Социални разни: За английския, Динко и уредения Запад

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
23 окт 2016 19:03,
16

Това го оставяме без коментар.  Снимка: Facebook

Една снимка, качена от българския политик Николай Бареов цяла седмица не ни дава мира. Не защото я видяхме сигурно 60 пъти. Просто не е чак толкова алтернативна вселената, в която Динко и Бареков си говорят на английски. Не е чак толкова алтернативна и вселената, в която Динко също може да се озове в Брюксел като евродепутат.

Но да се занимаем с нещо по-важно, като човешката доброта. Ако сте пропуснали, тази седмица мъж на LSD спаси от пожар куче в негоряща сграда. Тук и повече информация.

А ние започваме видео обзора с нещо актуално от славянския свят и в частност Русия. Докато политици гледат на преговорите за Сирия като ключ за нещо по-дълбоко като отношенията между Запада и Русия, някъде из огромната славянска държава вече са напред в дипломацията:

Продължаваме на подобна вълна. Човек никога не е късно да се изложи, особено в днешно време. Един подходящ пример от някоя от бившите републики на СССР:

Никога не сме крили, че сме фенове на Папата. Не само заради либералните му възгледи и затова, че е фен на Сан Лоренцо. Той просто е готин, макар и след очевидна обработка:

Завършваме с едно видео за Росен от Хасково. А и за всички българи, които още не са били в Лондон:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако сте пропуснали, тази седмица мъж на LSD спаси от пожар куче в негоряща сграда.=====================това как да го разбираме - мъж на амфетамини спасил куче от пожар?
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
йее каде йее
11
3
 
2
 
! Отговори
научих се от Днес преди 7 години
Николай Бареов
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човека си е много точен.
9
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много елементарно, че повечето хора се хващат за диалекта на човека от видеото за Лондон и не слушат, че казва много истини. Той е много откровен и е оценил предимствата на живота в Англия/UK . Естествено, за сравнение м/у дисциплината там и българската свободия и простащина и дума не може да става. Браво man, well done! I love London and I love England so much и да, никога не можем да ги стинем англичаните и в културата и в подредеността и в любезността.
8
2
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
сори майка ей къдие ... последно видео разцепва направо
7
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последното видео е уникално!! Жив пример за Бай *** в Европа, ей къде е Росене :)
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой е Николай Бареов?
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
негpaмотни *** написах!
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе бай Ристоооо, аман от негpaмотни *** в тая дъжава беее, сопри се малко!
3
3
 
25
 
! Отговори
?! преди 7 години
Най ми е интересно бидеото с двамата дето се кефят на музиката, те си се забавляват, а 50 човека около тях смятат че по-важното е да снимат момента за после , че няма нужда да го изживеят. Все по-често си давам сметка , за много от хората е важно да щракат цял ден с телефона. Спокойно, баба ви е оставила 10-15 снимки за 80 години и нищо не й е станало.
2
2
 
23
 
! Отговори
? преди 7 години
До Бай ХристоПълният член се поставя в края на думата/***/ в изречението, която/който/ извършва действието/в случая това е думата "вестник"....и те така....
1
14
 
3
 
! Отговори
Бай Христо преди 7 години
5-тата снимка с Бареков.Пълният член се поставя,когато ВЕСТНИКЪТ е в началото на изречението.

Спонсорирани публикации