Показаха първи трейлър от новия "Междузвездни войни"

Фенове почетоха и Кари Фишър
14 апр 2017 21:35, Петя Славова
7

 

Хиляди почитатели на "Междузвездни войни" се събраха на конференция в Орландо в американския щат Флорида по повод 40-ата годишнина от появата на първия епизод от космическата сага, който беше дело на режисьора Джордж Лукас, предаде Франс прес.

 За феновете имаше специална изненада - трейлъра на предстоящия нов филм от сагата "Последният джедай". В продължение на 2 минути и 12 секунди феновете на "Междузвездни войни" видяха, че в новия филм Рей ще се запознае напълно с цялата мощ на Силата, а няколко кадъра предвещават и зрелищни сцени на въздушни дуели, пише БТА.

Името на новия филм от сагата бе разкрито на 23 януари. Режисьор ще е Райън Джонсън. По-късно  той лично ще присъства на форума в Орландо и може да разкрие някои от тайните, свързани с новата лента, чиято премиера ще е през декември.

Участниците в конференцията отдадоха също така почит на актрисата Кари Фишър, известна като принцеса Леа от сагата, починала през декември миналата година. На церемонията присъстваха Харисън Форд, Марк Хамил и дъщерята на Кари - Били Лорд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
I have a bad feeling преди 7 години
Май и Люк Скайуокър ще даде фира...
5
0
 
1
 
! Отговори
kloning преди 7 години
Безспорно умеят продуцентите да разтягат като ластик историята . . . напред - назад . . . а с Rogue One"" даже и настрани я разтегнаха :) :) :) Ама ще го гледам де - да дочакаме само . . . .
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2 от 1 - И двете и двете
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой го интересува! Ще чакам Руската версия. Междуселски войни.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересни са ми само нецензурираните версии. Чубака е много корав - не прощава никому.
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ще го пропусна