Звездите на Холивуд през 2021 г.: Възходи и падения

Кои знаменитости се сдобиха с лоша слава, а кои - с добра
31 дек 2021 19:00, Петя Славова
12
Звездите на Холивуд през 2021 г.: Възходи и падения
Снимка: БГНЕС

През изминалата година дори и пандемията не успя да отклони скандалите от обичани холивудски имена, припомня БГНЕС.

Ето и кои знаменитости се сдобиха с лоша слава през годината.

Алек Болдуин обвинен в убийство

В най-шокираща от всички се превърна новината за убийството от ръката на звездата Алек Болдуин по време на снимките на уестърна "Ръст".

Нещастният случай се разигра на 21 октомври в Ню Мексико. По време на снимките актьорът стреля с пистолет, който се оказва зареден с бойни, а не с халосни патрони. Режисьорът Джоел Соуза бе ранен в ключицата, а родената в СССР операторка Галина Хътчинс бе ранена тежко и откарана по въздух в болница в Албакърки, но лекарите не успяха да спасят живота ѝ.

На Болдуин е било връчено огнестрелно оръжие с надпис "хладно оръжие", което в бранша се използва като реквизит, считан за разрешен и безопасен за употреба.

Срещу него бяха повдигнати обвинения, а актьорът призна, че кариерата му може би е приключила след фаталното прострелване на операторката.

Крис Нот-Тузара с обвинения за брутално насилие

Пет жени обвиниха Крис Нот, звездата, изиграл Тузара в "Сексът и градът", в сексуално насилие, а едната твърди, че той я е изнасили брутално. Тя твърди, че "Мистър Биг" я е нападнал и изнасилил през 2004 г. и че тя трябвало да бъде шита в болница след това, което е преживяла на 22-годишна възраст. Второто изнасилване, според показанията, е извършено през 2015 г., три години след като актьорът се ожени.

Колегите на Нот Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън се обявиха в подкрепа на жените, които обвиниха актьора в изнасилване. Скандалът вече се отрази негативно на кариерата му - Нот беше уволнен от сериала "Закрилникът" ("The Equalizer"). Това повлия и на отношенията със съпругата му Тара Уилсън. На въпроса на папараците дали ще прекарат Коледа заедно, Нот отговори, че се надява на това. Но Тара, според източници, не гори от желание да отпразнува празника със съпруга си.

Кристен Стюарт - брак с жена

Звездата от "Здрач" Кристен Стюарт взриви медиите, съобщавайки новината за годежа си с приятелката си, сценаристката Дилън Майер. Тя направи това в епизода на "Шоуто на Хауърд Стърн" по SiriusXM.

"Ще се женим, определено ще го направим", заяви Стюарт пред Хауърд Стърн.

31-годишната актриса разкри, че Майер е била тази, която ѝ е предложила брак.

Никълъс Кейдж - пиян клошар

Холивудският актьор Никълъс Кейдж, пиян до козирката, беше изгонен от ресторант в Лас Вегас, след като беше объркан с клошар. Видеоклип от инцидента бе публикуван от таблоида „Сън“.

На записа, който се появи в мрежата, се вижда как босият Кейдж в леопардови панталони се опитва да общува с жената, която го моли да напусне. По-късно актьорът е придружен от тъмнокож служител на охраната на ресторанта. 57-годишният Кейдж се опитва да се върне в заведението, но е спрян на вратата. Свидетели на инцидента разказват, че пияният актьор е бил объркан с бездомник. Според персонала на ресторанта Кейдж е пил скъпо уиски и шотове текила преди инцидента.

Арми Хамър и страстта му към канибализъм

Звездата от филма "Назови ме с твоето име" Арми Хамър беше обвинен в канибализъм, след като в мрежата се появиха скрийншотове на предполагаема кореспонденция на актьора с жена. Според екранните снимки, които се появиха в Туитър, Хамър признава на събеседничката си в частни съобщения в Инстаграм, че иска да я изяде, да изпие кръвта й и да държи сърцето й, докато бие, в ръцете си. В едно от съобщенията до неговата партньорка той пише: "Аз съм на 100% канибал. Искам да те изям."

Освен лошите примери, все пак има и надежда за звездите в Холивуд.

Посланици на доброто в Холивуд

Кога, ако не в трудни и несигурни времена като тези през последните две години, светът би имал по-голяма нужда от послания на доброто. И кой, ако не киното, е подходящият посланик. Тази година посланията идват не толкова от големия екран, а от самите актьори, за чиито постъпки едва ли някой би разбрал, ако нямаше съвсем обикновени свидетели, споделили ги за света.

Киану Рийвс

Не е необичайно да чуете или прочетете, че Киану е един от най-добрите хора в Холивуд. Добрият характер, общителността, простотата и благородството - това е, което отличава Рийвс от по-голямата част от хората, разполагащи с неговите слава и богатство.

Може и да не знаете, но след заснемането на „Матрицата“ Киану се отказал от по-голямата част от хонорарите си в полза на снимачния екип от гримьори, дизайнери на костюми, художници и каскадьори и обикновени работници – те са получили около 75 милиона долара от Рийвс. Отделно Киану благодарил специално на каскадьорите, подарявайки на всеки от тях чисто нов мотоциклет „Harley-Davidson”.

Том Ханкс

Друг известен добряк в Холивуд, за когото мнозина твърдят, че носи светлина и красота в света е Том Ханкс. Близки и колеги говорят за него като за най-скромния и добронамерен човек, който не може да подмине или обърне гръб на някого в беда, ако може да помогне с нещо.

Очевидец разказа как преди няколко години шофирал до съседен град. Времето рязко се влошило и започнала силна виелица. За зла врага точно в този момент спукал предна гума. Внезапно зад него спряла малка черна кола и мъж на средна възраст без да се колебае му помогнал да смени гумата. кКгато решил да благодари на човека, който му е помогнал в студа, шофьорът на авариралата кола познал Том Ханкс, който отвърнал на благодарностите му с простичкото: "Няма проблем".

Брад Пит

Един от най-известните актьори и световни секс символи в Холивуд редовно се включва в различни благотворителни инициативи.

В разгара на пандемията той нае голям камион, закупи основни продукти и лично ги раздаде на хора, загубили препитанието си в един от бедните райони на Лос Анджелис, спазвайки всички санитарни норми.

Посланията във времена на пандемии са жизненонеобходими. Като хляба за умиращия от глад и като зрелищата за затъващ в оскотяване народ. Затвърждавайки старата, доказала се през вековете максима на оцеляването: "хляб и зрелища", засега пандемията се оказва безсилна пред клишираното, но съхраняващо искрата в милиони души по света: "Камера, работи! Екшън!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Холивудслава
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
Оу алтавия преди 2 години
Ще си счупиш пръстите от триeне ве пич хахаха Весело посрещане на НГ.
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2021 беше за мен едно безкрайно влакче на ужасите. С умишлено заразяване с ковид-19, с кривите сметки на родата да грабнат апартамента до морето.
3
5
 
5
 
! Отговори
Не разбирам преди 2 години
Как може леонардо Ди Каприо да няма 100 Оскара, та той е най-добрият актьор на света, по дяволите!
2
0
 
0
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ! преди 2 години
И НИЩО ЗА "КЪРВАВИЯ " НИ КАНДИДАТ ЗА ОСКАР! ТИ ДА ВИДИШ!
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тамън стана интересно и пак за ковида сте писали. Аман.