Петков: Пострадалите от наводненията са първи приоритет

Министрите ще обсъждат възможностите за ваксинация по министерства
Обновена: 14 дек 2021 13:20 | 14 дек 2021 12:22, Веселина Йорданова
107

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
 

Проблемите в бедстващите от наводненията общини са първи приоритет за правителството, заяви премиерът Кирил Петков на извънредното заседание на новия кабинет, което е първо след избора му вчера.

Най-вече пострадали са област Благоевград и Смолян, където имаме няколко застрашени моста, информира Петков.

Още по темата
За обсъждане на проблема утре ще бъдат поканени областните управители, както и министрите на регионалното развитие и на МВР, което отговаря и за бедствията и авариите.

Ваксинацията ще стане приоритет. Още днес ще направя заповед за тази сграда (на Министерския съвет - бел. ред.) и ще дискутираме заедно и за министерствата как това можем да направим заедно с министъра на здравеопазването, каза още премиерът.

Той призова всеки министър да сподели първите информации и проблеми, които вижда в министерстото си. Да започнем заедно работа, бяха първите думи на премиера към министрите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как, нали всички сме равни или има и по-равни?
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Достатъчно парчета министри са, вместо да приказват - по една лопата и по застрашените места. Даже за някои няма да има работа. Пак.
86
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Премиер,нали язовирите бяха сухи, когато ги проверявахте? Откъде са наводненията? Този въпрос се задаваше и на предишния редовен премиер. Свиквайте!
85
2
 
8
 
! Отговори
Ха! преди 2 години
Щели да привикват областните управители и да обсъждат проблемите! От кабинета, как ще видите, какви са проблемите, за да ги решите? Обувайте ботушите и отивайте на място да огледате и да решите, какво ще правите / И гледайте Рашков вместо да обуе ботушите, да не върже кънките/!
84
1
 
4
 
! Отговори
Боко преди 2 години
Раздавам бахур. Евтино го давам. Да свиквате. Понеже сте професори по всичко. Да. Бахур. Идвайте да поемате.
83
2
 
6
 
! Отговори
олелеее преди 2 години
Кире, защо се измяташ, шуменци чакаме магистралата от Враца през Ботевград за Шумен? Много ти станаха приоритетите, каквото се зададе, все ти е приоритет.
82
1
 
8
 
! Отговори
Bond преди 2 години
А бе, Киро, защо трябва от първия ден да те почваме? Цяла сутрин думата ваксинация не слизаше от устата ти. Естествено, че наводненията и тока са с приоритет
81
2
 
9
 
! Отговори
Тц,тц преди 2 години
Аз мислех пък,че заплахите към най- милото на Хазарта е приоритета. А понеже и Рашков също бил заплашен(???), предполага се че неговото "най-мило" е ракията! А това вече си е за притеснение...
80
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакайте си реда! Киро и Корнелия ще ви оправят всички! Ако се чудите за корупцията в момента тя е нулева :) А всички министри са А отбора на България. Каймака на най доброто :) Корнелия е топа :)
79
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е да дадат и на Киро една джипка да обикал по селата
78
0
 
7
 
! Отговори
В. преди 2 години
Не се притеснявайте. Всеки ден нов приоритет. Така се решават проблемите. Той и биби беше така. Всеки ден друго казва.
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ви кажа честно и не се бъзикам взе да ми става жал за Кирчо,убав човек с добри намерения,ама само след 1-2 седмици ще му замръзне усмивката и ще му се дръпне лайнцето.Къде си тръгнал да оправяш тоя шашав народ бря,мааани мани,язък за чиляка.
76
4
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ЛЪЖЕЦ - ПЪРВО Е ВАКСИНИРАНЕТО
75
2
 
12
 
! Отговори
А бе, преди 2 години
г-н премиерът не знае ли, че да кажеш ,,първи приоритет,, е все едно да кажеш детски педиатър!
74
1
 
16
 
! Отговори
ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ преди 2 години
КИРЕТО ОБЕЩАВА ПРЕД ФАЙНЕНШЪЛ ТАЙМС, ЧЕ ЩЕ СЪДЕЙСТВА ЗА ПРИЕМАНЕТО НА МАКЕДОНИЯ В ЕС ДО 6 МЕСЕЦА, А ВЧЕРА КАЗА, ЧЕ ПОЗИЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ОТНОСНО МАКЕДОНИЯ НЕ Е ПРОМЕНЕНА.
73
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пострадалите от вашето управление те от какъв приоритет да са?
72
2
 
12
 
! Отговори
1212 преди 2 години
Мостовете ще издържат. Правени са от Бойко само, преди 50 години. Много здраве от Смолян.
71
13
 
7
 
! Отговори
МВР ни пази преди 2 години
Проверете си корумпираните полицаи в Бобов дол и Перник защото има сигнали че се занимават с тероризъм и трафик на хора в симбиоза с мутри на Борисов!
70
5
 
12
 
! Отговори
Некадърници преди 2 години
Ще извикат и Ще питат областните управители ( назначени от Радев ), Ще обсъдят проблемите и Ще се посъветват ! А мостовете дано издържат, докато сектата на Почтените се наумува !
69
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
др.Импексова къде се е намърдала пак,да те уволнят за корупция и да те направят министър на икономиката!Нямам думи,ето заради такива алчни и гладни никога няма да се оправим Незнам как Рашков с 19 имота още не го разследват и какво правят с др.Лъжа в министерството...нямам думи.Кире много ме изненада незнам кой ти въздейства но само за един се сещам...ще потънеш бързо ако го слушаш