Съботен бис

В седмицата на Митьо Пищова – Криско остави без работа Джей-Зи
4 фев 2012 11:45,
50
Съботен бис
Криско е талантлив, но пиарите му се престарават. Снимка: Булфото

От тази събота постепенно започваме да разширяваме редовната ни рубрика, като в обзора ни ще попадат все повече представители на т.нар. ни шоубизнес.

Първите ни аплаузи са за една представителка от рап гилдията, която през седмицата показа ново видео. Става въпрос за P.E.H. и песента "Пари". Свикнали сме някои рапъри откровено да залитат в чалгата, но повече музикално, отколкото визуално. Няма да се спираме на вокалното изпълние, за да не ни обвинят в някакво пристрастие. Но тази певица сложи в малкия си джоб редица представителки на най-масовия жанр на тема как не трябва да изглеждаш. Комбинацията от мечета, сърчица, долари, чорапи, жартиери, американското знаме трудно бихме засекли дори във фолк телевизиите от средата на 90-те години. За да не звучим голословно ви предлагаме да видите самия клип.


От получено прессъобщение през седмицата стана ясно, че западните звезди трябва да треперят от родния талант Криско. Цитира се международен блог, което е гаранция, че Джей-Зи, 50 Cent и Кание Уест трябва да се преориентират към друг бизнес. Или най-малкото - Криско да им напише по някой хит, иначе закъсвация.

На следващия ден пък узнахме, че между Дивна и Риана няма особена разлика. И източника - пак същата статия в този блог. Просто различна трактовка. Иначе песента на Дивна "И ти не можеш да ме спреш" е една от малкото бели лястовици в родната поп музика.

Всъщност пиарите на Криско бяха доста активни тази седмица, като другото им творение си заслужава да влезе в някой учебник. Ето началато, без никаква редакторска намеса:

"Близо 9000 човека са гласували за "БЪЛГАРСКАТА ПЕСЕН НА 2011". Феновете решиха, че песента "Разрешена любов" в изпълнение на талантливия и атрактивен изпълнител - Криско, е достойна да е "БЪЛГАРСКАТА ПЕСЕН НА 2011". "Разрешена любов" се класира на първо място, а прахта на Криско дишат Георги Христов, Графа, Тони Димитрова, Д2, Поли Генова, Васил Майденов, както и Мастило."

Нашите уважения към неземния талант на Криско, но не сме забелязали някой от изброените изпълнители да кашля от неговата прах. Единствено не сме сигурни за Майденов, когото го чуваме за първи път. Ако става въпрос за Васил Найденов, младият рапър има още много дълъг път да измине за да достигне дори процент от успехите му.

Продължаваме рап тенденцията с Риана, за която научихме, че през седмицата се появила без бельо в нощен клуб. Уж западняците и американците са доста по-напред от нас, а още се впечатляват от подобни новини. Че при нас това си е ежедневие, и не ни и прави впечатление. Ние сме далеч по-изобретателни и нестандартни, дори и с бельо. В края на миналата година Анелия направо си стана рекламно лице на дамски превръзки след като излезе в пловдивски клуб по бикини. Близкостоящите до певицата се увериха, че тя залага на крилцата.

Тази седмица блесна и певческо-актьорския талант на Митьо Пищова. Досега той беше известен най-вече с политическите си напъни да стане кмет в няколко поредни избори, като се прочу с хилядите раздадени "кибапчета-мибапчита", "вафли-мафли" и т.н. Любимецът на народа изпъкна първо във видеото на Румънеца и Енчев "Моята жена 2 (10 години по-късно)", а на 2 февруари всички видяхме осъществяването на неговия блян да съжителства с "ман'кенки в жакузи" в клипа към "Хайде да се стрелкаме".

И докато Митьо The Gun вече си е тотална звезда в шоубизнеса ни, актрисата Касиел Ноа Ашер има далеч по-големи амбиции. В интервю за TV7 тя скромно обясни, че има много таланти - актриса, режисьор, любовница и приятел. И вече е готова с два сценария, които ще изпрати на Стивън Спилбърг.

"Не ми харесват историите в нашето кино и заради това написах свои. В първата се разказва за моята фамилия, в която има медиуми и самоубийци. Три жени са във фокуса, като една от тях е прабаба ми  – изключителна личност, придворна дама на царицата. В другия екшън две съпружески двойки тръгват на пътешествие с фатални последици", повдига завесата Касиел. От нея научихме и за способностите на евреите в леглото. Те правят любов бавно и красиво като в дъждовен следобед!?

Завършваме, макар и с малко закъснение, с честитка към Шакира. Колумбийската фолкзвезда празнува своя рожден ден на 2 февруари заедно с гаджето си астрален близнак - футболистът на Барселона Жерар Пике. Огнената изпълнителка трябва всеки ден да благодари на Господ за популярността си и че не се е родила в България. Защото тук щеше да бъде една от многото. И не се знаеше дали ще оцелее в конкуренцията на Ивана, Глория и Преслава...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Найден преди 12 години
Потресен съм от така наречения Българси "шоу бизнес". Няма да коментирам колко е *** и плоска песента, само искам да попитам: ние нямаме ли си знаме, че трябва тази девойка да танцува пред американското знаме, или така се създава чувство за повече пари и просперитет?
35
0
 
3
 
! Отговори
приятелски съвет преди 12 години
Сашко, сашкоооо... пънеш се, ама ти се получава в най-добрия случай като на Албена Вулева. Или си признай, че си някой потънал в мизерия псевдо-азис или спри да се правиш на такъв. В този сайт почнахте награди на Пайнер да коментирате и какви ли не други ***...Не че поне половината, които си споменал, не са низки духом, но най-доброто отношение към тях е забравата. Те по-надолу не могат - като пишете за тях просто им правите безплатна реклама. Но вие изглеждате като поредните жълти селянчета
34
0
 
1
 
! Отговори
Emo USA преди 12 години
Не можях да разбера, за кукли "Барби" или "Барби" става въпрос ?
33
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Специално влизам в тубата да натисна дислайк
32
0
 
10
 
! Отговори
..?> преди 12 години
Порнография с музика към нея...макар че малко обиждам музиката като наричам това нещо така..
31
0
 
20
 
! Отговори
Чалга ФЕН-ОЗЛОБЕН преди 12 години
ДОТУК ВОДИ ЕЛЕМЕНТАРНАТА ПРОСТОТИЯ и ОБРАЗОВАНИЕ ДО 5-ТИ КЛАС!!!! БЛАГОДАРИМ ЗА УНИКАЛНИЯ ПАРЦАЛЧЕСТИТО НА ТЕКСТОПИСЕЦА И РЕЖ.НА КЛИПА
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***,клипа с тия евтини *** не осквернява ли Американския флаг?
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
basi t1pata pesen...
28
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази има глас на травестит !
27
1
 
11
 
! Отговори
Мира преди 12 години
Баси порнографията или хард еротика с намек за още нещо :х Сигурно има нецензурирана версия където тези дами се ли.жат та белкел онзи п.дерунгел Павел шеф на гологъзестата трътка с глас за детметъл банда да му се дигне закърнелия червей
26
0
 
18
 
! Отговори
Mite преди 12 години
Кога мацки като тая ще почнат да се снимат в истински филмичета :)))))
25
1
 
9
 
! Отговори
Аха преди 12 години
Смях в залата. Егати тъпата статия.
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
песента е изключително слаба....а докато четох статията си мислих че някой си прави майтап с цялата работа
23
0
 
8
 
! Отговори
Васил Майденов преди 12 години
Васил МайденовXAXAXA
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахахахаха АЙ СИКТИР БЕ ПРЕДИ ДА ПУСНЕ КЛИПА ЧОВЕК ВИЖДА НЯКАКВА СЕКСИ МАДАМА И НОРМАЛНО ДА ДАДЕ НА PLAY ДА ВИДИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И КАТО ГО ПУСНЕ ИМА ЕДНО "КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ Е ТОВА ЧУДО НА ПРИРОДАТА " КАТО И ЧУХ ГЛАСА АЗ СИ ПРИЗНАВАМ "УПЛАШИХ СЕ" !
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Таз се опитва да докара визия на Лил Ким и Фокси Браун, но... няма класа и вкус !
20
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точно сега е момента най-тържествено да го преместя в чест на Гризко и Питьо Мищова.
19
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
заради ей такива съм си купила ено лютиво шпрейче .. малиииии ужас
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ставам, пускам си някой новинарски сайт да прочета кво ново и попадам на тва недоразумение дриско...развалихте ми деня...
17
0
 
12
 
! Отговори
wtf преди 12 години
За трепане сте! Тази не стига, че има дебел ***, пее чалга-рап (не че Криско или ПедерУстата не го правят), ами и половината рими съм ги чувал през 90-те, когато в България пуберите (тогава) луднахме по рапа. За ползите от новината - Сашо Попов може сам да прецени по коментарите дали да продължава в тази насока. И за да не плюя напразно, ще предложа да направите рубрика, в която да пишете за предстоящи участия на читави изпълнители. И може би от време на време отзиви за такива.