Нинова видя неистов страх от загуба при управляващите

Статуквото се обединява около властта, смята тя
30 окт 2016 17:05, Александър Попов
106
Нинова видя неистов страх от загуба при управляващите
Снимка: БСП

Корнелия Нинова видя неистов страх при управляващите, че ще загубят предстоящите президентски избори.

"Цачева, Каракачанов, Калфин, Трайков атакуват през последната седмица единствено Румен Радев. Представителите на управляващото мнозинство се обединяват срещу промяната. Страх, че ще загубят изборите, постовете и облагите си, ги обединява в атаката", заяви лидерът на БСП в Гулянци.

Според нея Радев е единственият различен кандидат за президентския пост.

"Никога не е имал икономически интереси, никога не е участвал в задкулисие и политически игри. Статуквото се обединява около властта, а промяната - с народа си", допълни Нинова.

Освен в Гулянци, Корнелия Нинова се срещна още и с жителите на Белене и с. Ясен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
4
 
! Отговори
народе ???? преди 7 години
Стегни се и на първи тур бюлетината с номер 17 ,за да има бъдеще за децата и за държавата ни.Преценете кои са опоненти? пак ли ще оставите да пропадне и старата синя идея и новите възможности??Егото или правилното ???
72
2
 
3
 
! Отговори
до странджата преди 7 години
Не се пали толкова.Всички са били от БКП.БКП просто е заложило на много кандидати-Цачева,Радев,Калфин,Каракачанов.Те ще спечелят със сигурност.Обикновеният народ все ще си е на загуба.
71
4
 
3
 
! Отговори
Странджата преди 7 години
Стига сте манипулирали БГ народа,27 години лъжи,кражби и предателства СТИГАТ!!!На изборите на 06ти ноември,Генерала-АС Румен Радев ще размаже партийната секретарка от Плевен и селяндурина-пишман адмирал Мануш......Цачева и Мануш са бити карти,а Боко *** да подава ОСТАВКА!!!!
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 84.Така ли?Значи Ал Бънди,се преструва на не разбрал за случилото се.Иначе големи критики,за мигрантската криза,как щял да ни пази тоя генерал,а?Пък то виж,кой искал,бежанците у нас.Голям генерал,няма що.И тоя не случи,на жени около него.Взеха му акъла,след изборите ще му вземат и сивото вещество.***.Не знаеш ли,че народа не е чак толкова загубен.
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 84.Продажници,ей такова добро правят за България.Като им гледам рекламата и ми се отвращава от тия.Толкова добро направиха на България,че народа избяга от България.Ах да има народа власт,да ви натисне всичките,които го ограбихте .Тая куковица разправя,че някой си Дилян прасето я размазал,заради Булгартабак,пък после остава,там като принципал.Завода под нейното ръководство печели по 2 милиона на година,а след като я махат и разследват завода печели десетократно повече.Тая менкала контрабанда.
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А *** ей,Курнелкова,я кажи защо евродепутагите,от БСП,заедно с ДПС,гласуваха и подкрепиха резолюция на ЕП,за насърчаване на миграцията,и за трайно заселване на хора от третия свят.А Йотовица,се прави на будала,все едно нищо лошо не е направила.Може ли да сте толкова долни?Не само ГЕРБ ще загуби,но и вие ще си тръгнете след тях. Радев глупав човек,години наред тия крадливи милионери са му били пред очите.Бил независим ,ама 500 000 отидоха за предизборната му кампания.Те ще те направят зависим.
67
0
 
6
 
! Отговори
друг българин преди 7 години
Единствено ни е страх от цената ,която бихте платили на Доган ,защото се знае ,че без Неговата протекция изчезвате от политическия хоризонт....и с Него пак ще сте обречени ,но поне ще си донапълните гушките като за последно
66
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 7 години
баба *** като е куражлийка, защото не се яви на президенстските избори, а изпрати генерала да ги загуби? Редно беше тя самата да представлява БСП, както направи Първанов преди време.
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки започва да строи затвори,пък тия с избори ни занимават.Ай сиктир,бе...
64
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неистовият страх е само при БСП, те го показваха, като се крият от дебати с Цецка Цачева.
63
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самоо Генерал Радев,другото е леш
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честит имен ден на Бойко Борисов
61
0
 
9
 
! Отговори
Пижо преди 7 години
Нинова, поздрави ли Бой онзи с имения му ден днес!
60
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
76- БСП И ДПС СА ПЪЛНИ С МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ- НЕ Е ЛИ ЖАЛКО ОЛИГАРХИЯТА- ДО ЕДИН С ПРОИЗХОД ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ОВЛАДЕЛИ ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ ЗА ДА МОГАТ ДА ГИ ФАЛИРАТ ПО ЗНАК ОТ ГОСПОДАРИТЕ- ЗАБЕЛЕЖИ РАБОТОДАТЕЛИТЕ КАК СЕ ДЪРПАТ ЗА 460 ЛЕВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- А ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ СА НАЙ БЕДНАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО- ТИЯ СЕ ИЗГАВРИХА С ВЯРАТА НА ХОРАТА С ТЕХНИТЕ ИДЕИ- НЕ СА ЛИ ЗАПЛАХА ЗА ДЪРЖАВНАТА СИГУРНОСТ ВЕЛИКИТЕ БОРЦИ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО!?
59
1
 
10
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
Зов от Ада.по български...Другари, Борисов много взе да надига глава над казана.Дружно да го дръпнем за краката.
58
1
 
8
 
! Отговори
Горан преди 7 години
По нашият край на времето всички първи комунистки бяха все самотни или разведени или вдовици, тая как е ,дали поне едно дете е отгледала???
57
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БКП-то е партия на изчезване, вече не останаха полит. бабугерчета да гласуват служебно за тях...
56
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото и да си говорят червените каскети Борисов построи две Българии за няколко години. В момента няма по добър от него .
55
13
 
10
 
! Отговори
Картър преди 7 години
Както и да го маскарите Радев, ние за Цецка ви Цачина НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ!!!
54
11
 
14
 
! Отговори
Червената помия преди 7 години
До Социаглист Дебелия дирник, казваш? А Лили Винетката, любимката на Бойко, която винаги и на всякъде го гледа влюбено, да не би да е по-слабичка, или тя е изключение, от "нашите" , които подкрепяш? И догодина-200 лева винетка, все пак, трябва да се издържат бежанци и чаветата да взимат стипендия, а няма от къде, българите нещо емигрират, не щат за работят "залудо", а инвеститори така и не дойдоха по новия асфалт на Бойко....

Спонсорирани публикации