Холивудска усмивка в 6 стъпки

Как да постигнете повече белота на зъбите в домашни условия
24 фев 2017 14:37, Михаела Лазарова
3
Холивудска усмивка в 6 стъпки
Снимка: Reuters

Красивата усмивка е подарък, за който всички мечтаят. Особено ако могат да я постигнат без намесата на зъболекари, скъпи избелващи продукти или сложни процедури.

Има естествени начини, по които може да се опитате да избелите зъбите и с правилна поддръжка, добра хигиена и профилактични прегледи, да ги задържите бели и ослепителни.

Едва ли има нужда да ви казваме, че е важно какви храни и напитки консумирате, защото пожълтяването на зъбите се дължи най-често на оцветяващи продукти, както и на тютюнопушенето.

Предлагаме ви да видите какви интересни, лесни за изпълнение методи на избелване на зъбите сме открили за вас и може да ги приложите в домашни условия. Разбира се, тези естествени процедури не могат да заместят прегледа при специалист, ако се налага такъв.

Повече по темата може да видите в Az-jenata.bg
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като се ухили някой и си демонстрира фалшивите зъби, веднага се показва като остарял с протеза.При развитието на човека челюстта намалява и за да се поберат и да са равномерни и еднакви всички зъби, трябва да се деформират носещите кости. Което води до непрестанна нужда от зъболекар . Една от най-лукративните професии.Състоянието на зъбите е отражение на състоянието на вътрешните органи. Всеки зъб е свързан с някой орган. Като се умъртвява зъбът, се смущава вътрешния орган.
1
0
 
3
 
! Отговори
зъбче преди 7 години
първо поне малко ген трябва , второ - пари , ама доста пари дори по нашия стандарт . като нищо удря 5 цифрена сума . и трето , но не по важност , зъболекар , дето е учил и специализирал естсетичска пластика поне на няколко места в Европа . и време , поне 5-6 месеца отнема :)