Фандъкова за балотажа: Залогът е стабилността на страната!

"Едно безвремие от няколко месеца могат да върнат нещата назад"
Обновена: 8 ное 2016 17:06 | 8 ное 2016 14:37, Анисия Иванова
234
Фандъкова за балотажа: Залогът е стабилността на страната!
Снимка: БТА

Залогът в този момент не са само президентските избори, залогът е стабилността и спокойствието на страната.

Това каза кметът на София и заместник-председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова, която коментира президентските избори, след като подписа договор с екоминистерството.

"Важно е да подкрепим кандидат-президентската двойка на ГЕРБ в София, да се направи по-активна кампания в големите градове и по-специално в София, да могат хората да чуят посланията на нашите кандидати", каза тя. Според нея Цецка Цачева може да гарантира стабилност за държавата.

"Едно безвремие от няколко месеца могат да върнат нещата много назад", каза още Фандъкова и подчерта, че всичко, което се прави в София, се случва само и благодарение на съвместната работа на общината, държавата, в лицето на правителството, и на всички останали институции - НС, президентството.

"Без съвместната работа нещата или ще вървят по-бавно, или ще спрат, нещо, което се е случвало в годините назад. Надявам се всички хора, които подкрепят развитието на града, да подкрепят и кандидат-президентската двойка на ГЕРБ", призова Фандъкова.

Според столичния кмет има още неразкрити възможности до балотажа в неделя. Сред тях са например посланията на вицеадмирал Милушев, които досега оставали на по-заден план. А те можели да привлекат патриотично настроените българи.

"Смятам, че трябва да се насочат посланията и към хората, които произвеждат, към представителите на малкия и среден бизнес, към предприемчивите и младите", коментира Фандъкова.

"Когато се работи в екип резултатите не закъсняват и се виждат. Когато започнем да се конфронтираме, тогава потърпевши са гражданите", допълни столичният кмет. Според нея хората, поне в София, се изморяват от политиканстване и празно говорене.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не искаме стаблиност -искаем РАСТЕЖ на икономиката.
185
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С Ал Бънди президент ще е много весело.Той досега е служил на родината си ,а отсега нататкък щял да служи и на нас.Да се зачуди човек на коя родина е служил досега или на коя страна се е кандидатирал за президент.Аз съжалявах,че не се е кандидатирал Димитър Пенев,но Бънди май ще го надмине!Голям купон се очертава.
184
0
 
33
 
! Отговори
чарли преди 7 години
Утре няма да се съмне.
183
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стига плашете хората не Ви ли е срам
182
0
 
36
 
! Отговори
тъп преди 7 години
Тия разчитат само на тъпотията на българина. А дали е достатъчно ***, за да избере тая маман, ще се разбере в неделя.
181
0
 
35
 
! Отговори
Снеж преди 7 години
Аз в тази статия виждам само "София....София... столицата... София..."България не се изчерпва със София, драги. Боли ме мене ... за София!
180
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Росен Плевневлиев се появи в предизборен клип на ХИЛЪРИ КЛИНТЪН!ОПа! сега да видим Герб как ще се обясняванат на новия президент на САЩ! Сгазиха яко лука. досегашните господари на вашингтон избраах противопоставянето срещу Русия и нашите послушни момчета изприпкаха като слуги да набеждават инакомислещите. Обаеч сега Властта се смени и инакомислещите дойдоха на власт. Много неудобно.
179
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб - и особено Плевневлиев - плюха по Тръмпа, плюха по Тръмп, плюха по Тръмп - сега ще трябав да го поздравяват и да гълтат изплютото. Кеф!
178
0
 
43
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Стига сте ни плашили. Рано или късно ще си ходите. Не разбрахте ли, че не Ви искаме.
177
0
 
39
 
! Отговори
Stan преди 7 години
от вашите послания се чуха само заучеи фрази и Веско Маринов
176
0
 
31
 
! Отговори
Стоил Николов преди 7 години
Не мога да се стърпя и ще споделя с Вас едно висше прозрение: "Част от активните граждани не гласуваха, нека младите хора и активните граждани да не разчитат на последните часове, а да излязат по-рано да упражнят своя вот. Сигурно голяма част не са успели да гласуват, защото са почивали през уикендите", коментира Цачева.
175
1
 
51
 
! Отговори
Учител преди 7 години
Учител съм...начален.Взимам 350 лева заплата.Г-жо това не е стабилност,а мизерия.
174
0
 
42
 
! Отговори
Варна преди 7 години
Госпоже недейте че вие сте от малкото с достойнство и чест,вие сте 10 пъти повече мъж от неграмотната мутра...не променяйте това.
173
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как само искат да ни плашат с международното положение, господа депутати, министри и кметове от ГЕРБ!!!! Избрани сте да оправяте местното и личното положение на гражданите на Република България, не сърдития фасон например на една смозабравила се немска бабичка.
172
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фандъкова спри до тук,че за теб имам хубаво мнение,него разваляй !
171
3
 
45
 
! Отговори
Няма да ми липсвате преди 7 години
И като гледам, без такива като вас ще вземе да се затрие Вселената. Истината е, че без вас България ще е едно по-хубаво място за живеене. Такива и на най-гнусно бунище да се изхвърлят ще продължат да овоняват всичко около себе си. Време беше да се изхвърли *** ... и това време идва. Гърчете се в миризливите си дупки, скапани, алчни, крадливи мишки.
170
2
 
46
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Залогът всъщност е дали да продължавате "стабилно" да грабите, крадете и лъжете. Ако ви интересуваше България, нямаше да допуснете 2 милиона българи в разцвета на силите си да бъдат прокудени да си търсят хляба като гурбетчии. Мястото ви дори не е в затвора, защото и там почтените българи ще трябва да ви изхранват, а вие не заслужавате да дишате въздуха на тази страна.
169
2
 
50
 
! Отговори
НАЙДЕНОВ преди 7 години
Ако крокодила не стане президент, а селянина от Банкя подаде оставка земята ще се разтвори и България ще изчезне в черна дупка! Този филм го гледахме и при падането на Филип Димитров, и при падането на Иван Костов, а пък България не фалира без тях!
168
15
 
34
 
! Отговори
помнещ преди 7 години
ВИНАГИ ПРИ БСП + ДПС И златния пръст на "патриота" стават ама много сериозни катаклизми .......КТБ , Спрени еврофондово поради пладнешки грабежи ....И това ,ако не е твърде опасно ,кое тогава е опастност....
167
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безсрамни и долнопроби наглеци. Кого си мислят, че "плашат"?