Челен сблъсък на две коли уби четирима

Трима души са ранени в адската катастрофа край село Малиново
32
Челен сблъсък на две коли уби четирима
Снимка: Булфото, архив

Четирима души са загинали, а трима са ранени при челен сблъсък на две коли на главния път София - Варна на ловешкото село село Малиново, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал тази сутрин, около 8,30 часа.

Пострадалите са откарани в севлиевската болница. В момента се прави оглед на местопроизшествието.

Движението по пътя е спряно и е пренасочено по обходен маршрут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
1
 
! Отговори
Григор преди 6 години
Крайно време е да се въведе понятието "минимално допустима скорост". Не може някакъв *** да кара с 20 необезпокояван и да прави 2 км колона. С това съсдава много повече предпоставки за катастрофи отколкото джигита летящ с200 по магистралата с кола, която може и 300 да вдигне.
26
0
 
7
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Да не си кривим дущата. Фаровете в някой случаи помагат за по добра видимост. Тъмна кола, на мокър асфалт при облачно време, със запалени фарове се вижда много добре от далеко. А в слънчево време не е беда че фаровете светят. Вярно, горят крушки, но това е бял кахър. Да не търсим оправдания за безобразното шофиране на джигитите. А колкото за наказанията при нарушения, моето мнение е че не глоба от 5000 лв. е възпираща, а абсолютната сигурност че и превишена скорост дори с 5 км. води до бърза и
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета коментарите... ще стават все повече катастрофиВие сте катастрофални мозъци!
24
3
 
6
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Искаш 5000 лева глоба и присъда като за предумишлено убийство!!Две неща ще ти кажа. Първо, и 50000 левада стабе глобата, а присъдата да е като за предумишлено убийство извършено с особена жестокост, нещата не само че няма да се подобрят, а ще се влошат още повече и това е факт, който го виждаме от 27 години. Второ, пожелавам ти на теб да попаднешнеумишлено в такава ситуация, при която всеки олигoфрен ще иска най-строги присъди и глоби за теб. Тогва може би ще ти просветне.
23
8
 
2
 
! Отговори
Varna преди 6 години
Така е като карат без включени фарове през деня .Това със задължителното включване на фаровете през деня е най голямата глупост .Слънцето пече облак няма на небето .Ама караш с включени фарове защото намалявали ПТП на пътя .А сега след тази дата дето ни задължиха да караме с включени фарове през деня дали са намалели ПТП .Едва ли .
22
3
 
5
 
! Отговори
дедо Ламби преди 6 години
Борисов да свика пак спешно кабинета
21
4
 
7
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
Сега кого да обвиним за убитите на пътя Руснаците, Турците , Американците или Марсианците?
20
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като видя че някой тръгва да ме изпреварва,веднага натискам *** на газта.Как така, без да ме пита, ще ме изпреварва!
19
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските шофьори са същите както всички останали по света. Който си мисли, че българските шофьори нямали възпитание, култура, били *** и т.н. простотии, нека со отвори зъркелите и да види как шофират българските шофьори в чужбина и как шофират чужденците в България и може би ще им просветне в мозъчетата, че проблемът не е в шофьорите.
18
3
 
5
 
! Отговори
Ало ламбите преди 6 години
Пише се ,лампи!Араламбе!
17
1
 
7
 
! Отговори
??? преди 6 години
Докато има хора като номер 14 и номер 16, никога няма да се оправим. По цял свят се прави така, че да не се правят нарушения и да няма наказани, само в България КАТ са промили мозъците на малoумниците, да искат огромни наказания след като стане катастрофата. Разбира се огромните наказания никъде по света не са спряли извършването на нарушения или престъпления, т.е. въвъ всички сфери, а не само за движението по пътищата.
16
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наложил съм си да карам в ограничението и градско и извън градско. Миналият уикенд пътувах близо 250 км извънградско и не си спомням да съм изпреварил някой, но мен ме изпреварваха масово,въпреки че карах с 90,не говорим за магистрали.Изпреварват без добра видимост,като видят зор се бутат в теб,при завои навлизат в насрещното,дори като навлизат в села и градчета карат поне с 70-та км.
15
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да спрат самоубийствата по пътищата, защото срещу слабоумието няма лечение. Точно на Малиново има стационарна камера, има и съответния знак за това- но за слабоумниците това е без значение.Дано поне да са били цветнокожи.Трябва безпощаден контрол за тях, защото карат с купени книжки. Скоро такива удариха тъста ми и без малко не го убиха. Смърт за тях и корумпираните ченгета, които им издават документи!
14
18
 
26
 
! Отговори
Пали ламбите преди 6 години
Ламбите, ламбите палете ..... карайте силно, не спазвайте правилата, НО ламбите палете - те спасяват живота!
13
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
докато не стане 5к глобата за причинено ПТП при неправилно изпреварване + затвор като за предумишлено убийство, няма да се оправим никога
12
10
 
8
 
! Отговори
УБиват нарочно преди 6 години
Целта е да се монтират новите тежко терористични СПИН камери/сриват имунната охрана мигновенно ..Да докладват какви милиони ще ограбят от народа и какви ще им влезнат в лакомите дупета на подставени на власт.
11
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека излезе оня льольо клецаки кисяков от транспортната и да обясни с колко намаляха загиналите по пътищата, откакто караме на фарове денонощно. Или се случва точно обратното, увеличаване на катастрофите и броя на загиналите. Нещо установено отдавна в неченгесарските държави, в които това ламбарско безумие веднага бива отменено. Но тук ушаф си драпа макарите, чака пенсията стресиран,рушветчийства и води статистика, като брои труповете.
10
8
 
7
 
! Отговори
STOP video teror преди 6 години
Експерти да блокират срочно всички видео камери вкл по пътищата и в училища детски градини ясли..ОПитват се да развъдят нелечими *** в телата на децата .
9
3
 
31
 
! Отговори
Ужасно е преди 6 години
Това е на главния път София-Варна....няма Хемус, има смърт.
8
10
 
2
 
! Отговори
Холограм убиец има преди 6 години
Серия земетресения в Турция предупредиха, че в София терористи ползващи корумпирани на власт са увредили тежко милиони деца и възрастни с нови тежко терористични камери.КОнтролирани от масови убиици корумпирани служители и подставени министри са увредили тежко охраната на Балканите с жестоко вредни камери скенери вкл монтирани на автомобили ..посочват редица стресирани участъци по маришия шеф и други разломни структури ..Засекли са в автомобилит енад 190 000 убиици ясно видими тн извънземни.