Почина простреляната жена в кървавата драма в "Западен парк"

Тя бе приета в реанимация в тежко състояние
Обновена: 19 окт 2016 17:40 | 19 окт 2016 17:39, Анисия Иванова
12
Почина простреляната жена в кървавата драма в "Западен парк"
Снимка: Булфото

В ранния следобед простреляната Мая - служител в "Съдебна охрана", почина. Пациентката постъпи час и половина след полунощ в нощта срещу вторник в университетската болница "ИСУЛ - Царица Йоанна".

Тя била с огнестрелна рана в главата и още при приемането в реанимация в състояние, което е несъвместимо с живота. Въпреки това екипът до последно е правил всичко възможно да я спаси, каза за "24 часа" д-р Фани Цуракова.

Припомняме, че инцидентът стана в столичния квартал "Западен парк" около 1:30 ч. в нощта срещу сряда. 48-годишен служител на „Съдебната охрана“ беше намерен застрелян в София.

Още по темата

С огнестрелна рана в тежко състояние бе открита приятелката му Мая - на 47 години, също съдебен охранител.

Версията, по която се работи е опит за убийство и самоубийство. Тежкият инцидент е станал минути след 1 часа след полунощ.

Вероятно Мая е простреляла приятеля си Любомир два пъти в главата, а после е опитала да се самоубие. Тя е открита с рана в главата, откарана бе в болница, състоянието й бе изключително тежко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: стрелбапочинала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 11. А не мислиш ли, че щом споря значи знам нещо? Не се ли замисли, за близките на починалите, за сина й. Сети ли се за тези " "детайли "... Няма повече да говоря, няма смисъл, четете си клюкарските статии, но само не смейте да говорите преди да знаете дори капка...
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9В другите статии, така е описано. Не, хората си измислят! Хората, като пишат и два реда се позовават на нещо. Никой никого не лъже и не вкарва в заблуждение. Явно, вие сте Тома Неверни. И не вярвате на нито една дума. Ваша Воля, прекомерната мнителност не води до нищо градивно. Първо се проверяват фактите и действията и след, това се спори и вменява. Но, щом всеки ви лъже и ***.Вие си избирате да вярвате в това.
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той я обичал до умопомрачение. За това я ревнувал до полуда. Просто някои мъже обичат болезнено.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие нормални ли сте? Престанете да пишете глупости в цялата мрежа, няма смисъл да се изхранвате с лъжите си!!!! Вместо да отдадете мълчание, вие задръствате цялата история с измислици.......
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От пет месеца са разделени. Жената има друг мъж. Не се знае мъжа, дали си има друга, Жена. Значи не от толкова скоро поне година, ако не и повече.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви ги пишете?! Те отскоро са били заедно ...
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понякога развода и/л раздялата ти спасяват кожата. По-добре щастлив Край, отколкото безкраен Ужас!
5
1
 
2
 
! Отговори
optimist преди 7 години
Западен парк, но източни нрави.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ГО Е ПИПНАЛА В ИЗНЕВЯРА!!! И ТО ОТ ГОДИНИ СИ Е ТОПВАЛ ЧУШЛЕТО ДРУГАДЕ :DДУМНАЛА ГО Е С НЕЙНИЯ СИ ПИСТОЛЕТ И ПОСЛЕ СИ Е ПУСНАЛА ЕДИН И В ГЛАВАТА!!!!ИЗВОДА Е: НЕ ЛЪЖЕТЕ ПОЛОВИНКИТЕ СИ АКО СА РЕВНИВИ ЩОТО НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ УБИВА ПО ТОЗИ ПОВОД!
3
5
 
7
 
! Отговори
Що да е луд? преди 7 години
Фактите са си факти. Първият е че има два трупа. А вторият е че Бойко Борисов ви го каза по телевизията. Проблем са многото пенсионери и тези които получават инвалидни пенсии следствие на някакви увреждания,много натоварват социалната система. От което излиза,че няма човек, няма проблем
2
5
 
2
 
! Отговори
Komentator! преди 7 години
Анонимен ti si i....bolen, be chovek!
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От тази цялата трагедия,единствено нои са много доволни и щастливи.