Pavell & Venci Venc’ възпяха Хавана

Музикантите сбъднаха мечта на приятел и посетиха Куба
14 май 2018 16:00,
35
Pavell & Venci Venc’ възпяха Хавана
Снимка: Личен архив

"Havana" е третият нов сингъл на дуото Pavell & Venci Venc’, с който изненадаха феновете си в петък, 11 май. Преди това музикантите създадоха "Fake Profile" и колаборацията с DARA - "Срещу мен". Музиката на "Havana" е написана от Pavell, а авторството на текста е поделено между него и Venci Venc’.

Обща е и идеята за видеото да бъде заснето в кубинската столица. А към момента вече над 400 хиляди са гледанията му в интернет.

Историята на проекта води началото си от приятелството на Pavell & Venci Venc’ с техния тур-мениджър Стефан Пачеръзов и неговата детска мечта да посети Хавана.

Дядото на Стефан е бил Балкански шампион по джудо през 1968 г. и благодарение на спортната си кариера е обиколил почти целия свят, но определя няколкото месеца, прекарани в Хавана, като най-хубавите в живота си.

Любовта му към Куба и културата ѝ се предава на внука му и постепенно се превръща в негова голяма мечта.

"Една от най-невероятните възможности, които ни дава професията ни на артисти, е да сбъдваме мечтите си – нашите и тези на близките ни. "Havana" беше проект, създаден с идеята да зарадваме един от най-добрите си приятели и да го заведем там, където дядо му е оставил подписа си на една стена преди 40 години…

Мисията беше успешна, прибрахме се щастливи и променени. Интересното е, че трябваше да пишем текст за място, на което не сме били, само представяйки си как би изглеждало. Когато отидохме и усетихме атмосферата, направихме промени в текста на място, които презаписахме в България.

Никой не може да си представи какво е Хавана, докато не отиде там. Няма снимка или видео, които да могат да предадат духа на Куба и на този град", разказват Pavell & Venci Venc’.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
14
 
! Отговори
гп преди 5 години
егати нашарените палячовци. Единия си мисли, че е Джаред Лето, другия и аз не знам.
21
1
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Тези трябваше да възпеят Богота/Колумбия,а не Хавана.Там с тази ,,колумбийска'' картелна мода,нямаше да могат да пресичат и улицата без да ги попитат кои са,и от къде са.Директно в дрънголника,а там такива артисти се харчат много.
20
1
 
9
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...kdeto hodiat po sveta dano kazvat ,che sa " evropeitsi " a ne Balgari !...Bih se sramuvala horata da poluchavat predstava za balgarite kato gledat tezi dve nedorazumenia !
19
2
 
13
 
! Отговори
от Берлин преди 5 години
От къде се пръкнаха сега пък, тези джендърски ***...? Това ли е останало от културата на Родината-педерастиа и сатанизъм?! Еле пък тези Еквинокс, с тази наркоманка и грозотия и обратните ***.... Не е за вярване, как властването на Мутрата-Винету съвсем заличи наципоналното ни достойнство.... Анатема на всички ви, изчадия от Ада!
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Харесвам ги защото и двамата са завършили кралската музикална академия в Лондон.Английската кралица е била силно впечатлена от таланта на тези страхотни музиканти.Предложени са за титлата "Сър".
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия пасивните, даже приятелите им не ги слушат сигурно. Дано си събират стотинките, щото славата на подобни песни е 10-тина години в най-добрия случай.
16
6
 
2
 
! Отговори
Сашо преди 5 години
Жените търсят днешно време предимно такъв тип ***.
15
2
 
16
 
! Отговори
DJ преди 5 години
Догодина предлагам да пратим тия двамата на Евровизия 100% ще я спечелят.Той европееца уважава джендърите като скорошната Кончита Вурст и Дана Интернешънъл през далечната 1998 г.Така че конкурса ни е кърпа вързан.Нека юропата види що е то бг ***.
14
1
 
19
 
! Отговори
ха ха Хо преди 5 години
Tези двамата нашарените явно са слепи и глухи та не се виждат и не се чуват какви смешници бездарни са.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой налива пари в тази гей двойка. Всеки ден правите реклама на бездарници
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако тия са музиканти аз съм влак.Музикант е Ед Ширън,Колдплей са музиканти,покойните Робърт Майс и Авичи,Бон Джоуви са музиканти.А тия са някакви шутове.С тая визия са си направо за цирка.Утре като им мине модата никой няма и да се сети за тях.Ще ме извиняват но си е така, с нищо няма да се запомнят. Еднодневки.
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Топ палячовци от долнопробния квартален цирк!Киртаците, възпяващи милионите в банковите си сметки и возещи се същевременно гратис в трамвая, жалки пробитаци!
10
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От кое гето са излезли тия че не ми стана ясно,те на хора на не приличат. Бездарници.Музиката им 5 пари не струва.Ето такива като тия и оня Криско затриха хубавата българска музика.
9
2
 
23
 
! Отговори
Мъка преди 5 години
Тия от клип на клип стават все по-зле.. Спрете се ве, стига мъка.. А с тоя клип, ще ни развалите отношенията с Куба бре.. И понеже гледам има заигравка с Карлос Сантана.. Човека ше си начупи китарата, ако види това...
8
1
 
34
 
! Отговори
варната преди 5 години
Егати грозните Клоуни! Да ме прощават истинските Клоуни.
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия позьори са супер фалшиви. Ако не бяха протежета на онази лелка, до сега никой нямаше да е чувал за тях
6
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей тия мутанти трябваше да пратим на Евровизия. Там явно колкото по-грозно, толкова по-добре.
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то и че писали текст е силно в случая!
4
0
 
25
 
! Отговори
фен на танас преди 5 години
Когато няма с какво да изпъкнеш си изтепосай Г*за все някой ще се възмути или ще се хареса и ще те ***. Тея двамата са точния пример изглеждат като папагали и не могат да пеят, но се говори за тях.
3
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя Камила Кабело я възпя вече Хавана. И тез да не останат назад. ***.