Цачева – непоисканата целувка от ДОСТ към ГЕРБ

Местан и хората му се спрели на нея, за да не спечели ляв кандидат
21 окт 2016 10:14,
95
Цачева – непоисканата целувка от ДОСТ към ГЕРБ
Снимка: кадър Нова тв

След като вчера партията на Лютви Местан ДОСТ реши да подкрепи кандидатурата на Цецка Цачева за президентските избори, днес той реши да изясни какво стои зад решението му да застанат зад нея

Още вчера лидерът на ДОСТ посочи, че нито един друг кандидат не покрива високите изисквания на ДОСТ, а именно - ясна евроатлантическа насоченост, президентът да е убеден евроатлантик и ясно да каже, че "Русия трябва да се оттегли от Крим, а след това санкциите срещу Русия да паднат".

Още по темата

"Цецка Цачева няма шансове да спечели изборите, ако остане в тесните граници на ГЕРБ. Тя трябва да намери начин да обедини всички политически сили и български граждани, които споделят ценността евроатлантизъм", посочи Местан пред "Нова тв".

"Мотивите стоят по-високо от самата Цецка Цачева, от Бойко Борисов и от ГЕРБ", каза още Местан.

Той напомни и цитира Борисов и Цачева, че ГЕРБ никога не е искала подкрепата им за президентските избори. "Това не е поискана целувка", поясни лидерът на ДОСТ.

Местан изтъкна причините, по които ДОСТ подкрепя кандидатурата на Цецка Цачева. По думите му, една от тях е реалният риск ляв кандидат да спечели предстоящия вот.

Според него Цачева отговаря изцяло на евроатлантическите критерии и напомни, че идентичността на ДОСТ е евроатлантическа. "Това е ценността ни", категоричен бе той.

Попитан колко души ще последват призива му да гласуват за кандидатът на ГЕРБ той отговори, че впечатляващ брой избиратели ще го направят, въпреки че са млада партия.

"Имаме 17 хил. реални членове. Представете си какъв ресурс е това", пресметна той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По добре генерал Радев президент отколкото БКП членката и партийната цекретарка Цачева
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние от Бустаня сме за Цачева а вие българе за кой стее
75
1
 
1
 
! Отговори
мемед преди 7 години
Цачева,целуваме те всички *** а българете да гласуват за кой си искат
74
0
 
4
 
! Отговори
Олеле преди 7 години
Непоисканата целувка си е договорена отдавна още на едно кафенце с медец по истамбулски,там се залюбиха две ханъми и се роди БОСТАН,това е финала на кафенцето,Бокуллах Тиквундервиш приклекна на хрисимия Местан и благодари за гласовете от Турция.
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е продължение на кафето на Бочко с Местаня в Кърджали.
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мислех да гласувам за Герб но щом тоя агент ще гласува за Герб аз ще гласувам за Генерала
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе тоя проскубан лисугер още ли не е в затвора! Какви са тези протекции, какво е това толериране на явен предател на България? Затворете го най-после, или поне го изгонете от България, че много вони, разваля атмосферата.
70
11
 
4
 
! Отговори
Го4о преди 7 години
За разлика от ГЕРБ, БСП поиска подкрепа от ДПС, като им "услужи" с мекерето-Орешарски . Винаги КОМУНДЕЛИТЕ предават българските интереси, като правят СДЕЛКИ с ДС-АГЕНТА ДОГАН и хвърлят държавата в дългова спирала! Заробват ни с енергийни проекти, обвързват ни с КГБ и Путин и ни въртят в кръг от който няма излизане! Долу БСП и ДПС!
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Agenta mestan si pi kafeto s efendi boku bri posle bai h i ok usa no podari ku4e na putin komunjahite mestan zeza goljama dvoika lizimerie predstelstbo i ns vladt gerb s podkrepa tur4ulata a ne bsp dps ujasni kombinazii uda pisolstva i turski kafeta s turski diplomati
68
2
 
10
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Цеце маа, викай МВР. Тоя дърт козел ща та изнасили ! Ох то пък нямаме М В Р!!!
67
0
 
7
 
! Отговори
''обич преди 7 години
Дали знаят Бг-депутатите , колко много ги ''обича'' народа ?
66
2
 
4
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
До Анонимен 68Като се има напредвид , колко романа е прочел Мин.Председателя ни, може от това да се извади и заключение за интереса към Панаира на книгата във Франкфурт от Българската Държава. Още повече че и Мин. на Културата ни не е писател , а четател, пардон художник.
65
2
 
10
 
! Отговори
що ве ? преди 7 години
Станишев целува Местан и без предупреждение , ....заради 20г. слугуване на БСП към ДПС.АМАН ОТ ПРОДАЖНИ БЪЛГАРСКИ УПРАВНИЦИ .
64
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не гласувайте с "не подкрепям..."!Така гласувате 3а герб!Те ще си присвоят вашите гласове!
63
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
панаира на книгата във Франкфурт - България разполага с най-голелимя възможен щанд - цели 100 кв м.И този щанд е почит празен - има само шест издателстав на негоосем дни пред панаира сем научили че трябва да се попълин един куп документация, повеечот издателства са се отказали, а държавата се е отказала да оформя щанда.резултат - Най-големият,най-постният щанд и най-зел оформеният щанд. Оправданият - пари няма! явно не важи. пари има, няма желани!
62
2
 
11
 
! Отговори
rada преди 7 години
не се парави, лвелко!!!бойко умре да прави сюнети на ердоган, и да му предава турци в разрез със всички международни норми, а после нагло да лъже.
61
2
 
11
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Кога стана каклайдвия,кога му почерня *** на Местан , та започна да подрежда и да поучава врели и кипели в БГ-тото. Да му се неннадява човек. Такава страхлива дучичка носи , пък какъв политически исполин се изписа. Абе школата на ДС си е първа класа. ДС и Приятели, ви канят да глсувате с бюлетината на ДОС-та на Борисов и ГЕРБ за Цеци Цачева, новата първа дама на ГЕРБ ( бившата БКП секретарка ) и дружина. Българино, кога най-после ще поумнееш? Всички те лъжат, но тези най-много.
60
1
 
9
 
! Отговори
Борис IV преди 7 години
До Борис 3И докъде го докара, бориско? Ами, до под кривата круша.
59
1
 
10
 
! Отговори
Борис IV преди 7 години
До Борис 3И докъде го докара, бориско? До под кривата круша.
58
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди плашеха децата с баба Меца, а сега със баба Цеца

Спонсорирани публикации