбол.

Във Второ РУ - Стара Загора са образувани 6 досъдебни производства.

При друг случай, при проверката на магазин, който се намира на ул. Георги Димитров в Раднево, е установено, че в магазина се продават дрехи - дамски блузи, поли, бюстиета, дамски колани и чанти, от защитени търговски марки, без съгласието на притежателя на изключителното право.

Установени са общо 16 бр. стокови единици с надписи и емблеми на посочените марки, като същите са предадени доброволно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
9
 
! Отговори
от чужбината преди 7 години
Хехе, в БГ селските г*зри купуват ментета адидас-и от МОЛ-а и си мислят, че носят оригинални стоки... Броят поле по 50-100лв за 1гр. долнище, което реално струва 5-10лв. Ама нали се мислят за голямата работа... Чак като вземеш да си купуваш маркови и качествени стоки от чужбина разбираш всъщност, че марковите стоки в БГ май нито са маркови, нито са стока... По-добре анцуг за 10лв, от колкото същия тоя анцуг от магазина адидас за 100лв.