Стрелят по линейка в ромска махала в Пловдив

За щастие няма пострадали медици
Обновена: 13 мар 2013 14:49 | 13 мар 2013 14:44,
114
Стрелят по линейка в ромска махала в Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Линейка на Спешна помощ - Пловдив е била обстрелвана в ромската „Шекер махала“ в града, съобщават от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

За щастие няма пострадали от медицинския екип. Медиците са били на адрес след обаждане за спешен случай с мъж с епилепсия, който е бил със затруднено дишане.

Повикването на тел. 112 е постъпило в 10:24 ч. На място веднага се е отзовал свободен медицински екип, който по време на повикването се е намирал на 200 м от адреса.

Пациентът е 49-годишен мъж със захарен диабет и с белодробна болест. След като му е оказана необходимата помощ, медицинският екип е преценил, че не се налага спешна хоспитализация.

В 10:55ч. медиците съобщават на диспечера, че помощта е оказана на място и колата тръгва обратно.

Няма данни на адреса на посещението да е възниквал конфликт.

При потеглянето на линейката по нея е започнала стрелба, вероятно с въздушна пушка. Директорът на Спешна помощ в Пловдив незабавно е информирал полицията и прокуратурата за обстрела.

Повиканият екип на полицията пристига след 20 мин. на мястото на инцидента. Линейката е изтеглена до 3-то РУП за извършване на оглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
3
 
! Отговори
Радикален преди 11 години
Всеки шофьор на линейка трябва да носи задължително желязо от рода на "Скорпион", "Узи", "Бизон" или "Н&К". И да бъде задължен да го използва в случай като този и многото предишни. При такива случаи да бъде отказвана медицинска помощ , включително спешна, на целия квартал, предварително определен от администрацията по избрани признаци (ниво на хигиена, ниво на трудова заетост и т.н.) за определен срок, до покриване на определени критерии. Тогава има шанс общността там сама да въведе порядък.
95
0
 
5
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Господа , дами , нека проявим уважение към *** !В колко страни по света нормален човек ще се захване да разбие бетонен стълб с чук , за да му вземе и продаде арматурата за 60 ст. ? Това са титански усилия , пълна себеотдаденост, и голяма и безусловна липса на акъл ! Такива хора трябва да бъдат почетени и уважавани !Нали така ?
94
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо няма акции на полицията в *** гета и дори в махалите в малките градове и села?Там има много крадени стоки и оръжия!Трябва както стана 1992г.Две поколения *** в Пазарджик като чуят името Арлин Антонов, глътката им пресъхва и езикът им залепва. Нощем в сънищата им изплуват сцени от драматичната нощ на 29 юни 1992 година и търкат потни чела във възглавниците. В онази година българите в града му падаха на колене и го благославяха, а *** тайно мечтаеха да му падне главата. Защото това е единственият полицейски шеф на Прехода, който доказа и показа на *** общност в Паз
93
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трябва националноотговорна политика!*** да работят за да се издържат а не да ни висят и те на врата ..милионите ***.да им бият инжекции за импотентност и стерилизация щото се възпроизвеждат в геометрична прогресия като съсли!като няма място в затворите да ги съдят на труд!малко ли работа има за вършене!ех къде е бай Тошо?едно време като видеха милиционер и се напикаваха в гащите от страх.затриха ни маймуните
92
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе да умират *** , остави го да умре *** като мръсно псе и готово , чак пък линейка ще пращат за миризловото животно , а осигуровки плащал ли си е.
91
1
 
8
 
! Отговори
@85 преди 11 години
Хехе, чешкият опит... ти виж евреите в какви концлагери са наврели палестинците... ама не е политкоректно да се гледа натам, нали...
90
2
 
2
 
! Отговори
О2 преди 11 години
Случаите с рейсове в София е един,в Илиянци,а от Малашевци в депото е заснет репортажа на Нова тв.
89
0
 
17
 
! Отговори
баба евтаназия преди 11 години
трябва да хигиенизираме *** свърталища със ак 47
88
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Винаги са разчитали *** на подкрепата на партиите. Сега като няма партии е момента да се направят промени, които да ги задължат да работят здраво и за най-малкото провинение да отиват в затвора и обществено полезен труд.
87
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kuklux klan .
86
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** са замеряли с камъни рейс в София,в "Квартал Малашевци".Има ранен човек,и няма грам информация в медиите.
85
2
 
39
 
! Отговори
ФОН КЛИНКЕРХОФЕН преди 11 години
НАЙ ДОБРИЯТ *** Е МЪРТВИЯТ ***.
84
36
 
2
 
! Отговори
циганин преди 11 години
Със танк стреляхме и със гаубица . Мама вши и да *** гяурска .Лъжете като баю *** неспособняци опропастихте държавата и продължавате да сте нагли и да краднете .
83
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не са стреляли, а са хвърлени камъни от играещи деца. Толко с тази новина...
82
1
 
26
 
! Отговори
hitler преди 11 години
Пълен рециклаж на тия плевели.За *** и кожени изделия.
81
2
 
26
 
! Отговори
Georgi преди 11 години
Въобще на тия *** никакво болнично обслужване !
80
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спасението е в Чешкия опит. Бетонни стени около гетата и КППта с въоръжена охрана. Ако *** иска да излиза и да ходи извън гетото трябва да докаже, че има за какво и при кого да отиде. В гетата да се изградят болници и там да се назначават само лекари от *** произход. И след като решенията на мешерето са им по важни от държавата то там не им трябва полиция, прокуратура и съд. Да се оправят както знаят. Които от тях решат, че ще живеят цивилизовано са добре дошли в обществото, останалите ..
79
2
 
53
 
! Отговори
Реалист. преди 11 години
И пак ще го кажа: *** са кръвопийци, кърлежи, бълхи. Необразовани, неграмотни, знаят само да крадат, лъжат, бият, изнасилват и т.н. ТРЯБВА да започнем да изготвяме мерки против ромите, пардон - *** в България. *** с ***! Скоро и това ще стане, на всеки един от нас ни е писнало от тези необразовани и крайно нахални същества!!!*** са напаст за нас - българския народ! Крайно време е да се справим с този проблем!
78
1
 
28
 
! Отговори
"ЗАТВОРЕНО ОБЩЕ преди 11 години
ВЧЕРА *** СА ИЗПОТРОШИЛИ С КАМЪНИ РЕЙС,ПО ЛИНИЯ 101,ДО "ГАРА ИЛИЯНЦИ В СОФИЯ"УДАРИЛИ СА ЖЕНА С КАМЪК,ДОКАТО АВТОБУСА Е ПЪТУВАЛ В ТЪМНОНОТО.
77
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, хора, какъв е тоя ***. Където и какво да се пише, половината коментари са против Сидеров. Тия платени драскачи от сянката му се страхуват. Голям страх, що така?

Спонсорирани публикации