Бургаски ром посрещна полицаи с брадва

Купонът бил малко шумен, униформените дошли да въдворят ред
18 юли 2016 11:52,
14
Бургаски ром посрещна полицаи с брадва
Снимка: Flickr

Ромско събиране в бургаския кв. "Победа" за малко да завърши с кръвопролитие. Причината - добре почерпен ром посрещна полицаи, дошли да въдворят ред, с брадва.

Около 23 часа на 16 юли в Първо РПУ-Бургас е получено съобщение за нарушаване на нощната тишина. Силната музика идвала от частен дом на ул. "Владислав", пише "24 часа".

На място веднага била изпратена патрулка. Полицаите заварили група купонясващи на двора роми, които били изнесли озвучителна уредба. Музиката огласяла целия квартал, а 45-годишният Й.Р. и братята А.Т. на 26 г. и 28-годишният И.Т.посрещнали униформените на нож.

След отказ да спрат музиката, полицаите се опитали да изземат озвучителната уредба и да съставят акт на нарушителите. Това вбесило ромите, а 28-годишният И.Т. започнал да крещи и да заплашва полицаите. Той грабнал брадва и замахнал към униформените.

Униформените се опитали да задържат разбеснелия се ром, но той оказал яростна съпротива. Това наложило използването на физическа сила и белезници.

Агресивният нападател е отведен в ареста, по случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
БХК преди 7 години
БХК,защо спи веднага анти българската изказване да влезе в час.
11
0
 
1
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Да бяха почакали Арлин Антонов- той ще въдвори ред и дисциплина.Дори ще козируват на всеки българин, а с брадвата може и на две.
10
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз бих му пръснал мозъка.
9
0
 
29
 
! Отговори
толераст преди 7 години
Бъдете толерантни към ромеите!Г-н шеф на Хелзинския комитет,веднага дайте полицаите на прокурор!Те са длъжни да търпят цигромите,дори да им счупят главите!
8
0
 
27
 
! Отговори
До до Палтона преди 7 години
Абе *** са страхлива пасмина, ако полицията ги притисне ще станат кротки като агънца, но тези ченгета явно са му се молили дълго да спре музика, и на въглена му е оиснало и извадил брадва.
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А те да го посрещнат с куршуми !
6
0
 
10
 
! Отговори
до Палтона преди 7 години
Само има една подробност, че етноса е много по темпераментен от афроамериканците и изобщо тъмнокожите.Там едва сега забелязваме съпротива и отделни техни представители, минали през Афганистан и Ирак започнаха да стрелят по полицаи за отмъщение. Ако полицаите застрелят някой арабин, виждаш какво става! Следва терор не срещу представители на силовите структури, а с големия камион върху детската градина и когото стигне исламиста.
5
0
 
19
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Ето виждате ли този е арестуван и си е получил наказанието. Сега трябва да го пуснат и ако следващия път наистина използва брадвата, да се помисли евентуално за по възпитателни мерки. И без да ползвате езика на омразата моля, това са били само безобидни пияни циг.., ъъъ роми.
4
0
 
29
 
! Отговори
Бъ Чворова преди 7 години
Ромейската престъпност е сведена до нула. Защото им е наредено да не се регистрират престъпленията на ромеите, освен ако не се разсмърди много.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек не може да притежава такава брадва.Тая сигурно Боряна я е закупила и снимала специално за новината.Иначе, това е тотално изостанал в 19 век ром. Сега е модерно да се протестира с пожарогасители и резачки за дърва.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
време е полицията да разполага с тейзъри
1
0
 
32
 
! Отговори
Балтона преди 7 години
Ако беше някой американски полицай, тоя щеше да получи коршум в тиквата. Сигурен съм че ако гръмнат 3-4 *** и това се разчуе, само при поява на полицаи сами ще падат в поза партер. За разлика от американските ***, те са много стррахлива ***.