Командирът на "Азов": Руснаците са терористи, които дойдоха на нашата земя

Той увери, че крайцерът "Москва" е взривен от украински ракети
17 апр 2022 20:24, Нели Христова
525
Командирът на "Азов": Руснаците са терористи, които дойдоха на нашата земя
Снимка: БГНЕС

Те са мистичната армия на Украйна. Как от доброволчески батальон, “Азов” официално стана част от украинската войска. Защо ги наричат нацисти? И ще се счупи ли последният щит на Мариупол. NOVA разговаря с един от командирите на Азов, който ръководи отряда в Киев - Максим Жорин.

По думите му през 2014 г. има само един отряд "Азов" - който сега е в Мариупол. "Тогава аз бях негов командир. Днес аз командвам "Азов" в Киев, появил се след началото на инвазията. Можем да кажем, че Киев и областта са изцяло изчистени от вражески войски, но остава рисковете, вчера удари ракета. Руснаците периодично ще продължат да стрелят с ракети по столицата", убеден е той.

Според него отговорът е унищожение при всяка възможност.  "Взех участие в първия бой за освобождаването на Буча, бях свидетел на всички зверства. Ще привлечем към отговорност всички виновни. За съжаление престъпленията в Мариупол и Буча могат да се умножат стотици пъти", обясни Жорин. И допълни, че на руснаците им се иска да контролират напълно Мариупол.

"Градът е историческият позор на руската федерация. При пълно обкръжение на града и десетки пъти преимущество, те не могат да направят нищо срещу силата на украинските герои. Веднъж на два часа удря артилерия, постоянно падат бомби. Прехвърляме нашите войски на изток, за да браним Мариупол. Те са терористи, които дойдоха на нашата земя и убиват нашето мирно население. Труповете на много руснаци ще останат на нашата земя", посочи той. И увери, че крайцерът "Москва" е взривен от украински ракети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


525
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу Путин! Долу руския терор! Да намалеят до размера на Монако, пак ще се фукат с победа, мал-оумници!
327
4
 
5
 
! Отговори
Е това ми хареса! преди 2 години
И този ще отиде при другарите си от великата сотня, дните им са преброени. Щансовете за оцеляване не са големи на фона на зверствата които извършват с народа на Украйна. Може да им минава пропагандата в Европа, но хората не са слепи и започват да задават въпроси
326
5
 
6
 
! Отговори
Сина преди 2 години
Азов са терориста, а щом са в националната армия на Украйна, значи армията на Украйна е терористична! Значи Путин е прав: пълна денацификация и демилитаризация на Украйна без прошка! Подкрепям!
325
3
 
9
 
! Отговори
На Червения площад преди 2 години
На 9 май азовци, айдарци и т.н фашеги ще парадират на Червеният площад... грижливо опаковани в черни найлонови чували!!!
324
3
 
7
 
! Отговори
Срам нямате ли преди 2 години
Да питате тоя неонацист терорист е все едно Чикатило да говори за състрадание и благотворителност!!!
323
3
 
7
 
! Отговори
БС преди 2 години
Тези са едни от първите, които са се присъединили към Германската армия през 1941, така че има стари сметки за уреждане.
322
2
 
3
 
! Отговори
9май преди 2 години
Парад на победата ще минават с Т 34.
321
9
 
6
 
! Отговори
Руски смешници преди 2 години
Американската Армия ще ви смачка за 1седмица.И няма да разберете от къде Ви идва от дронове ли от невидими самолети ли или от друго високоточно оръжие.Видя какви сте смешни.Убиец на самолетоносачи смех пълен,самолетоносача им Дядя Кузя изгоря при ремонт в дока.Тия ще въвеждат нов световен ред смешници
320
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Втората по големина армия в света я направиха смешна Азов 1000 души има в азов и то в най добрия случай.! Няколко стотин души правят на смешна тълпа *** руската армия с всичката ръжда и анимации
319
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия азовци скарват руските ***, ха ха.
318
6
 
6
 
! Отговори
115 опит преди 2 години
за превземенане на Мариупол....
317
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
едно да питам, що в Бургас всичките украинци говорят само на руски пи между си и в магазините. Един не чух да срича на украински. Май там в УКРАИНА една върхушка ги натиска да не говорят руски и те от страх от репресии щат не щат го сричат. Ако слушате украинец от Лвов и от Одеса как го говорят ще пимислите че говорят на два различни езика.
316
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тези същите изгориха живи хора 2014 та в Одеса и са ненаказуеми. Местните правоохранители не смеят да ги разследват защито са отмъстителни с протекции от централната власт.
315
3
 
23
 
! Отговори
джо преди 2 години
И този ще отиде при другарите си от великата сотня, дните им са преброени. Щансовете за оцеляване не са големи на фона на зверствата които извършват с народа на Украйна. Може да им минава пропагандата в Европа, но хората не са слепи и започват да задават въпроси.
314
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аууу миличкия, голям герой, скрит в пидземията на завода. Те видиш ли азов за чисти като градинари. Хайде стига с тези измишльотини и с тия техните уж ракети Нептун. 50 дни никой не беше чувал за тях корабите пид носа им бяха и изведнъж произведоха две ракети....
313
6
 
23
 
! Отговори
дедо от село преди 2 години
Въййй завалийчетата,колко праведни и хрисими били те миличките!! Снабдени с оръжие от краварите ,решени да убиват всички и всеки как да ги приемаме-като потърпевши или като убийци?
312
15
 
7
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Къде покрихте Шойгу? Пак ли е на санаториум? Русофилите , давайте информация бре.Два месеца превземаме Мариупол за 33 ти път.Този път ще се получи ли , че оня късият в кремъл е истерясал и командирова към Сибир велики руски пълководци на групи?
311
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ИстинатаИстината не е ничий монопол, ще се разбере след години, като започнат да се излъчват и чуят и двете страни..
310
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама дайте им истинската емблемка, господа дезинформатори... онази с несвастиката де хахаха
309
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледах му интервюто. Безцеремонен. Лъже, без да му мигне окото. От правилните азовци, тия които се крият в Киев, ама знаят какво се случва в цяла Украйна, подмина въпроса на водещата че в периода 14-20 година са загинали 2 хиляди цивилни... пълен ***. Обясни и за почти свастиката, че просто било и и ен, ама па за нищо тия азовчетата не са виновни... те просто били патриоти... а колко население са тероризирали ако е измислица дали ще се тиражира по света и на запад включително...

Спонсорирани публикации