От ЕС ни предлагат помощ за разкриване убийството на Виктория

Йоурова очаква бързо да се изясни дали работата й е замесена
8 окт 2018 13:15, Елка Василева
115
От ЕС ни предлагат помощ за разкриване убийството на Виктория
Виктория Маринова. Снимка: Reuters

Еврокомисарят по правосъдието Вера Йоурова заяви, че ако е необходимо, европейските агенции могат да окажат помощ на българските власти в разследването на убийството на журналистката Виктория Маринова.

Още по темата

Йоурова написа в Тwitter, че ще следи разследването отблизо.

Еврокомисарят очаква бързи действия, така че виновните да бъдат изправени пред съда и да бъде изяснено дали убийството е свързано с работата ѝ.

Зам.естник-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс също заяви, че е шокиран и призова българските власти виновните да бъдат изправени пред съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Нас най ни е яд, когато се обявяват за убийци разни аматьори в бранша! На нас бог е възложил това висше удоволствие, и няма убийство - от удар с ромска брадвичка на улицата, до безследно изчезване в коридорите на Министерския съвет, да не е наше! Че ние ви владеем - сетете се най после, защото вашето безхаберие ни обижда! Можем - правим! Гледайте и завидуйте!
89
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано ЕС да разследва че иначе нищо няма да търсят освен бушон да го топнат и да се правят че нещо вършат и те а те вършат ядат понички и галят смока.
88
0
 
13
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 5 години
Нямам... пардон, нямамЕ нужда помощ, в момента търсим някой навит и отчаян да опере пешкира срещу солидна сума, която ще получи семейството му.
87
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЯМА ДА ПРИЕМЕМ ПОМОЩ, ЗАЩОТО ОТ ГЕРБ ГИ Е СТРАХ ДА НЕ СЕ РАЗКРИЕ ИСТИНАТА.
86
1
 
15
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
От ЕС не могат ли да ни помогнат да вкараме мутро политиците в затвора или са им необходими, понеже иначе няма кой да разори държавата, че да може всички свестни хора да емигрират?
85
9
 
3
 
! Отговори
СТАЛИН преди 5 години
Ес пада до 5 години най-много запомнете какво ви казва чичко ви Аврам Сталиниста тогава жална им майка на сегашните русофоби,жална ви майка и особено на тез асенчовците..
84
2
 
10
 
! Отговори
СТАЛИН преди 5 години
Толкова много убииства и толкова много кражби в *** и никакви сериозни присъди как да няма престъпност?Ако има смъртни присъди дори за открадната кокошка тогава ще видите как за по-малко от месец ще се изкорени цялата престъпност в България!
83
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 92Значи ти все още вярваш че нашите служби се стремят към истината? Тяхната задача е да скрият истината, защото това са служби обучени и копиращи действията на руските си началници.
82
0
 
6
 
! Отговори
Помощ преди 5 години
Единствената помощ е да ни отърват от плодово-зеленчуковото управление!!!
81
2
 
3
 
! Отговори
СТАЛИН преди 5 години
Няма да се забави разпада на Ес с всеки изминал ден Европа върви към пропаста а и Путин няма да е вечен идва времето на някой нов СТАЛИН само той изпращайки чеченски СПЕЗНАЗ може да ни помогне да се справим с престъпността в България и с корупцията!ДА СТАЛИН БЕШЕ ВЕЛИК!!Сега и Русия като България е един публичен дом,алкохолизам и престъпност до безкраи!ДА ЖИВЕЕ СТАЛИН!!!
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 90Хайде холан, видяхме и вашият супер опит в сигурността в лицето на Боширов/Чепига, Петров/???? и техният супер компетентен вожд в сигурността тов. Путин който организира цирка с интервюто им. По голяма излагация на служби едва ли има в световната история.
79
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ако съм на мястото на управляващите, бих предоставил всичко на тези европейци да се справят сами. Нека да ги видим колко са добри. Резултатите трябва да бъдат публично достояние, колкото може по-прозрачни.
78
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СТАЛИНГлyпакът си глyпак за цял живот.
77
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВиж си възпитанието, съсипахте това соросопитеките не само МВР а и България. Може ли заместник министър на МВР да е Гунев, човек чието основно качество е че е брат на брат си. С нулев опит в сферата на сигурността и тоя да прави каквито и до било реформи. Парадьор, че ходи на работа с велосипед. Това ако не е инфантилщина какво е. Ей с такива кадри разказахте играта на родината. Откъде да има капацитет тъй подобни реформатори. Върха беше фирма на два милиона обществена поръчка да реф
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 84Господинчо, то и близките на Скрипал не вярват да са го отровили "реформираните" съветски служби в руски такива.
75
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛЕД КАТО ДНЕС НАУЧАВАМ ЧЕ ИМА ТАКАВА ЖУРНАЛИСТКА, па била разследваща... айде холан. Оние от Слуги на Бойко какви разследвания правят - театрални, и последното им предаване за селското даскало че три рома не ходили в час. Българските журналисти сте продажни, кършите гръбнак и не сте годни да покриете елементарните изисквания за професията. Кой да ви убие, като вие духом сте се ликвидирали отдавна.
74
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом от ЕС ни предлагат помощ си направете извода какво им мнението за работата на полиция и правораздаване у нас .Иначе Полицията си има нови автомобили
73
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАбе ей, близките и не вярват че е свързано с работата и а с личния и живот, ама вие работата та работата. Дайте ЕДИН поне репортаж с който е засегнала мафиотски интереси. В БЪЛГАРИЯ НЯМА РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТИКА А САМО ПОРЪЧКОВО РАЗСЛЕДВАЩА ДА ОБСЛУЖИ ВЛАСТТА.
72
0
 
6
 
! Отговори
соросореформи преди 5 години
Един приятел, честен полицай, казва, че го и срам да каже че е полицай, като знае с какви ни щоже ства работи. И с всяка реформа е ставало по-зле и по-зле. Защо има толкова жертви по пътя, защото соросоидния Център за изследване на демокрацията чрез Филип Гунев, използвайки служебното си положение в МВР - зам министър при Бъчвата е закрил научната дейност в МВР по подпомагане организацията на пътното движение. И жертвите скочили, а ЦИД разбира се няма капацитет да подпомага дейността на мвр....!
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В МВР с годините навлязоха разни политически назначения, като например едно момченце джендърче, бивш любавник на един джендърски евродепутат. Какво повече да се коментира. в Института по психология пускат като годни за полицаи такива които гърмят баща си в главата и тия които са внушаеми безгръбначни да обслужват олигархия мафия и началници, а тия дето имат чест и достойнство ги режат че са с конфликтен характер. Късат ги на психо и с всяка ротация бок ЛУ КА СЕ УВЕЛИЧАВА.