ДПС-то гледа да е в кондиция за... "ако и когато има избори"

Стабилен кабинет значи ли стабилна държава, питат от партията
Обновена: 19 мар 2018 18:14 | 19 мар 2018 18:11,
19
ДПС-то гледа да е в кондиция за...  "ако и когато има избори"
Снимка: архив "Булфото"

ДПС обвини правителството, че не спира да провокира скандали и не успява да създаде стабилност в страната.

"Сегашното управление държи да бъде стабилно правителството, но дали държавата е стабилна – това не е така", каза депутатът Хасан Адемов в Добрич, цитиран от "Дарик".

Той обясни, че дори и в момента да няма алтернатива на днешните управляващи, това не означава, че такава няма да се появи.

Още по темата

"Тъкмо затова ние от ДПС работим за изготвянето на Програма за ускорено развитие на страната, за да може да поддържаме една кондиция, която да ни позволи да се представим по най-добрия начин ако и когато има предсрочни парламентарни избори", обяви депутатът.

Той отрече да има напрежение в структурите на ДПС: "Няма каквито и да било брожения в ДПС, ние винаги сме заявявали че страната има нужда от силна десница, левица и център. Без ясно структурирани отделни звена на политическото пространство освобождаваме терен за популистки формации, които обещават, но нищо не реализират. Класически пример в това отношение са Обединените патриоти".

Според него един от големите проблеми в България е, че няма механизъм за определяне на минималната работна заплата. Адемов смята и че това е една от причините за напрежението в отделните сектори.

"Тази година приоритетно са увеличени учителските заплати. Увеличени са и заплатите в сектор "Сигурност". Това поражда очакване и в другите секторни политики. Като че ли в България сме съгласни да бъдем еднакво бедни, но не сме съгласни да бъдем различно богати", коментира д-р Адемов.

Депутатът бе категоричен, че в България доходите са ниски и трябва да има политика по доходите, която да е догонваща средните нива на заплатите в ЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Ризван преди 6 години
"Тъкмо затова ние от ДПС работим за изготвянето на Програма за ускорено развитие на страната."Точно пък ДПС изготвя ускорено развитие на страната! Тоооооовааааааа щщщщщееееее ггоооооо оооооббббсссъъъъддддиииимммммм ддддддрррррууууууууг ппъъъъъът! Първо махнете вожда-нарколепсия и после се хвалете! :)))))))
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя па *** на снимката!
14
2
 
2
 
! Отговори
arne преди 6 години
Goliam zor da si kajat istinata :-) - dps praviat ako...sled ako....i pak....ako...ako.........ot minalia vek nasam....ako....ako....ako....demek imat hepten mnogo silna diaria...:-)....
13
2
 
6
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Чета за Сингапур - живеят си различните в съгласие и толерантност, БВП висок, богат държава, проспериращ народ. Но имат държавна политика за толерантност. А ние не гледаме кой какво може и какво прави, а какъв е по етнос.
12
1
 
7
 
! Отговори
Карадайъ-неграмотен преди 6 години
Господин Карадайъ е един прекрасен нов председател на ДПС на тази проруска "не етническа" партия. Местан говореше прекрасен български и това някак си не пасваше на поста му. Виж Карадайъ ефенди го говори доста трудно и това е в пълен унисон с "не етническата" му същност...Всъщност представяте ли си колко малък е умствения капацитет на Карадайъ след като му поставха цели 5 заместника.
11
2
 
6
 
! Отговори
До 12 преди 6 години
Този не е ли български гражданин, ти за България ли говориш?!
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Музиката ви аробска, кухнята ви гръцка, ква държава сте вие, политиката ви руска... турците са безлична нация.
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека говори истини но едни коментатори са си го лап.нали и си го сму.чат. Спрете да си го сму.чете и погледне докъде ви докараха кочинката за близо 10 години Гърбаво управление. Младите бягат старите умират в мизерия тези дето работят са работещи бедни и вече съвсем са му изпуснали краищата. Е има и такива дето умеят да крадат те са добре но са малко. Особено тези на държавната ясла които крадат и през деня и през ноща. А иначе ви казват колко сте стабилни. Стабилни като паднала ограда.
8
5
 
5
 
! Отговори
Джингиби преди 6 години
Аз миналия път свалях Боко, та Сатанишев да поднесе властта на Местан. Това няма да се повтори ни ко га! Даже, ако усетя, че Тиквата губи ще гласувам за гробаджийте или за Болен Сайдеров.
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
положителното на ГЕРБ е че са със Запада и против Русия
6
7
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Която партия първа напусне парламента ще спечели уважението на народа че ни е спасил от герб 3.
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Музиката ви сръбска, кухнята ви гръцка, ква държава сте вие, политиката ви нaдупeна.. българите са безлична нация.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДПС и ДОСТ са незаконни антиконституционни партии, регистрирани в противоречие с конституцията на България!!!
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДПС е незаконна антиконституционна партия, наследник на терористичната организация "Турско национално-освободително движение".Организация , извършила няколко атентата на територията на България с доста жертви!Време е за забрана на ДПС!!!
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще изчезнете нещастници такива? И турците разбраха що за стока сте.
1
3
 
8
 
! Отговори
Бай Тошо преди 6 години
Става лошо, да се връща бай Тошо