Как да спечелите влияние в службата?

8 стратегии, които могат много да ви помогнат
28 сеп 2016 12:30, Теодора Драгоева
11
Как да спечелите влияние в службата?
Снимка: Outnow

Независимо дали искате да стигнете върха на корпоративната стълбица, или просто искате вашето мнение да се чува на важни срещи в службата, умението да влияете ще ви е от голяма полза в работата.

Това умение е жизненоважно за човек, който иска да бъде лидер и иска да „тежи“ сред колегите си.

Или по-просто казано, няма как да се издигнете като титла или позиция, ако не намерите как да разширите влиянието си в службата.

Ето и осем стратегии как да увеличите нивото си на влияние в работата:

1. Първо трябва да го пожелаете вътрешно. Няма как да станете по-влиятелни, ако не се опитвате да се подобрявате като умения и знания, ако не полагате усилия в тази насока.

2. Опитвайте се да се издигате чрез справедливи и честни методи, а не по „втория начин“. Във всеки офис съществува реална конкуренция, но вие трябва да се стремите да повишавате своето влияние чрез компетентност и резултати, а не чрез протежиране. Опитайте се да привлечете вниманието на шефовете си към отличната си работа.

3. Трябва да имате умения и знания, които са в крак с новото време, за да продължавате да увеличавате влиянието си в службата. Ако трябва продължавайте да се учите чрез онлайн курсове, блогове, книги, подкасти, семинари и дори уроци от YouTube. Ако не повишавате знанията си периодично, вашите колеги-конкуренти може да ви задминат по умения.

4. Вярвайте в себе си и в това, което знаете. Положете здрава, надеждна основа в отношенията си с колегите и шефовете. Следващата стъпка е да имате смелост да им покажете това, което знаете и можете, така че да не допускате да ви подценяват.

Останалата част от стратегиите вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наи фрапиращото решиш да си ловнеш гаже във феис от твоя град груба грешка може да разбереш и това което не искаш *** пример зех да си чатя с една мацка тя зе че се оказа и селска ами и в бившата ми компания съдба съдба
7
1
 
6
 
! Отговори
само един начин преди 7 години
Къса пола , кафе на гола цица , и горе краката ,......за жените.Жените за това са родени , да радват мъжкото око ,.....АКО ВСЕ ОЩЕ СА ОСТАНАЛИ МЪЖЕ...За мъжете ,.... много акъл и много работа .
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Олеле да работиш с *** и да искаш влияние единия се напил другия любовен на третия дъщеря му влачи дърти мъже *** се присмял а тя влачи55 годишни една на 50 влачи 30 влияние в службата олеле комунизъм яж и пии народе наздраве на цялата весела компания бирата ще е сладка аз отивам да си лющя туборга и въобще ми не дреме
5
1
 
11
 
! Отговори
Олеле! Олеле! Олеле! преди 7 години
Какви благи и медени съветчета.На няколко хиляди километра оттук, в западна посока, тези стратегии сигурно са ефективни.А у нас?Опитай се само да покажеш, че си компетентен, че имаш идеи как да бъде по-добре организирана служебната работа, че продължаваш да трупаш знания и че имаш амбиции и самочувствие.Ако си без здрав гръб, жална ти майка! Не само ще те провалят и подлудят, ами и ще пуснат слух из гилдията колко си некомпетентен и за нищо не те бива, а също и че си безскрупулен кариерист
4
0
 
3
 
! Отговори
G преди 7 години
От кога К. @ Т. ерица е цензурирана дума??
3
1
 
6
 
! Отговори
Джанката преди 7 години
"Ако трябва продължавайте да се учите чрез онлайн курсове, блогове, книги, подкасти, семинари и дори уроци от YouTube."Така се е учила Теодорчето и затова сега работи джурнализка у Софията.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За жените е лесно.....
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ставяш гепаджия и нямаш проблем - едно време ставаха Партийни членове!