Два къмпинга за гостите на "Каварна Рок Фест"

Те ще разполагат с ток, вода и санитарни възли
10 юни 2016 14:29, Красимир Ангелов
0
Два къмпинга за гостите на "Каварна Рок Фест"
Снимка: Каварна Рок Фест

Два къмпинга ще бъдат на разположение на посетителите на "Каварна Рок Фест", съобщават организаторите на музикалното събитие.

Освен обявената нова възможност за къпингуване и тази година по настояване на редовните посетители на фестивала е подсигурено и старото място за разпъване на палатки. Двете места ще разполага с ток, вода и санитарни възли.

На стадион "Калиакра", който ще бъде сцена на фестивала, няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, припомнят организаторите. Забранено е и внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно за фестивалните прояви на стадиона, но задължително с придружител и попълнена декларация. Декларацията може да бъде разпечатана от сайта на фестивала, както и да бъде получена от охраната на входовете на стадион "Калиакра".

Още по темата

На сцената на "Каварна Рок Фест" на 2 и 3 юли ще излязат Аксел Руди Пел,"Оdd Crew","Varg","E-an-na","Avantasia","Soilwork","Last Hope","Myrath" и "Thiarra".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари