Починалите от коронавирус във Франция достигнаха 24 760

Въпреки това броят на смъртните случаи намалява
13
Починалите от коронавирус във Франция достигнаха 24 760
Снимка: БГНЕС

Броят на починалите от коронавирус във Франция се е увеличил в рамките на днешния ден със 166 до 24 760.

Въпреки това смъртните случаи в болниците и домовете за възрастни са продължили да намаляват, съобщи френското министерство на здравеопазването, цитирано от Ройтерс.

Вчера жертвите на пандемията от COVID-19 в страната бяха 218.

Хоспитализираните са намалели до 25 827 спрямо 25 887 души вчера. Намалял е и броят на хората в интензивни отделения - до 3827 спрямо 3878 преди ден.

И двата показателя намаляват от повече от две седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9Каквото и решение да вземе някой министър-председател в такава ситуация, няма да е правилно. Той е мислил от гледна точка на бизнес. Я си представи да направят блокади на Лондон, както в София. Колко време ще издържат?
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джонсън си направи изводите, в Англия са умни хора, там нямат бсп и мангаров Важно е да се държи коефициент на заразяване под 1 това каза Джонсън.
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Англия са над 28 000-мъртви,още 2 дни и ще задмине Италия.Заради,, умника" Борис Джонсън и тъпата идея за стаден имунитет
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако сложат и тия дето изпращат в Германия и Швейцария + болните по бойните кораби и колонийте им ...замина им положителната стакмистика ...
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 1 до 5 всички са за затвора за разпространение на лъжи.Едно посещение от ДАНС ще им дойде добре.
4
2
 
10
 
! Отговори
Ааабе я си... преди 4 години
Намаляват, но не спират!
3
8
 
7
 
! Отговори
емигрант преди 4 години
1. Следите от самилетите в небето са газ, който промива мозъците на хората в БГ за да видят истината!2. 5G!3. Правителството дава пари на хората да се правят на болни4. Хората за които казват, че са починали ги пращат на самотен стров във Черно море5. Дейвид Айк - Президент! Луна - Вице!само психопати останаха в БГ! О.М.ДЖИ.!
2
8
 
16
 
! Отговори
Годжи се изложи преди 4 години
Високата смъртност в богатите държави идва от многото старчески домове и високата продължителност на живот.В тях има много хора над 90 години, каквито в България почти няма.Точно затова, както и по ред други причини - ген, БЦЖ ваксина, традиции, ниска гъстота на населението, все по-топлото и слънчево време ... у нас бум на заболелите нямаше.Това обаче трябваше да се предвиди от Щаба преди да ни затворят и да съсипят икономиката ни.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Французите се провалиха в усилието им да предотвратят навлизането на заразата в старческите им домове, точно както италианците, но при тях заразата явно върви към затихване.