Социални разни: Още пешеходни коли и хип хоп маане

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
Обновена: 25 сеп 2016 17:34 | 25 сеп 2016 17:15,
5


 Това го видяхме. Но дали е единствен този случай? Снимка: Facebook

Измина седмица, която ще се помни дълго. Новината ни хвана неподготвени, а един ден ще се питаме "къде беше, като чу за развода". След този развод се питаме и не остана ли нещо свята. Явно не. Антония Петрова и Бередин се развеждат. За един по-незначителен развод и истинската причина за него, вижте в галерията.

Започваме обзора на седмицата с една страница, която хем ни озадачи, хем пък май си беше въпрос на време. Така де, всеки българин разбира от това как се прави мусака, как се вари ракия и как се прави световна политика. Та се появи фен страница на българи, заставащи зад Доналд Тръмп. Вижте!

В последно време в съседна Гърция се опитват да направят всичко по силите си, за да се чувстват българите като у дома си. И това не е никак пресилено. Ето и доказателство:

Продължаваме в гръцки ваканционен дух. Какво значи душата да играе? Ето какво:

Завършваме с едно видео, за което се твърди, че на него пее Гери Никол. Хубаво е мирът между жанровете, макар и между хип хоп и маане: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
пфф преди 7 години
Тява е накъв *** - Гери пее хип хоп, а Никол чалга, бравос...
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Revolution_на някои им е харесало да носи ибрика и да мие чалмалийските дyпeтa.Сега това им липсва и го показват с танц и с възпитанието на отрочетата си.
2
1
 
16
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
Да живее рока....Но не мога да си обясня как в България мнозинството слуша чалга при положение, че ту,рците са колели българи на такива ритми......
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха честито, родолюбци и патриоти!Децата ви "фъргат" гьобеци и мечтаят да носят ибриците в бъдеще... За сега тренират миене на чинии по чуждите страни, вместо да се борят за държавата ни.Срамота... И искате уважение? Ще получите среден пръст!

Спонсорирани публикации