ВВС във въздуха за 70 г. ЦСКА. Кой ще плати сметката?

Тържествата са на 5 май, когато "червените" играят с Лудогорец
1 май 2018 20:50, Екип на Bulgaria On Air
80

Остра обществена реакция срещу решението на Министерството на отбраната да вдигне в небето военни самолети по повод 70-годишнината на футболния клуб ЦСКА. Тържествата са на 5 май, когато червените играят с Лудогорец, предаде Bulgaria ON AIR.

Националният клуб на привържениците на ФК "Левски" определи решението на военното ведомство като "поредното безобразие в нашата държава". Сините попитаха в декларация колко струва участието на ВВС в празника на ЦСКА и кой ще плати сметката?

ЦСКА е създаден през далечната 1948 г. и в събота чества 70 г. от учредяването си. Заради фалита на дружеството преди две години и преименуването му на ЦСКА-София обаче част от футболните фенове се отнасят резервирано към юбилея.

На въпроса дали вдигането на военната техника ще е за сметка на данъкоплатците, министърът на финансите отговори така: "Клубът си поема финансирането, естествено".

Вижте още във видеото!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
ockac23 преди 5 години
подуенци могат да издадат цял албум от декларации и доноси :-)
49
0
 
1
 
! Отговори
ockac23 преди 5 години
рога, на следващия ви юбилей ще се ангажира МВР да направи кордон от патрулки във ваша чест :-)
48
2
 
6
 
! Отговори
Панахида за Цска преди 5 години
Това не е никаква годишнина, а панахида за покойния(истинският) ЦСКА и резил за армейската общност.Това го причини Гриша Ганчев на 09.09.2016 година като фалира истинския ЦСКА. Срамувам се от тези нашественици и припознавачи. Истинският и наследник на цска е цска 1948 .
47
1
 
6
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
46
1
 
5
 
! Отговори
Цска умря преди 5 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
45
0
 
9
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Фактите за ЦСКА ще станат истина когато УЕФА ги признае. Засега е признала на Левски :)А бг закона може да си измисля всякакви вратички за ддс крадеца.
44
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Левски" е копие на съветския Спартак. Основателите на автентичния "Левски" наричат отбора след 9.9 "социалистическия Левски" и се отричат от него! Това са фактите, а какво ние искаме да си мислим и пишем няма нищо общо.
43
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Левски е създаден през 1914. Закрит е официално пред 1957 г, но де факто спира да съществува на 9.9.1944. Или може би вие сте специални? :)
42
4
 
7
 
! Отговори
здгасдф преди 5 години
Левски създаден 1914 . Умрелата чорба след окупацията на червената армия .Даже името ви е копие на големия брат .Айде стига се напъва ...
41
0
 
9
 
! Отговори
hahahaha преди 5 години
Защо сте изрязали как казва Литекс хахаха. Смехни журналистчета
40
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦСКА е продължение на ОСК АС23. 8 играчи от ОСК продължават в Чавдар. Колко играчи на Левски продължават в Динамо?
39
1
 
12
 
! Отговори
Smeh преди 5 години
"Клубът си поема финансирането, естествено".Как тънко се премълчава истината . Дословно Горанов отговори : Литекс ,че поема разходите . Най вероятно ще платят колкото дълговете и емблемата ....
38
5
 
4
 
! Отговори
До 50 преди 5 години
Щом фалиралото ЦСКА е било наследник на АС23, то е наследник и на Мусала (Подуяне) и на Омуртаг (Подуене), нали така? Има го на схемата на "обединенията" на отботи преди ЦСКА. Значи вие сте били и подуянски отбор, наред с Редута, Орландовци, Хаджи Димитър и други, а Левски както добре се знае е отбор на гимназисти от Района на църквата Свети Георги.
37
5
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
един приятел е удивен от избирателната амнезия на обора на народа. та тоя същия пита колко са станали задълженията на кухорогите към НАП.
36
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 52Фен съм на ЦСКА. Говориш ми за "царски офицери", понеже аз нищо не знам за тях, а ти може би си специалист :))Не знаеш ли, че шумкарите ги наричат "царски", а за нас, техните наследници, те са просто български офицери?"Левски" е бил ремсистки отбор преди 9-ти, хайде от там да започнем.
35
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо да не мешаме историята на АС23 с ЦСКА, едното не е ли продължение на другото, макар и насилствено? При Левки по различно ли е било, нима вие не сте друг отбор, а оригиналният закрит, преименуван, преместен?Болшевизма ме помел цялата държава, какво остава за един отбор като Левски. Нагли сте да твърдите, че вие сте наследници на Левски, а ние не сме на военния отбор.Само ще те светна, яе АС23 е към Военния клуб, който после се казва Централен военен дом, Централен дом на войската и тн.
34
0
 
12
 
! Отговори
:) преди 5 години
Каква годишнина, бе?!? Това което фалира вече не съществува, не е преименувано. Ако искат да празнуват на Литекс годишнина, баси дебелокожието.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
54 - Не се хаби. Такива, като него никога, ама никога няма да разберат.
32
5
 
10
 
! Отговори
До 52 преди 5 години
Не мешай историята на АС-23 със жалкия ви комунистически клуб.Царските офицери са били най-големия враг на комунизма.Когато идват комунистите на власт ,избиват царските офицери ,взимат им клуба и стадиона и създават вашето отроче с петолъчката.За какви наследници става въпрос като говорим за различни идеологии бе нагъл Харменец ?
31
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Муууууууу - мууууууу