Стига с този здравословен начин на живот!

Британка обяви война с проповедниците на здравословен живот
28 сеп 2016 18:42, Петя Славова
8
Стига с този здравословен начин на живот!
Снимка: Instagram

На открита война срещу всички, които споделят в социалните мрежи вкусни и здравословни ястия се обяви лондончанката Бела Янгър.

Жената е бясна на хората, които публикуват фотоси, например с авокадо и варени яйца или други здравословни храни и решава да отвърне на удара като се снима в банята с нездравословна пица и да показва всякакви храни, за които диетолозите биха смръщили вежди.

По мнение на младата жена проблемът е в това, че много от постулатите за здравословно хранене и начин на живот съвсем не са научно доказани.
„Всички говорят, че глутенът е вреден, но това не е научно доказано. Съветите са да се замени захарта с кленов сироп, но той също е захар“, обяснява тя.

28-годишната лондончанка също така счита, че индустрията е победила отдавна феновете на здравословния начин на живот и много от тези храни са твърде скъпи.

„На жените постоянно им се набива как трябва да изглеждат и към какво да се стремят, но аз съм като съвременна феминистка и искам да кажа нещо: престанете да ни съветвате“.
Янгър не обича, когато феновете на здравословния начин на живот се опитват да покажат колко апетитно изглежда диетичната храна.

„Пицата от карфиол никога не би могла да бъде толкова вкусна, колкото истинската пица. Ако искам да ям торта, нека ям торта, вместо авокадо с какао“, отбелязва тя и допълва, че въпреки че е против постоянното натякване за здравословно хранене, самата тя също яде такива храни, а не се тъпче само с хамбургери и сладкиши.
Лондончанката няма перфектните пропорции, но събира 134 хиляди последователи в социалната мрежа, които оценяват положително нейното чувство за хумор.

Вижте я в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1Хранителната индустрия отдавна е намерила начин да манипулира вкусовите рецептори и да те убеди, че ти се яде точно най-боклучавата храна, нищо че е пълна с токсични Е-та и друга химия. Така че не разчитай на тялото си да определи коя е добрата храна за теб, това би било критерий, ако си произвеждаш сам храната, и то далече от индустриални райони, защото дори въздуха е мръсен. А въпросната дама щом иска да е свинка, нейна си работа. Въпрос на личен избор.
4
3
 
58
 
! Отговори
койчо преди 7 години
Яж, пий и си носи новите дрехи, да не ги носи някой друг. В диети и ограничения хубави спомени няма! Амин!!!
3
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2Но в чиста и свята република *** пакитата значително намаляват даже вече ги няма. Там живеят представителите на чистокръвните българи в разцвета на ума и силиъе си. Богати и мъдри техните родители хвърлят пачки от балконите си от топли чувства и човешко съпричастие. :)))))))))))
2
16
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гошко във ваната, преди Коледа!
1
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип всяко ограничение е вредно. Предизвиква стрес, но хората не го разбират. Според мен полезно е това, което му се яде на човек и няма някакви реакции на организма, като елергични реакции.