"Търсенето на Дори" намери най-много зрители

Анимацията води бокс офиса в САЩ
27 юни 2016 11:00, Петя Славова
0
"Търсенето на Дори" намери най-много зрители
Снимка: Форум Филм

Филмът "Търсенето на Дори" - продължение на хитовата анимация "Търсенето на Немо" от 2003 г., оглави бокс-офис класацията на Северна Америка за втора поредна седмица със 73,2 милиона щатски долара от продажбата на билети, предадоха световните информационни агенции.

На второ място с разочароващите 41,6 милиона долара дебютира "Денят на независимостта: Нова заплаха". Създателите на филма се надяваха той да постигне поне 50-те милиона долара на оригинала от 1996 г. "Нова заплаха" заложи на същите страховити извънземни от първия филм, които искат да разрушат Земята, пише БТА.

Уил Смит, който проби с оригинала, отказа да участва в продължението. В ролите си се превъплътиха отново Бил Пулман, Вивика Фокс и Джеф Голдблум. Към тях се присъединиха новите участници Лиъм Хемсуърт и Джеси Ъшър.

Екшън комедията "Централно разузнаване" с Дуейн Джонсън и Кевин Харт е трета в бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 18,4 милиона долара.

Следва дебютният "Опасни води" с Блейк Лайвли с приходи от 16,7 милиона долара, който се представи над очакванията. На пето място е историческата драма "Свободния щат" с Матю Макконъхи ( 7,8 милиона долара).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари