Любовна драма довела до разстрела в Коларово: Ще очистя него, после теб!

Приятелката на застреляния Георги пускала жалби срещу бившия си
1 ное 2016 12:52,
48
Любовна драма довела до разстрела в Коларово: Ще очистя него, после теб!
Снимка: Булфото, архив

Предупреждавах полицията, че това ще се случи, имам серия жалби срещу бившия, с когото живях малко над 2 години, той ми повтаряше: "Първо ще очистя него, после теб".

Така започна драматичната си изповед Ани, приятелката на хладнокръвно застреляния снощи 47-годишен Георги Рачков от село Коларово.

Ани е обляна в сълзи и е шокирана от случилото се. Тя разбрала за разстрела тази сутрин, съобщава struma.com.

Още по темата

"Снощи последно се чухме към 23 часа. Той е мой приятел, много ми помагаше и на мен и на майка ми. Бяхме сами жени, а бившият ми не ни оставяше на мира. Инсценира обир в дома ми, счупи прозорците на стаята на майка ми и едва не я уби. Преби ни на гробищата. Тогава бе пратил друг, беше си направил алиби, така че се отърва. Той е хитър и жесток. Винаги ми повтаряше, че първо ще очисти Георги, после ще убие мен и ето това се случи. Аз нямам съмнения, че той има пръст в тази работа", казва през сълзи Ани.

Ани и Георги не криели връзката си, защото той почти не живеел със съпругата си.

"Добре, че беше той да ни пази с майка ми, иначе той щеше непрекъснато да ни наранява. Снощи се прибра в къщата, където е съпругата му, имал някаква работа да свърши, чухме се около 23 часа и съм заспала. През нощта дойдоха полицаите, но не ми казаха нищо, разбрах тази сутрин", сподели още Ани.

Тя изказа предположение, че и този път бившият й приятел от Самуилово отново ще се спаси.

"Кажете, защо не обърнаха внимание на жалбите ми, защо не се взеха мерки срещу него. Боже, случи се най-лошото, онова, с което той ме плашеше", плачейки разказа Ани.

В село Коларово връзката им не е тайна за никого, дори и за жената на разстреляния Георги Рачков. Полицията издирва под дърво и камък заподозряният мъж, известен като Матоко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената е разделена със съпруга си от много време. Тя е поддавала жалби срещу него, но от полицията не са й обърнали внимание, защото убиеца има връзки с полицаите. Това ли е България? До тук ли стигнахме? Що за държава е това? Сега убиеца е избягал някъде извън държавата и това трябва да се съобщи на всички държави и да се намери този човек. Ако не се намери, той може да убие и приятелката на покойника. Полицаите трябва да се стегнат да направят всичко и да го затворят до живот.
33
1
 
19
 
! Отговори
Bg преди 7 години
Sapunka
32
2
 
21
 
! Отговори
до 38 Анонимен преди 7 години
Вие сте много по-зле от мюсюлманите:Жената за вас е само парче "месо" с които сте на минус евентуално с някакви кинти.
31
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ся като се замисля - цялата тая дивотия е за едно парче "месо" + някви кинти евентуално, пък те му викат "любов"...
30
2
 
19
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
"Кажете, защо не обърнаха внимание на жалбите ми, защо не се взеха мерки срещу него. Боже, случи се най-лошото, онова, с което той ме плашеше", плачейки разказа Ани.Според мен най-лошото предстои, нали сега е неин ред... :)
29
0
 
28
 
! Отговори
?!? преди 7 години
Мир нa душaтa му нa Георги, но дa тръгнеш с бившaтa нa местен aпaш, известен не с името си, a с прякор, си е голямa глупост. Още повече, че женa живялa с бaндит не ще дa е много свястнa.
28
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един въпрос:Кой ще се нагърби с погребението на Георги - жена му или любовницата му ?Защото ако аз съм на мястото на жена му няма да се занимавам с изпращането по повод окончателното му отпътуване от този свят ! Макар, че е издъхнал в ръцете й.
27
0
 
33
 
! Отговори
!? преди 7 години
Колко трябва да си зле за да си провалиш живота само защото бившата ти е решила , че живота продължава.
26
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изневери, разврат, кръвосмешение. Интересно наистина къде видях тази любов. Само селски оргии и тънки сметки.
25
5
 
20
 
! Отговори
Иво преди 7 години
До Анонимен 30Такива аморални моралисти, които само със злобата си обиждат човека като мислещо същество сте за разстрел
24
5
 
27
 
! Отговори
сезиране преди 7 години
Съдът да се самосезира и да потърси отговорност на непредприелите действия служители и полиция и т.н.
23
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз любов тука не видях. Просто нисък морал и разпасани нрави. Един, дето "почти не живеел с жена си", една, дето си изгонила приятеля, за да го смени с друг, вероятно по-заможен. И накрая малко или никакъв акъл от страна на изгонения - ще трепя някой, щото тя не иска да е с мене. Ми тя пак няма да е с тебе, само дето не е ясно ти с кого ще си в панделата, като те хванат.
22
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От цялата история ми дожаля само за жената на убития - не стига дето приживе не се е държал човешки с нея, ами сега я разнасят по медиите пак заради него. А коментара "той почти не живеел със съпругата си" е направо върхът на безочието! Ами курваРина си е намерил каквото си е търсил! ШаВрантията Ани се надявам в скоро време също да си го намери. Аман от комплексирани и *** ***, дето все на женени мъже налитат.
21
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо е прибрала чуждия мъж у тях ?Не е бил разведен още !
20
0
 
38
 
! Отговори
Замислен преди 7 години
Ся на тоя ше му е*е бившата жена някой друг, а него ше го е*ат в панделата!:D
19
0
 
23
 
! Отговори
невидим преди 7 години
абе къде се дяна туй боксьорче да не стана жертва на некой педофил който го е примамил и най ветоятно вече му го е мавътвил.язък.
18
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен БоксьорНито си боксьор, нито си на 15. Пребил си някой в някоя компютърна игра. Най-обикновен комплексар и тъпънар си. Айде със здраве. Колко си смешен и жалък, ама си по-*** и не можеш да го разбереш.
17
1
 
43
 
! Отговори
Пампурджия и 1/2 преди 7 години
Всички боксиорчета са много отворени, докато не ги изнасилят!
16
43
 
18
 
! Отговори
Боксьор преди 7 години
Ако искате ми вярвайте! Аз, както и бившия на Ани не сме разни смешници, а като ни свалят жените си ги защитаваме.Не обичам ку*венски работи.Аз съм истински мъж.И на 25 да е противника пак ще скоча и ще го пребия ако ме застрашава, нищо че съм на 15
15
0
 
31
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
И защото тебе явно са те зарязали, значи и тук историята е такава? Брех, все се чудя защо си го причинявам да чета коментарите, ама пусто любопитсвто докъде е стигнала простотията ни. Не само, че не е ясно каква им е сторията, ами дори няма достатъчно информация за такива заключения (не че тя винаги е вярна). Какво има да обсъждате и да давате акъл и мнения? Собствен живот и драми нямате ли си, че да давате акъл за живота на напълно НЕПОЗНАТИ?