Анжела Недялкова за снимките, "Трейнспотинг" и СФФ

Тя разкри, че Дани Бойл се очаква да пристигне за фестивала
Обновена: 1 мар 2017 14:59 | 1 мар 2017 14:44,
9
Анжела Недялкова за снимките, "Трейнспотинг" и СФФ
Снимка: bgonair.bg

Българската актриса Анжела Недялкова разкри интересни подробности за снимките на "Трейнспотинг" 2. В интервю за Bulgaria ON AIR тя разказа за ролята си в култовата лента, направи паралели между живота във Великобритания и в България, коментира и участието си като жури на София филм фест.

Тя уточни, че режисьорът Дани Бойл е сред знаменитостите, които се очаква да пристигнат за фестивала. Очаква се на него да бъдат показани и двете части на култовата лента.

"Да бъда част от журито е огромна чест, най-голямото признание за постиженията ми. Никоя награда не би била по-специална за мен", сподели Анжела Недялкова.

На въпрос дали би участвала в евентуална трета част на "Трейнспотинг", тя отговори, че по-скоро не би, тъй като не се падала по многото серии на култови филми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
-- преди 7 години
Хора,който е завършил ВИТИЗ до 1995г. значи е научил нещо за професията си...Откакто НАТФИЗ го преименуваха, падна нивото зверски....сори...
7
0
 
0
 
! Отговори
baikale преди 7 години
baikale
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Филмът върви по кината в моловете, Дом на киното и Одеон.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анонимен 5 къде го гледа филма ? Май само в Англия върви за сега
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обикновено актьорите от НАТФИЗ не се представят убедителнов киното и телевизията, преиграват и декламират реплики и това е и заради школовката в НАТФИЗ. В театъра може да върви преигрването на моменти, но във филмите става много фалшиво и неестествено.Отделно слабите сценаристи в БГ не умеят да напишат реплики които да "стоят" добре в устата на актьора. Затова не е учудващо че има самоуки актьори,както и деца които не са учили в НАТФИЗ и въпреки това говорят и се държат естествено пред камера.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо изобщо съществува НАТФИЗ, при положение, че ей така просто си вървиш по Ракоска, някой те харесва и бам ставаш звезда??? Има нещо гнило в тази история, ако не, да затварят академията и толкова! Явно няма никаква позла от нея, освен да бълва базработници!
2
17
 
3
 
! Отговори
Камен преди 7 години
Не ме кефи тва момиче ...
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страхотен филм и страхотно представяне на Анжела! Истинско удоволствие беше продължението, както и нейното много адекватно вписване в историята. Голям фен съм на книгата, въргу която е базиран частично филмът - Порно. Въпреки голямото разминаване с книгата, филмът е невероятно добър.