Тоалетна хартия, бикини, шоколад - какво ли няма в дамската чанта

Средно този женски аксесоар съдържа по 40 вещи
28 сеп 2012 20:12,
47
Тоалетна хартия, бикини, шоколад - какво ли няма в дамската чанта
Снимка: архив, Reuters

Руло резервна тоалетна хартия, чифт бикини, шоколад и iPod– това са  предметите в дамските чанти, които неизбежно съпътстват британките.

Там намират място също болкоуспокояващи, слънчеви очила и пила за нокти. Там са и други предвидими неща като пари, чантичка за гримове и бележник, показа проучване за топ вещите, които поданичките на Нейно Величество носят в дамските си чанти, пише „Дейли мейл“.

Средно британката харчи по 96 лири за закупуването на дамска чанта, която съдържа средно 40 вещи на стойност 110 лири.

Лондончанки харчат най-големи суми за чанти (119 лири), като са готови да вложат до 1000 лири в модел, който много им  харесва.

Една пета от дамите в Уелс биха предпочели непознат да ползва четката им за зъби, вместо да надзърне в този тъй личен техен аксесоар 42 на сто от запитаните били убедени, че ровенето в дамската чанта е толкова осъдително, колкото четенето на личната им поща или SMS-ите им.

82 на сто от британките са уверени, че дамската чанта издава повече от всичко личността на една жена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
1
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Е, чак пък тоалетна хария... лол
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мега *** статия.
39
1
 
2
 
! Отговори
БриТАНКА преди 11 години
Кукерска маска да си носят! Така ще изглеждат по-мило.
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога без дамската си чанта! В нея нося само най - необходимото! Нещо готвено, малко плодове, няколко шоколада, резервни ***, превръзки, един компот, кесията с пари, торби за пазаруване и снимка на семейството на сестра ми! Но много бих се разтроила ако някой мъж понечи да погледне вътре...
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сакам ги сите убавици! Дибелите и грозните да ходат да са подпръдват другаде...
36
1
 
9
 
! Отговори
Стефка преди 11 години
Що за глупост! Не познавам жени , които да си носят тоалетна хартия в чантата. Кърпички да, но не и тоалетна хартия
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обжовам големите дамски чанти.Не излизам от нас без:портмонеключовелекарствателефонмокри и сухи кърпидезинфекциращ гел за ръцебалсам за устнивода
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вместо руло с тоалетна хартия, да си купуват весници, докато се крият из храстите да залагат мини, поне ще попрочетат нещо умно:))))Майтапа настрана никога няма да си дам парите да ми ги "пази" който и да било и ключовете на колата изключено
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Руло резервна тоалетна хартия....
32
0
 
4
 
! Отговори
OOO преди 11 години
До женаOh, q stiga, osobeno pyk ako imash malki deca to ne chanta ami napravo sak trqbva da nosish...
31
4
 
28
 
! Отговори
мацка преди 11 години
Да ама освен моите неща в чантата си нося и неговия портфейл, документите за колата, ключовете му от работата и от къщи, трите му мобилни телефона, слънчевите му очила, парфюма му, тефтерчето му със задачи, и чат пат като тръгнем нанякъде с преспиване и каже "я ми пъхни в чантата тия *** и тия чорапи" и после като се наложи някъде да ми подържи чантата и като каже "еййй кво толко си набутала вътре, че тежи 2 тона?" и после що ставали убийствата на битова основа.Купих му и на него чанта, чеее...
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бе и аз явно не съм жена щото не нося нищо от гореспоменатото неназоваемо. Нося раница в която има по-скоро ключове,портмоне,мп3 плейр,шише с вода,книга....и май е това всичкото:)
29
2
 
5
 
! Отговори
до Месия преди 11 години
на *** в тъпата кратуна. алелуя.
28
11
 
0
 
! Отговори
Месия преди 11 години
Дядо Мохамед управлява от 40- тата си година, Аз, като класик-Месия, от 33-тата си вече реално... Но други, по-добри от мен, се оттеглиха някъде към 32-рата си годишнина от медения месец при това без питане, а странно защо точно пък на пътя за Цариброд... Март и то 17, събота ли беше, 2007 ли беше или е?
27
19
 
3
 
! Отговори
Bludniq_Sin преди 11 години
*** и пикая на всички островитянки и жени които приравняват дамската си чанта на п.тката си и всяко бъркане в нея против волята им приравняват на изнасилване!
26
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мда... Умните жени днес носят *** в чантата си, а в последствие и портмонето на мъжа си. Глупавите днес - книга, утре - храна за многото си котки. И все пак предпочитам без *** с Макиавели, отколкото да си разхождам чанта из чужди домове.
25
4
 
10
 
! Отговори
хммм преди 11 години
да ама това е за англичанките, а за нашите има по-скоро дъвки орбит, презервативи и дезодорант, всеки да си прикрива недостатъците...
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** статия от "Дейли Мейл" и снимка от Ройтерс - велики сте! :)))
23
4
 
6
 
! Отговори
аз преди 11 години
и аз съм мъж на 30 и нещо и раницата ми има какво ли не :)като почнеш от разни хап4ета, нокториза4ка и се стигне до компас ;))
22
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в дамската чанта на жена ми обикновенно се помещават и портмонето ми(нормално , все пак сме женени) , документите на колата ми ,ключ0ве за колата и вкъщи понякога телефона и цигарите ми ,чадър , поне еин найлонов плик , блистер аналгин , хапчета за киселини , слушалки за телефона и чадър , останалото не ме интересува. Много полезен аксесоар в който с радост инвестирам периодично разумна сума ,стига да го влачи винаги със себе си , ако тя не идва сигурно ще се наложи да го нося аз