Четири деца откраднаха кола, подкараха я и...

Вчера собственикът на автомобила сигнализирал, че я няма
Обновена: 18 окт 2017 11:41 | 18 окт 2017 11:40,
4
Четири деца откраднаха кола, подкараха я и...
Снимка: Visualhunt

Четири деца откраднаха кола, катастрофираха и избягаха.

Около 21,20 часа във вторник в РУ-Сандански е получен сигнал от жител на с. Дамяница, общ.Сандански за откраднат лек автомобил "Мерцедес".

Автомобилът е намерен блъснат в стена на къща в селото, като колата е била с ключ на таблото.

След кратко издирване от полицейски служители е установено, че извършители на деянието са четири момчета - едното е на  13 г. от Пловдив, другото на 14 г. от Благоевград, на 15 г. от с. Първомай, общ. Петрич и на 17 години от Петрич.

Четиримата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Сандански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имайки пред вид ранното развитие на децата е необходимо да носят пълна наказателна отговорност от 16, а не от 18г. за някои престъпления- като кражба например.
2
7
 
6
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Простотия от начало до край... Що ключовете са били на таблото ? Що подрастващите са по това време на улиците ? *** народ - слаба държава !
1
2
 
38
 
! Отговори
Разумното наказание: преди 6 години
Първо бой, после през ваканциите да работят каквото е по силите им, за да платят щетите. Ако ходят на училище, де. Ако не ходят, веднага да ги пратят да метат улиците, а през зимата да почистват снега от тротоарите.Такова наказание ще има добър възпитателен ефект.Неразумното наказание:Да бъдат "предадени на родителите им", които пък да поемат ангажимент да пращат чедата си в Детска педагогическа стая, за да разговаря с тях психолог.Това наказание ще им изгради представа, че са недосегаеми.