Жена бере душа, мъжът й я пребивал системно

Насилникът е задържан за 24 часа в полицията
28 дек 2016 11:44,
38
Жена бере душа, мъжът й я пребивал системно
Снимка: Flickr

27-годишна жена е с опасност за живота, след нанесен побой от мъжа, с който живеела на съпружески начала, съобщи "Фокус", като се позова на видинската полиция.

Вчера в полицията бил получен сигнал от Центъра за спешна медицинска помощ във Видин за постъпила жена след нанесен побой.

Веднага е установен виновният - 29-годишен видинчанин, който живеел на съпружески начала с пострадалата във видинския кв. "Нов път. Мъжът е криминално проявен. Той е задържан в полицейския арест за 24 часа.

Установено било, че през този месец мъжът нанесъл телесна повреда на жената, изразяваща се във фрактури на ребра и множество хематоми по тялото. 27-годишната е настанена за лечение, с опасност за живота, във видиниската болница.

Случаят е докладван в прокуратурата. Работата на разследващите продължава, в РПУ- Видин е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
разплата преди 7 години
веднага да му ударят 1000 тояги по тези ръце които посягат и след това да видим дали ще може да ги вдигне а са краката жар като нестинарите
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами ако си сама, нямаш родители и с 600лв. заплата, защо правиш две деца от такъв психо? Да кажем не си разбрала с какъв се събираш и си родила едно, но защо и второто? В много случаи човек сам си гради съдбата. Жените на такива са слаби по рождение, не способни да се справят сами с живота и за съжаление, като се съберат с такива стават истински жертви. Няма как да им се помогне, човек ако сам не си помага няма кой друг и всяко решение, ще е временно.
17
3
 
10
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Брей, какви "мъже"!Ама и вие, жени.Не е ли вече пределно ясно какъв е човека когато вече сте на етап да се събирате?Или чалга културата налага стандарта за романтика "бий ***, обичам та"?
16
0
 
14
 
! Отговори
бактисъл преди 7 години
Ясно - на оня Издислав, от мюнхенското метро, братчет му.
15
3
 
16
 
! Отговори
до коментиращите преди 7 години
И българи има такива, и изобщо не се чудете защо жените търпят , а плюйте да не ви застига , че живота така се извърта -на думи е лесно , но на практика е Много трудно .Ако си сама и нямаш родители , нямаш дом където да се скриеш с двете си невръсни деца и заплата 600лв какво ще направиш ?
14
9
 
20
 
! Отговори
Дъртак преди 7 години
Толкова може днешният млад българин: да вади бухалки по кръстовищата и да бие жени. Пълни ***.
13
2
 
10
 
! Отговори
11 преди 7 години
А що не казвате, че са кюнци?
12
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Познавам чисти българи, че и млади и образовани, които си бият жените. А жените защо търпят ли? Не знам, не искам да разбирам. Преполагам, че биячът, ако е образован и от добро семейство насилието е свързано с психически проблем, явно и жените им(и те млади и образовани) са с такива щом остават с тях.
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ви беше трудно да поясните "р0мск1я квартал Нов път" ли?
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там живеят само "български граждани", българите живеят във Видин.
9
0
 
22
 
! Отговори
За сведение преди 7 години
В "Нов път" българи няма.Това е "Максуда" в северозапада.
8
3
 
21
 
! Отговори
бий ма , обичам та преди 7 години
Добре де, интересно ми е, след като той я е биел, тя какво е правила при него?Това никога няма да мога да си го обясня.Да не е последния останал мъж на света?
7
1
 
13
 
! Отговори
third world преди 7 години
Добре, съгласна съм, че братовчедка ти моника е трябвало да си държи краката затворени и не одобрявам такова поведение нито от мъжете, нито от жените. Друг е въпроса, че ако мъжете можеха да раждат, клиники за аборт щеше да има и в Папуа Нова Гвинея. И от двата пола има отвратителни хора, просто жените страдат повече за глупостите си. Май и баща ти е от тази порода, 7 братя от различни жени. Я си представи *** да има 7 деца от различни мъже, окей ли е?
6
1
 
6
 
! Отговори
Смок преди 7 години
До Крали Марко Какво да ти каже пича? Цялото ти семейство е увредено. Баща ти има седем други момчета от различни жени, братовчедка ти има не знам колко аборта и над сто мъже... Защо ти да си по-различен? Ха ха ха
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крали Марко със сигурност е някой малтретиран като дете, заекващ, 160 см висок, плешив чичка, който се интересува живо от евгеника.
4
2
 
11
 
! Отговори
Ние преди 7 години
Абе тоя е избивал комплекси! Сега в затвора, да го научат ,как се прави. !!!
3
1
 
19
 
! Отговори
third world преди 7 години
Крали марко, виж колко жени си гледат децата сами заради *** като някои бг мъже. Нацията ни ще се затрие не защото никой не иска да ражда, а защото *** (ти и много други) иска само да бие, пие, псува и е*е. Не иска да е примерен, почтен, интелигентен гражданин, който да възпита свестни хора. Виж, ако жена ти хвърли бебето в кофа за ***, наистина си струва да я убиеш, но ти май си съгласен с домашното насилие попринцип. Такива хора не е трябвало да се раждат тук, нека пази европа чиста.
2
1
 
22
 
! Отговори
third world преди 7 години
Крали Марко, ако си ми мъж, ще направя да изглежда така, все едно си починал от естествена смърт. Пък и да не успея, ще си лежа в затвора без капка угризения. Ти дори и в Афганистан не е трябвало да се раждаш, ама уви. Кой ще ти ражда бебета на теб като си генетично увреден.
1
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези да не са от онези? Тогава нещата ще са ясни. Все пак системно да я пребива, звучи някак си като системно си го е заслужавала. Ако не беше така, отдавна да се е изнесла някъде другаде.