Chef Токев на уроци за поведение пред камера от дъщеря си

Елиза го учела и какъв е вкусът на младите хора
Обновена: 13 сеп 2020 17:12 | 13 сеп 2020 17:12, Веселина Йорданова
10
Chef Токев на уроци за поведение пред камера от дъщеря си
Снимка: Мастършеф

Chef Токев взимал уроци за поведение пред камера от дъщеря си Елиза. Това разкри известният готвач в предаването "Тази неделя" по bTV, където гостува заедно с нея.

Когато стартирал 1 сезон на кулинарното шоу, актрисата давала съвети на своя известен баща най-вече по отношение на изказа и двамата имали не един и два урока.

Елиза помага много на своя баща и в ресторантите, най-вече разкривайки му вкуса на младите. Chef Токев споделя, че връзката помежду им го е накарала да се научи да чува младите и това му е много полезно днес.

Известният кулинар от своя страна подкрепя Елиза във всяко нейно начинание. Той е причината тя да стане актриса и да се занимава едновременно с двете си най-любими неща!

Продължението на Мастършеф 6 е тази вечер от 20 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЕлизаМастършеф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
65 преди 3 години
Типично българска ,,манджа "Хора от нищото,критикуват хора постигнали много.Половината свят ги познава- *** не.Ако Силвана Роу не беше забегнала с англичанина ,сега щеше да е готвачка в крайпътна кръчма.Всеки умен избяга,и не съжалява.Всеки ,който си мислеше, че е умен и отиде на гурбет само за пари,не успя да се докаже,сега е на протеста.
5
1
 
5
 
! Отговори
До "Терсенето&q преди 3 години
Не си ли чувал, че световноизвестните готвачи са мъже?! Ама то къде да го чуеш, като си *** sелянин и си мислиш, че само жената трябва да готви. До мен живеят стар ерген и майка му. Той е на 54 години и чака 84-годишната му майка с двата бастуна и прегърбена на буквата Г да му прави и закуска, и обяд, и вечеря. А, да: Чака на нейната пенсия, спи, пуши, пие, пърдi и sере по цял ден, че и мърмори като трябва да отиде да напазарува. Ооххх, село, село...
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не спирам да се учудвам - за мен "готвач" е толкова ниско звено, че е с милиметри пред "хигиенист" или "портиер". А тука се опитват да го издигнат в култ някакъв. Че им викат и "шеф". Спрете, ще пукна някое ребро от смях.Вероятно отношението ми е такова, защото ям прецизно дозирани храни и предимно безвксуни. Жертвата да имаш тяло като за списание. Е, ако повечето хора са нон-стоп тъпчещи шопари - ок, разбирам...
3
11
 
6
 
! Отговори
мхм преди 3 години
аз ще я опъна пред него, а той да снима
2
2
 
14
 
! Отговори
Човекоядец преди 3 години
Елиза го учела и какъв е вкусът на младите хора-----------------------------------------------------------------------Всичко е до подправката - с подходящите подправки младите хора могат да бъдат също толкова вкусни, колкото и старите.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще му спестя уроците: младите не вкусват, ако не е поръсено с кока.