Приказни сънища в първия клип на Nasekomix

Групата ще представи видеото към Definitely Song с концерт
Обновена: 2 дек 2010 12:50 | 2 дек 2010 12:50,
1
Приказни сънища в първия клип на Nasekomix
Снимка: Иван Дончев

Една година след промоцията на албума си Adam’s Bushes Eva’s Deep, Nasekomix са готови с първия си официален видеоклип и ще го представят с концерт.

Видеото е към песента Definitely Song.

Основен двигател по създаването на видеото е неговият режисьор и сценарист Веселка Кунчева (нейни са клиповете към Hold Back на Блуба Лу и предстоящият „Мракът свети” на Help Me Jones, в който Рони от Nasekomix ще участва като актриса).

Екипът работи почти денонощно и съвсем безвъзмездно, защото всички – от актьорите до монтажистите – вече са фенове на групата и искат да й направят своеобразен подарък.

Клипът към Definitely Song, подобно на песента, ще е с приказна стилистика, а сюжетът, както и 48-часовите снимки са изпълнени с необикновени случки и интересни истории.

Видеото разказва за момиче, обсебено от един сън. В него се появява момче, което не познава. Момичето започва да го вижда навсякъде в реалността.

Той е просякът на ъгъла, случайният минувач, пешеходецът, който се сблъсква с нея... Образът му се появява по витрините, в кафенетата, по улиците...

Момичето започва да вижда света от един друг ъгъл...

Десетки фенове и лошото време помагат за масовката, заснета на открито. Групата пуска покана в страниците си в социалните мрежи, на която се отзовават много хора.

Инструктират ги да си носят чадъри и шлифери – по план в кадрите трябва да има дъжд, който дори щял да бъде добавен като специален ефект, ако времето е сухо.

Точно обратното обаче се случва – извива се буря, но никой не си тръгва от площадката и дори случайни минувачи се включват в заснемането.

На представянето на видеото Nasekomix отново ще ни пренесат в своя свят на истории за пораснали деца. Концертът им ще се състои на 9 декември от 20,00 в Бекстейдж.

Още музикални новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: клип
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
р преди 13 години
яко,много готина групичка