Бивш рефер избухна: БФС е мафия! Боби е прочетен вестник

Христо Ристосков направи сериозни разкрития около БФС
18 окт 2016 18:25, Георги Пешев
7
Бивш рефер избухна: БФС е мафия! Боби е прочетен вестник
Булфото
Бившият съдия Христо Ристосков, станал известен в българския футбол като "Мистър Чики-Рики", направи сериозни разкрития за реферството в България.
 
Както е известно, преди години Ристосков заслужи прякора си след култовото признание "Грешките ми на мача Лудогорец - ЦСКА в Рaзград са си мои. Точно тогава бях качил килограми, правех си чики-рики и мислех, че всичко ми е позволено. След като ме наказаха, се наложи да ходя на санаториум в Австрия, за да отслабна". Сега Христо отново избухна:
 
"Съдийството ни е мафиотска схема! Съдийството в България е изключително слабо. Ръководителите са некадърни, превърнаха работата в частен бизнес. Реферите са изключително некадърни. Всичко е шуробаджанащина. Съсипаха съдийството".
 
"Предишният председател на реферите Никола Джугански направи много услуги и сега за благодарност искат да направят сина му (б.а. - Петър Джугански) международен съдия. А кажете ми какво прави консултантът Марк Бата? Получава по 30 000 евро на месец и се вясва у нас за един-два дни".
 
"Не знам дали е законно, но със сигурност е срамно и непочтено. Бата трябва незабавно да си подаде оставката. А президентът на БФС Борислав Михайлов може да свърши по-зле и от приятеля си Мишел Платини. Боби е прочетен вестник. Ако не се отърве от лакеите около него, нищо добро не го чака".
 
"Ще съжалява, че се е родил, защото много неща ще излязат наяве. Не може дядо ти да е бил калайджия като на Боби, а ти да се правиш на тарикат. Съдийството ни се превърна в домашна софра, от която всеки иска да лапа", обяви Ристосков пред "България Днес".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
ФЕН БГ преди 7 години
На Боби единствената грижа е от къде колко да краде. Докато той е в БФС и обкръжението му футбол в Б-я не чакайте.
4
1
 
1
 
! Отговори
БГ преди 7 години
ЧЕ КОЙ ОТ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ГО ЗНАЯТ ТОВА,САМО ИНТЕРЕСЧИИТЕ ГО ПАЗЯТ БСФС-ТО И ТРАЯТ.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сетила се Мара, да се побара...
2
0
 
20
 
! Отговори
Култово преди 7 години
Не може дядо ти да е бил калайджия като на Боби, а ти да се правиш на тарикат.
1
1
 
50
 
! Отговори
ined преди 7 години
Не е казал нящо сензационно, и децата знаят че БФС е мафия.