Бартра беше опериран след бомбената атака в Дортмунд

Интервенцията на защитника е преминала успешно
12 апр 2017 14:00, Веселин Коларов
3
Бартра беше опериран след бомбената атака в Дортмунд
Снимка: Reuters

Защитникът на Борусия Дортмунд Марк Бартра е бил опериран след снощната бомбена атака срещу автобуса на отбора, съобщиха от клуба. 

Интервенцията на испанеца е преминала успешно, но от "Сигнал Идуна Парк" не се наемат с прогнози кога той ще се завърне в игра. Бартра пострада от счупените стъкла и част от парчетата са се забили в ръката му. Вратарят на Дортмунд Роман Бюрки е оказал първа помощ на съотборника си с адекватна намеса.
 
Все още е не е ясно дали става въпрос за терористичен акт срещу германския клуб. Полицията продължава разследване по случая и се очаква до края на деня да има официална позиция.
 
Дортмунд и Монако пък ще играят първия 1/4-финален мач помежду си от Шампионска лига тази вече от 19.45 часа наше време. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като спрат да бомбят Сирия и Ирак, ще спрат и атентатите
1
0
 
16
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Не било терористичен акт , а поздрав за добра вечер може би. И убийството на Кенеди не беше тероризъм , а само сплашване. Не говорете идиотщини , а премахнете причината за тероризма в Европа- Меркел и Оланд. Вече е обхваната цяла Европа от Скандинавия до Босфора. Толкова ли е ниска цената на живота на невинните хора та може да се прежали?Германия ще влезе в историята освен с Хитлер и с Меркел.