Екзотично: Мария Коса и африканските танци в България

26-годишното момиче е наполовина африканка
20 юли 2019 16:15,
42

Мария Коса е родена у нас, тя е наполовина африканка, но за своите 26 г. никога не е била на континента-майка. Само преди дни голямата ѝ мечта стана реалност, благодарение именно на африканските танци.

Тя е единственото момиче, което професионално се занимава с африкански танци в България.

Чрез преподаването в София и огромната си страст към тях Мария отпътува към Сенегал и дори успя да финансира обучението си в една от най-добрите школи именно там.

Часове преди да отлети към Африка с нея се срещна Юлия Христова.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да заминава на континента и майка,и там да си стой.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българските народни танци са най-красивите в света.Освен това зареждат с космическа енергия и изграждат красиво и хармонично тяло-един вид са и спорт.Това м***ймунско подскачане на г-ца Мария Коса наречени африкански "танци" са бесовица и носят отрицателен заряд.Да си заминава в Мозамбик при корените си и да си ги танцува там.Тук нямаме нужда от тях.
25
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 24Поредната анти-бяла пропаганд,а рекламиране и идеализиране на всичко де що не е бяло. Типично за днес.бг - пешките на Сорос.Анти-бяла пропаганда в държавата Селияндуристан!? Отдавна стана ясно по цял свят че "белите" българи са многократно по прости и от мушкато!
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната анти-бяла пропаганд,а рекламиране и идеализиране на всичко де що не е бяло. Типично за днес.бг - пешките на Сорос.
23
0
 
12
 
! Отговори
Брей. преди 4 години
На тази майка и е забременяла от някакъв ***, и после като е разбрал си е тръгнал. Това все едно гледам Америка. Кога ще станем и ние "Great again?
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знаех че африкански пorи е ценнзуураа
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
коя бе тази майка, който издържа на сенегалеца!
20
1
 
4
 
! Отговори
Сенегалец преди 4 години
Аллах е Велик, в Сенегар сме Джамия до Джамия!!
19
5
 
4
 
! Отговори
До 18 преди 4 години
Аууу верно ли бе! 90% от мат'риала друса чалга. Министърът на културата ти е откровен чалгаджия, от Съдебната палата в София по празниците се дъни мощна чалга, ама ти не, нали! То па толкова отричащи носенето на отговорност племе като бг-то не съм и чувал в историята. А тия на Рожен, да бе, те чалга не слушат, като се изпонапият. Дори начина по който мислиш е чалга!
18
4
 
14
 
! Отговори
До 16 преди 4 години
Ромска е, няма нищо общо с България :) чалга е музиката, изпълнявана от роми, докато турците са бесили революционерите ни, музика за азиатско- близкоизточните ви ушлета :) факта, че има недоразвити да друсат гюбеци, не значи, че това е българска култура. Хората днес са на Рожен, другите...
17
1
 
13
 
! Отговори
Окс преди 4 години
Наполовина българака , после : за своите 26 години никога не е била на континента -майка... какви чудеса пишете, не е истина хаха хем родена в България, хем майка й била Африка. Ми, чаЛ, щом България не й е точно майка... обаче , ако кажа аз не считам, че е българче, ще започнат крясъци расист!. Впрочем, колко бели българчета, печелят програми за изкуство и професионално развитие в чужбина? Ме зная, понеже не пишете статии за такива банални особи :) иначе поздрави за детето, успех!
16
10
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
А чалгата кво е, ако не лицето на съвременната "бг култура"
15
2
 
6
 
! Отговори
До този под мен преди 4 години
В чалготеката, която посещаваш- със сигурност...
14
8
 
6
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
Кратуно, българска култура е отдавна оксиморон!
13
11
 
15
 
! Отговори
анти-расист преди 4 години
Тия Църните са Страшни Расисти - НаПоловин Българка, в България, а не в Любимият си Сенегал, но не Учи Сенегалците на Българска Култура, а Учи Българите на Сенегалска. Това си е Отвъд Сенегалски Фашизъм и Нацизъм!! Както Тръмп Каза - Ходи си в Сенегал, в България след 500 турско Робство, не сме Фенове на Чужди Танци!!!
12
11
 
7
 
! Отговори
ТреПерКел е ИзПеркел преди 4 години
Да Живее Африка, Искаме цяла Африка в Европа, за АфРопейският Съюз!!
11
5
 
18
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Защо Мария не преподава български нарждни танци в Африка?
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като толкова си обича сенегал да си остава там.
9
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименБългарките много си падат по Африканци НЕ всички българки са такива. Не слагай под общ знаменател българките. Тези българки, които си лягат с чужденци и чер.нокожи и им раждат небългарски деца, такива българки са срам и позор за българските си родители.
8
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е. Българките много си падат по Африканци но го пазят в тайна. И понеже в България няма достатъчно африканци, затова българките ходят в западна Европа и там си хващат африканец тъпкач.В повечето случаи африканеца е на социални и живее в общинско жилище а това дава сигурност за българката. А и големия *** си е бонус и не е за испускане.