Недохранени, пребити... Близначета в болница. Майката – в ареста!

Момченцето е с опасност за живота, сестричката му е цялата в синини
Обновена: 20 фев 2018 14:17 | 20 фев 2018 14:15,
63
Недохранени, пребити... Близначета в болница. Майката – в ареста!
Снимка: Кадър Нова тв

Майка на тригодишни близнаци от Пловдив е в ареста, след като ги преби жестоко.

Момченцето и момиченцето са приети по спешност в университетската болница "Св. Георги".

Момченцето е с тежък кръвоизлив в мозъка и опасност за живота. Направена му е операция. Сестричката му е цялата в синини. Двете деца са били недохранени.

Пред разследващите майката отрекла да е упражнявала физическо насилие. Тя твърдяла, че гипсова картина е паднала върху главата на момченцето.

Жената е била задържана снощи, когато е била пияна. Жилището е запечатано от полицията. Случаят е докладван в прокуратурата.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А да гледа куче и за алкохол, пари има, но да си нахрани децата- няма? А пари трябват ли й, за да ги изведе? Деца на 3 години не говорят и не ходят, ясно личи, че са лишени от всякакви грижи. Майка им, според мен, е за психиатрията. Защото не е нормално да липсва чак до такава степен майчин инстинкт.
33
1
 
2
 
! Отговори
Брей преди 6 години
В София е пълно с толкова слаби деца и то от добри семейства със стабилни доходи, а моето дете им изглежда затлъстяващо при 1.30/28 кг и според тях трябвало да отслабне. Докторите яко ги хапе щъркела. На мен ми изглежда напълно нормално.
32
1
 
1
 
! Отговори
Иха преди 6 години
Били 9 кг. Не вярвам. Напълно е възможно да е паднал предмет. А и 3-годишните могат да говорят и да кажат, ако майка им ги пребива. Освен това ще се страхуват от нея. За всеки без деца, две деца близнаци и то разнополови са манна небесна. Просто ще им вземат децата и това е. Защо първо ще ги пребива, а после ще ги води в болница, няма логика.
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И как така за кучето се е грижела, а за децата - не? Ако просто е изперкала пияница нямаше нищо и никой да я интересува.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много странна история.. Депресирана ли е тази жена? И съседите са я виждали с куче, но никога с деца? Как така - връзвала ги е вкъщи и те не са плакали? Нещо не ми се връзва в картинката
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДЕЦАТА И ДА БЪДАТ ОТНЕТИ МОМЕНТАЛНО!!!! И БЕЗ ТОВА СЕ ВИЖДА , ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ!!НЕ СЕ СПОМЕНАВА БАЩА ЗНАЧИ ГО НЯМА!---------НЕ ГИ ХРАНЕЛА И СИ ИЗКАРВАЛА ЦЕЛИЯ ГНЯВ НА ДЕЦАТА ДО СТЕПЕН ДА ГО УБИЕ ЕДНОТО!ДЕЦАТА ДА СЕ ДАДАТ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ СЪМ КАТЕГОРИЧЕН!А ТЯ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОЛЕЖИ И ВЪВ ЗАТВОРА! МОЖЕ ДА СА НЕЙНИ ДЕЦА НО ДА ПРЕБИВАШ ДО СМЪРТ 3 ГОДИШНО МИ ЗВУЧИ НЕРЕДНО !
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ТОВА СА БЕЛИ ДЕЦА!!! И ТИЯ В АУШВИЦ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ПОВЕЧЕТО МАЙ СА ИЗГЛЕЖДАЛИ ПО-ДОБРЕ!НЕДОХРАНЕНИ ПА И ПРЕБИТИ ЛЕЛЕ
27
1
 
5
 
! Отговори
домус туркие преди 6 години
До Руснактурчино колко е лицемерно да се правиш на възмутен при положение в анадолската ти държава това е ежедневие, и е начин на ''живот'' Всеки ден в турция има най-малко десет убийства, пък за подобни случай с пребити деца и тн, това е си е анадолска практика...
26
1
 
3
 
! Отговори
"-" преди 6 години
А вие какво очаквате???Нима не знаете или не виждате, че живеем в безнравственно материално общество!?Е, това са последствията!А, причините са друга тема за разговор.
25
5
 
7
 
! Отговори
Възмутен от снимкат. преди 6 години
Защо и кому е нужно това дете да е на страницата на медията в това си състояние. Всеки нормален човек няма нужда да го вижда и ви категоризира не по-високо от ***, който има нещо общо с това деяние, а всеки ненормален не би се трогнал. Жалки сте, новината е жалка и много тъжна.
24
0
 
8
 
! Отговори
probi преди 6 години
Български Хелзински Комитет, къде се покрихте?Ето случай точно за вас ( вас е умишлено с малка буква ), нали точно такива лесни случаи си търсите, за да се изявите ?!Дано са ви закрили със закон!!!
23
0
 
3
 
! Отговори
Оня преди 6 години
до 23 - 1поне напиши името на града правилно... второкласник ли си?
22
7
 
3
 
! Отговори
1 преди 6 години
Искаме истамбулска конвенция която да пази правата на мъжа защото тази жена е била децата си !
21
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до руснак В Батак са клали българи , защото в продължение на години . Башибозука не е могъл да влезе и да си вземе данък десятък. Още при Пещера са му правели засада. Сега всички мега проекти в се командват от Москва. Черноморието е станало ваше. По добре си трай
20
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъ как тъка, тъз майка не йе ли чела Истанбулскуту кунвенция?
19
5
 
6
 
! Отговори
mt преди 6 години
До РуснакБратко, благодарение на вас, все още ни има
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ред закоми и конвенции, на кой му пука обаче....
17
3
 
16
 
! Отговори
mt преди 6 години
Тези неща ми идват в повече. Защо не пишете за майката на близнаците, която цял ден се убива от работа, готви, чисти, води на детска градина, купува им нови дрехи и пр. Стига сте давали пример на *** ***, че може да правиш всичко безнаказано. За такива трябва да се въведе законен публичен съд, много бързо ще им дойде акъла в главата.
16
1
 
15
 
! Отговори
xaxa преди 6 години
До РуснакА ти какво търсиш в български форум? Вие сте къде,къде по извратени, Анатоли Сливко,Сергей Головкин,Максим Петров,Андрей Чикатило...
15
0
 
18
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Нали има конвенция за защита на децата. Е?