Йоан – убиецът на Георги бил свит и мълчалив

19-годишният младеж напълнял от стрес след стореното
23 фев 2017 16:37, Петя Славова
65
Йоан – убиецът на Георги бил свит и мълчалив
Снимка: "24 часа"

Задържаният за убийството на Георги Игнатов - Йоан Матев е бил затворено момче, свит в себе си, разказва пред "24 часа" Георги Бенков, съсед на семейството от софийско село.

Семейството на Йоан е известно в квартала като много невъзпитано. Бащата бил митничар, а в момента работел на граничен пункт "Калотина".

Още по темата

"Непрекъснато демонстрираше финансовото си положение, крещеше често по децата си", разказва Бенков.

Той не могъл да познае Йоан на кадрите, разпространени от полицията след убийството на Георги Игнатов. Забелязал обаче, че скоро след убийството момчето си пуснало брада и започнало да взема стероиди за повишаване на мускулната маса. Майката на Йоан била журналистка в Нова тв допреди няколко години.

Убиецът на Георги е бил потискан от чувство за вина след стореното. Стресът е и причината да напълнее с повече от 10 килограма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Бой с пръчки и ред в училище, затвор и принудителен труд за малолетни и непълнолетни, 2 милиона в затворите и по трудови лагери и нашенецът ще се промени... ама де-де...
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Баси Държавата Аз съм служил с подобни, нищо няма да стане, защото знаят, че ще има сериозни последствия - я ще ги гръмнат, я военен съд. А в цивилния живот не е така - на улицата, в квартала, в училище, в работата, особено в училище царят беззаконие, хората не са се сблъсквали със силата на закона и нямат представа, или са се сблъсквали и им се е разминало и затова се стига до такива моменти. Като го е мушкал не му е минавало през ума, че ще има последствия. Като на повечето българи.
53
1
 
0
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Прав си Анонимен 55
52
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Йоан е супер добро момче и това са пълни лъжи. По -скоро ще покрие някой друг отколкото да извърши злодеяние и ще го направи понеже цени повече приятелите си пред себе си.
51
0
 
0
 
! Отговори
t преди 7 години
До Виктория.здраве
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бай ХойСъгласен съм с теб, но не си прочел правилно статията. :) Крещенето се отнася за бащата.
49
2
 
16
 
! Отговори
emiliaaaa преди 7 години
ЗАЩО МЕ ИЗМЪЧВА ЕДНА МИСЪЛ? бЛИЗО 2 ГОДИНИ СЕ КРИЕШЕ УСПЕШНО И СЕГА, КАТО ПАДНА БОЙКО И СИЕ - ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ.............БАЩА МУ ДА СЕ ПРОВЕРИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 12 МЕСЕЦА С КОГО Е ОБЩУВАЛ И КАКВИ ДОХОДИ Е ИМАЛ!!!!!!!!!!
48
4
 
23
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Свит и мълчалив, а крещял на децата и се праскал с финансовото си положение. А причината да убие била грабеж. Нещо не се навързват тия работи. Да си понесе цялата вина. Това не е животно да го убиеш, а човек. Няма оправдание - две години се крие. Те животните повече ги защитават изглежда. И ще чакам аз от такъв човек да прилага правото.
47
1
 
34
 
! Отговори
Стразбург преди 7 години
Какво значение има на фитнес ли ходи или на айробика дали е мълчелив или много знаково.Спотайвал се е такива неща не се споделят на чаша бира и си е живеел животчето не е очаквал истината да лъсне като се има предвид че някой стои зад гърбът му било то татьовите или батьо.Момчето което гние в гроба и трябваше да се радва на живота в най хубавата си възраст няма да се върне .Убит от ръката на една жалка твар това има значение и трябва да има възмездие а не да му правите психологически портрет .
46
8
 
9
 
! Отговори
ани салич преди 7 години
Да не би майка му да е Ани Салич?
45
3
 
28
 
! Отговори
Виктория. преди 7 години
А вие чувате ли се? КАК така този Йоан , който е с брат си, ще бъде малтретиран от 15годишно момче? Ей, експертните мнения, не се правете на специалисти. Не сте познавали момчето, сега го оплювате, нали е мъртъв и няма как да ви отвърне ........ Куха работа! Майката журналистка, бащата митничар, две години няма виновен. Това ако не са "връзки" в нашата родна полиция, здраве му кажете !
44
10
 
18
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Е, не може така да се слага етикет, че някой е убиец, преди съдът да се е произнесъл.Предполагаем, заподозрян - да.
43
3
 
21
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Ми, разбира се, че е свит и мълчалив. То да не е лесно да живееш със спомена, че си убил някого. Аз само предполагам де, не че имам опит в такива дела.
42
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страхът е в основата на тези отношения. Едно време се биехме но никой не вадеше ножове. Днес младите са други. Комплексирани, полуграмотни, повечето от бедни семейства, мачкани от богатите и като възникне конфликт се вадят ***. Лоша работа! Бедност, простотия, оцеляване, ужасна несправедливост, липса на морал и уважение.
41
4
 
23
 
! Отговори
Доаен преди 7 години
Истински случаи. Засича ме кола и аз спирам. От нея изкача момче на двадесет и няколко години,доста здраво и видимо с лоши намерения спрямо мен. Заключих вратата,сллед което запозна едно бясно псуване ритане. Помощ от никъде. Ееее ако имах оръжие дали нямаше сега да съм на мявтото на Иван? Така е и с * по селата дерибействат и малтретират бабите. Ееее...
40
37
 
13
 
! Отговори
Деян преди 7 години
Познавам Йоан лично. Момчето е много свястно и отговорно. Възможно да е било самоотбрана. Изчакайте компетентните да си свършат работата. Жалко за убитото момче. Ако беше жив, щеше да е добре за всички и да знаем какъв е случая.
39
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Йоан от еврейски ( Yohanan) което означава "богопомазан"
38
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Йоан убиецът на Георги" - съдът решава кой е убиец. Журналястите ще му се извинят ли ако се окаже че не е виновен?
37
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам. Йоан от богато семейство пък да напада момче трениращо бокс за да му вземе парите, някак кухо ми звучи. Полицията иска бързо да дамгоса някой, ще видим.
36
2
 
15
 
! Отговори
Мислещ преди 7 години
Те затова ли махат началника на МВР ?