Афганистанец опита на целуне жена, вкараха го в ареста

21-годишната била на Централна гара, когато непознатият й налетял
82
Афганистанец опита на целуне жена, вкараха го в ареста
Снимка: Булфото, архив

Столичната полиция задържа афганистанец, опитал да целуне жена.

На 4 октомври 21-годишна жена подала сигнал, че в района на Централна автогара непознат мъж, по думите й – чужд гражданин, е направил опит да я целуне.

При предприетите издирвателни действия е установен и задържан 17-годишен младеж от Афганистан със статут на временно пребиваващ на територията на страната, съобщава пресцентърът на МВР.

След доклад на материалите в Софийската районна прокуратура му е повдигнато обвинение за принуда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако българин целуне някоя от техните жени и дъщери знаете ли какво ще стане..
49
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само бой ги оправя и да си ходят , кой откъде е.Да знаят , че тук бием такива като тях...
48
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На следващия протест, стойте си пак в къщи...докато не дойде и вашия ред!
47
1
 
5
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Докато ходите да гласувате - ТАКА ЩЕ БЪДЕ!!!
46
0
 
14
 
! Отговори
Истината преди 7 години
В културата на повечето афганистанци е заложено да имат някакво уважение само към жени мюсулманки. И също така към женени жени, но пак мюсулманки. Защо така, ами просто защото техния "пророк" Мохамед и зползвал всички жени - неверници като награда за войниците си, а те следват неговия пример. Т.е. след като техните мъже (съпрузи, бащи и други) са били убити, тези жени са били продавани като секс робини. Как да накараш хора, които вярват в правото си да поробят и насилват жени да имат уважение?
45
0
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Защо си мислите , че някой ще повдигне обвинение срещу този ***? Не сте ли чули за БХК и как защитават точно пришълците, ***, убийците. Такива неща за жалост ще станат ежедневие дори с по-тежки последици за нежния пол, защото нямаме политици с топки, а политици в шотландски фусти. За да се сложи ред в държавата са нужни хора със способности и такива са патриотите КАРАКАЧАНОВ/ ДОКТОР ПО ПЛАВО И МИО/ -НОТЕВ. ЩЕ СПРАТ ПРИТОКА НА ИСЛЯМИСТИ И ЩЕ ИЗГОНЯТ ТЕЗИ ТУКА. ВРЕМЕ Е ХОРАТА ДА СЕ СЪБУДЯТ.
44
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за арабските подивели кучета - кастрация!
43
0
 
5
 
! Отговори
закъсал преди 7 години
До ШопШопее , как са шопкините, у вас ли са ....?!?!
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШопТи много повече приличаш на русофилите, отколкото си мислиш. И европейските псевдо-толерасти и русофилите сте един дол дренки - коне с капаци, дрънкащи заучени небивалици. Никой няма да повдигне обвинение, да образува досъдебно производство, а какво остава да внесе обвинителен акт заради "опит за целувка, в която момичето не било докоснато". Моли се нещо подобно да не се случи с я жена ти, я дъщеря ти, я някоя твоя близка, пък тогава да видим какъв толераст ще си и какви ще ги дрънкаш
41
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този, който се представя като "Шоп", дали наистина е такъв или е някой от онези, в чиито семейства жените получават пари, за да носят бурки?На такъв мяза.
40
0
 
14
 
! Отговори
До Шоп-тм преди 7 години
Прав си само относно онзи кмет-педофил.Но за другото не си прав - някои от онези се опитват да вилнеят!Ще мериш всекиго според онези критерии, в условията на които е бил формиран като личност. Имаш ли представа какво означава в Афганистан опит да целунеш жена, която не ти е съпруга? Това там е повод за смъртна присъда. А на кои жени в Афганистан се посяга публично? Там така посягат само на проститутките!Значи ние ги приемаме, даваме пари за издръжката им, а те третират дъщерите ни като к/ви!
39
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само арест, но и екстрадиране!Случи ли се това на двама-трима, останалите ще си опичат акъла!
38
1
 
27
 
! Отговори
Фишек преди 7 години
И научаваме за това 10 дни по-късно. Здраве му кажи и го зарежи. Наистина кой знае кво друго се прикрива, както казаха няколко човека под мен. Имайте на предвид, че много скоро нещата ще достигнат пик и ще става страшно...
37
0
 
39
 
! Отговори
Гочи преди 7 години
Тук става въпрос за опит за ИЗНАСИЛВАНЕ. Никой няма да образува досъдебно производство, да предприеме издирвателни действия и да повдигне обвинение заради опит за целувка. Истината е, че в момента ставаме свидетели на това как престъпления от мигранти се крият или са омаловажават с цел да не се създава напрежение сред българите.
36
22
 
4
 
! Отговори
До поста на шопа преди 7 години
Прав си, но според мен путинските *** са още по гнусни и отвратителни.
35
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Опитал се да я целуне или се е опитал да я изнасили?
34
1
 
29
 
! Отговори
Дърво преди 7 години
язък че се е оплакала на полицията. Полицията толерантно ще го пусне пак да се разкарва на свобода. Трябвало е да се оплаче на някои наши яки момчета наблизо - да го смелят от бой тихомълком и да го оставят потрошен на тротоара да си плюе зъбите.
33
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма работа,сигурно е искала пари
32
3
 
38
 
! Отговори
Баси Държавата преди 7 години
А да си представим ли колко случай-може би по тежки се прикриват?В Събота ходих до гарата по работа пред деня и какво да видя/и подуша/,след ремонта всичко мирише на урина и пълно с индианци.И първата мисъл ми беше,абе тука защо няма полиция?Колко проблеми ще има държавата с тези *** следващите месеци не ми се мисли.
31
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо друго е опитал. То ако беше опитал само целувка нямаше да се стигне до полиция.