България е джудже №3 във футболна Европа

Най-дребният лилипут е Гибралтар, следва Лихтенщайн
12 окт 2016 16:30, Георги Пешев
45
България е джудже №3 във футболна Европа
Ройтерс
България е футболно джудже №3 в Европа. Най-дребният лилипут на Стария континент е Гибралтар. Следва Лихтенщайн и после кретат нашите.
 
Това показва безпощадната статистика по отношение на допуснати голове в първите три световни квалификации. Абсолютният дебютант Гибралтар е получил 14 попадения във вратата си. Лихтенщайн - 12.
 
Нашият вратар Владо Стоянов трябваше цели 10 пъти да извади топката от мрежата си. Това ни отрежда незавидното трето място сред футболните джуджета. Делим тази позиция с Косово и Молдова. Владо спаси няколко положения на мача, загубен от Швеция с 0:3.
 
Иначе можеше да потънем и по-дълбоко. И това дори не е най-лошото. Най-лошото е, че вече на никой дори не му е тъжно за този отбор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важно е че има банани в магазините. Нали за това се борехме 45 години?Лапайте банана и не мъркайте. Да не би да искате комунистите да се върнат на власт?
34
0
 
1
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Единственото което правят добре е да се извиняват, да поемат вина и да обещава, че за следващия мач ще са най-добрите и ще се раздават по терена като спартанци на Термопилити. Празни, голи и безотговорни обещания.
33
0
 
2
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Много от отдавна нямаме национален отбор. Тези които участват в "националния отбор" са български футболисти по стечение на обстоятелствата играещи в трето дивизионни отбори и набедени за "ДОБРИ". Това са хора играещи само за някакви премии и комплект анцузи с особен дизайн и доста грозни. Мисля, че подобни екипи имат южноамериканските отбори. Дизайнера сигурно е учил там. Не очаквайте успехи от тези безхаберници и нещастници, те от отдавна не мислят като Българи. Единственото което правят добре.
32
0
 
2
 
! Отговори
РККА преди 7 години
някога имаше спортни училища в областните градове по 30/40 деца от всеки набор бяха осигурени с екипировка терени и пансион за тези от околията,безплатен обяд и закуска до обед учат и после 5/6 часа тренировка ежедневно 45/50 дни летен спортен лагер на държавни разноски,тогава жънехме медали на световни и олимпиади.ДНЕС мнозина искат да изтрият това минало ,задават *** въпроси и търсят без труд резултати...
31
0
 
1
 
! Отговори
до29 преди 7 години
Е.не точно. Затова създадоха ДОСТ
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На никой не му е тъжно за клоуните в цирка.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Революция във футбола
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво да ми е тъжно за тази трагедия. Дори напротив силно се надявам да продължат да падат и с повече голове, че белким да се подкара инициатива за закриване на футбола в България и да се инвестират някъде другаде тея пари или поне да се смени из основи оправата на българския футбол
27
0
 
4
 
! Отговори
до 30 преди 7 години
Прекалено т.ъп си за да ти обясня колко си т.ъп всъщност. Смърдиш на *** от километри, не виждам смисъл да се занимавам повече.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те са за посмешище.А ПЕРУКАТА е за разтрел.
25
16
 
4
 
! Отговори
28 преди 7 години
Карикатуро руска,БФС е под контрола на ДПС,не Михайлов ръководи БФС ,БФС се ръководи от ДПС и Камен Костадинов,Михайлов е само по документи.ДПС е руски васал както АТАКА,ВМРО,НФСБ,БСП,АБВ,ДОНЧЕВА.Болната ти фанатизирана главица пълна с руска пропаганда няма как да прогледне.ФАКТ ,КРАТУНО,БФС СЕ РЪКОВОДИ ОТ ДПС.На запад кратуно не е така,там има пари и футбол,а изтока който изгони руските бандити и тяхните придворни и там вече има условия за живот и спорт
24
0
 
28
 
! Отговори
SAFC преди 7 години
В България освен иглолистни и широколистни дървета вече имаме и футболистни.
23
0
 
15
 
! Отговори
Гробаря преди 7 години
Kaкто всичко друго в тази държава и футбола умря, Бог да го прости. Амин
22
2
 
4
 
! Отговори
Карлос Маркосяни преди 7 години
Футболът е опиум за народа!
21
6
 
4
 
! Отговори
24 преди 7 години
Олиго,не да има някой изгода да ти унищожава футбола,олиго имат нужда да те крадат.За това и БФС е под контрола на ДПС и Камен Костадинов а ДПС Е руски васал,как да ти се обясни на русофилската кратуна
20
0
 
19
 
! Отговори
до 20 преди 7 години
Балъко к.у.х, нито Русия, нито която и да е дъжава има изгода от унищожаването на футбола ни. Не сме някакъв фактор или световно страшилище за да ни го причинява някой. Това се прави от некадъниците тук у нас. Включи си пилешкия мозък и започни да мислиш, не става само със заработване на долари по форумите.
19
10
 
14
 
! Отговори
17 преди 7 години
На запад не е така,там има пари и футбол,дори страните от изтока като Чехия,Хърватска,Словения ,Словакия ,Полша се отърсиха от руското си влияние и вървят напред,вижте си про руската ***
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам с каква цел се работи за унищожаването на футбола у нас. Би следвало да се работи за завитието му, защото носи пари.
17
0
 
9
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Джудже какво джудже е България съвсем нормален средностатически бавноразвиващ се индивид отдет да я погледнеш....
16
0
 
8
 
! Отговори
Камен Костадинов преди 7 години
БФС спокойно може да се преименува на ДПС.